Şimdi Ara

OKUMAYAN CAHİL İNSANLARIN UNİVERSİTELİ KİZLARA BAKISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben gecen konu da da söylediğim gibi Esenyurt ta oturuyorum. Zannettiğiniz gibi pis bir semt değil, dahada pis bir semt. Heleki koy icinden gecmek harbi söylüyorum kaybedecek bir seyin olmayacak(para saat cuxdan) Yıllardır ordayım artık benim için sorun olmuyorsa yabancı için zor. Hasılkelam konumuza gelelim. Bugun bizim fordcu barzolardan biriyle konusmak zorunda kaldım. Kaldım diyorum cunku bizim evin onunde kova yapıyorlardı gecerken mecbur bi iki kelam dondu. Eksiği cok fazlası yok. Bunlar da ben gittiğimde üniversiteli kızlardan konuşuyorlardı bende gittiğim için katılmak zorunda kaldım kısaca yazıyorum.

Ben : lan t*toslar harbi harbi yaptığınız ı*pnelik niye ona buna dayıyorsunuz.

BARZO:Nasılsa birilerine veriyorlar bizde payımızı alıyoruz keke (güldü) Hele UNİVERSİTELİ kızlar hepsi veriyor hemde her gece herkese pompalatıyor.

BEN :(Kufur laf anlatma cabası falan filan...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARONTATİLDE -- 18 Şubat 2015; 23:17:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkese veriyorlarsa(!) ve bu yaratıklar bundan faydalanmaya çalışıyorlarsa eleştirdikleri ünililerden bir farkları yok.Hayret doğrusu bir kadın kucaktan kucağa dolaşırsa ismi malumdur o malum kadından faydalananların o kadından bir farkları yoktur.Lafa gelince namustan,ahlaktan bahsederler yattıkları kadına malum kelimeyi söylerler fakat kendileri çok temizdir senin ne farkın var yattığın kadından sende erkeğin ............ sun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.