|
Bildirim
|
Neyi ne kadar abartmış neyi doğru, neyi yanlış söylemiş kaynakça göstermeden yazılan hiçbir kitap çokta ciddiye alınmamalı zaten. Burada kimse İlber Ortaylı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk kitabını eleştirmiyor. Neden? Çünkü adam her bilginin kaynakçasını vermiş kendi yaptığı yorumlarda açıkça bence, bana göre gibi bireysel fikir beyan ettiğini belirten cümleler kurmuş. Tarih ile ilgili kitapta kaynakça olmazsa o kitap her türlü eleştiriye açıktır.
|
Memlekette eleştilecek o kadar şey dururken atatürk ile ilgili yazılmış bi kitap mı rahatsız etti sizi. Atatürk düşmanları toplanmış konunuza. Falih Rıfkı’yı tanıyorum merak etme. O adı kullanıp Atatürk düşmanlarına koz veriyorsun.
|
Mesajlarıma bakabilirsiniz. Gerçi son dönemlerde buraya yazmıyorum ama Özdil ve onun gibilere kazandıracak bir kurusum yok. Ak troller için yaptığım aynı eleştiriler, Özdilciler için de geçerli.
|
İçinizdeki Atatürk Türk ve Cumhuriyet düşmanlığını böyle açıpa veriyorsunuz. Kurban olun bu ülkeye ve Atatürk e
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 8 Ocak 2019; 17:6:25 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badandsad -- 28 Aralık 2018; 22:52:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|