Şimdi Ara

Okunmaması Gereken Kitap: Yılmaz Özdil'den 'Mustafa Kemal' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesajlarıma bakabilirsiniz. Gerçi son dönemlerde buraya yazmıyorum ama Özdil ve onun gibilere kazandıracak bir kurusum yok. Ak troller için yaptığım aynı eleştiriler, Özdilciler için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç Saat Oldu?🌍twitter
    Kaç Saat Oldu?🌍
    https://twitter.com/kacsaatoldu1881/status/1087317722642432000

Sözü size bırakıyorum.

• Belirli mecralara bakınca bu kitaba laf edenlerin kitlesi sağcı kitle değil zaten.
    O yüzden onlara karşı çıkanlara nasıl fetöcü lafını yapıştırıyorlarsa, bu durum da sen şu partilisin lafını söyleyemiyorlar.
    Ama iki kitle de birbirine o kadar benziyor ki, biri bir adamın arkasına sığınmış ve dini kullanarak yollarına devam ederlerken, diğer kesim de Atatürk'ün arkasına sığınıp sözde muhalefet edip kalan kesimi pohpohlamaya, gönlünü eğlendirmeye çalışarak paraları götürüyor. Bunlara "şakşakçı" deniyor. İki tarafında dünyaya bakış açısı aynı. Hiçbir farkları yok.
    sağcı kesimin herhangi bir gazetecisi ile uğur dündar'ın hiç bir farkı yok. ikisi de halkın menfaatini değil kendi çıkarlarını düşünüyor.
    Ama bizim kanımıza dokunan bunların ölü yiyiciler olması. Tarih bunu da halka gösterecek illa ki zamanı gelince.
    Azınlıkta olsa da gerçek Atatürkçü gazeteciler var. Bunlar bir kısmı zamanında katledilmiş, bir kısmı da içeride, azı da dışarıda.
    Onların kitaplarını alıp okumalı ki Atatürk tüccarlarına meydan vermemek için.

• Okunur mu okunmaz mı bilemem ama piyasada buna kadar değerli profesörlerden tonla Atatürk kitabı var.Bıraktım profesörleri Atatürk'ün bizzat yakınında olan,onu çıplak gözle gören konu sahibinin dediği gibi aydınlar gazetecilerin kitapları mevcut.Halk neden bu kitaba bu kadar saplandı anlamış değilim içinde yazanların kaynağı bile yok.Yani diyeceğim şu ki bu kitap okunabilir ama bu kitapta yazılan çoğu şeyin kaynağı belirsiz.
  • Yüzlerce insan almış kitabı. Kırmızı Kedi'nin internet sitesine girdim, 112 tane kalmış.

Bizim ülkenin İslamcı yobazları ile Atatürkçü yobazları arasında hiçbir fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 25 Ocak 2019; 0:55:3 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.