Okumayı düşünüp fakat bir sebepten ötürü bunu gerçekleştiremediğiniz kitaplar var mı ? Varsa hangi kitaplar ve sebepleri neler ?
Benim aklıma ilk gelen mesela; tam metin Sefiller. Yıllardır aklımda fakat bir türlü o büyük sayfa sayısının altına girmeye cesaret edemedim :) Zaten alabilmişte değilim kütüphaneden falan okuyacağım okursam da. Malum kitap o kadar olunca pek makul bir fiyatta da olmuyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd
Benim aklıma ilk gelen mesela; tam metin Sefiller. Yıllardır aklımda fakat bir türlü o büyük sayfa sayısının altına girmeye cesaret edemedim :) Zaten alabilmişte değilim kütüphaneden falan okuyacağım okursam da. Malum kitap o kadar olunca pek makul bir fiyatta da olmuyor :)
Karamazov Kardeşler her ne kadar Dostoyevski hayranı olsam da bi türlü başlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Lugat47
Karamazov Kardeşler her ne kadar Dostoyevski hayranı olsam da bi türlü başlayamadım
Benimde okuyacağım kitaplardan biri. Hatta almıştımda kitabı fakat bir arkadaş okuyup getireyim diyip aldı ve gidiş o gidiş daha sayfasını açamadan yok oldu kitap :) Neyseki çok iyi bir yayın değildi. Böyle teselli buluyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd
quote:
Benimde okuyacağım kitaplardan biri. Hatta almıştımda kitabı fakat bir arkadaş okuyup getireyim diyip aldı ve gidiş o gidiş daha sayfasını açamadan yok oldu kitap :) Neyseki çok iyi bir yayın değildi. Böyle teselli buluyorum.
Alıntıları Göster
Zaman Çarkı Serisi ve Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi. Nedeni ise parasızlık.
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
Bende kitapta var ama sürekli erteliyorum.Fantastiklere yöneldim bu aralar.Kafamın boş olduğu sakin bi kafayla okumak istiyorum.Dostoyevski benim için ayrıdır.Bu kitabını da çok iyi anlamalıyım diye düşünüyorum.
Parasızlık konusuna girme listem uzaaaar da gider.
Aynen. Daha çok kitap vardı ama ilk bunlar aklıma geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: oliver555444
Zaman Çarkı Serisi ve Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi. Nedeni ise parasızlık.
:D O hakkaten çok kötü bir neden malesef. Zaman Çarkı serisi içinde oldukça bir gerekiyor.
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
benim alacağım 5 kitap var.5 kitabın toplamı 135 TL
quote:
benim alacağım 5 kitap var.5 kitabın toplamı 135 TL
:D :D Bendende uzun bir liste çıkar sanırım. Özellikle seriler bu konuda çok sıkıntı oluyor. Tek kitabı bir şekilde alıyosun gene de.. Sanırım okuyan insanın en büyük sıkıntısı maddiyat :D Sürekli indirim kovalıyoruz :D
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
aklıma fikir geldi.Benimle arası iyi olan 2 hocam var 2 kitabı onlara hediye ettireceğim
quote:
aklıma fikir geldi.Benimle arası iyi olan 2 hocam var 2 kitabı onlara hediye ettireceğim
Gayet güzel bir fikir :D :D Hediye olsun bizim olsun :p Bende hoca da yok okul bitti. Son çare bir iş sahibi olunca artık bütün maaşı dökeceğim kitaplara :) Zaten evim olursa güzel bir kütüphanesi olucak diye de hayallerim var yıllardır :D
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
aynen benim de düşüncelerim aynı
quote:
aynen benim de düşüncelerim aynı
Umarım ikimiz içinde sadece hayalde kalmaz hocam :)
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
sanmam hocam tek sıkıntım vardır kitap isteyenlere veriyordum artık vermiyorum.6 Yıldır okuyorum 250'ye yakın var Bi 100 tanesi de arkadaşlar da hoş getirmeyecekler ya
quote:
sanmam hocam tek sıkıntım vardır kitap isteyenlere veriyordum artık vermiyorum.6 Yıldır okuyorum 250'ye yakın var Bi 100 tanesi de arkadaşlar da hoş getirmeyecekler ya
:D :D bende mecbur kalmadıkça vermemeye çalışıyorum artık :D eskiden herkes okusun diye dağıtıyodum sağa sola ama pek hayırlı olmadı :) Bende o kadar olmasa da bayağı var sanırım. Sürekli alıp alıp yığıyorum odaya :D Çoğunu daha okumadım.
Ricky.McFloyd
kullanıcısına yanıt
hocam bende bi aralar alıp alıp okumuyordum.Sonra düşündüm dedim ki bunları okumaya başlayayım ve parayı biriktireyim bunlar bitene kadar.Bayağı bi birikti para yeni kitaplarımı da aldım.Şuan 9 kitap var daha okumadığım
quote:
hocam bende bi aralar alıp alıp okumuyordum.Sonra düşündüm dedim ki bunları okumaya başlayayım ve parayı biriktireyim bunlar bitene kadar.Bayağı bi birikti para yeni kitaplarımı da aldım.Şuan 9 kitap var daha okumadığım
Bende 50den fazla vardır sanırım. Senin bu taktiği bende uygulasam fena olmayacak :D Uzun bir süre eldekiyle idare edeyim.Aslında oldukça iyi kitaplarda var ama işte yeni kitap almanın cazibesine dayanamıyorum :D
Bende metro2033 ü büyük istekle alıp 30 sf okuyup sıkıldığımdan okuyamadım