Ya beyler nie bu kadar şerefsiz var bu oyunda. Bugün pelerin görevine gittik. Zar xor kestik çok uğraştık canımız çıktı valla kadro çok ii diildi. Ben kaç kere öldüm bazı malların yüzünden. %12 azaldım.Yine ben ii yim biri 2 lvl birden düştü Nese zor bela kestik. Şerefsizin biri kutuyu açtı ve zımbırtıyı aldı tabi ana avrat sövdük şerefsize clnadan çıktı hemen clan kurdu bu çıkan zımbırtıyı bu şerefsiz kullanabilirmi pelerin alırken yoksa bi işine yaramazmı. Bunu merak ediom ha adı FAİR PLAY gören sövebilir
ahaahhaah vay adiiii serefsıze bakkkkkkkkkkkkkkkk ya ama cok komık bence kurar
ulen adama bak lan tam şerefsiz yawww. Kuramamsı gerekiyor (çok saçma çünki) ama bence kurabilir gibi.
partyyi başakn kurmadımı neden başkan alcak şekilde ayarlamadınız
Tek parti diildik. 2 Partiydik ama şerefsiz işte nerden bilek. Bakalım yarın nolcak. Yarın bida denices
ya adam i.nelik yapmış... çıkan zımbırtıyı satabilirse satar... yoksa clan kurar herhalde...
adam akıllı çıktı desenize.ben olsam onu banlattırırımda hiç bir hak idda edemezsinizki hay allah geçmiş olsun adam kaç lvl dı ve neydi mage mi neydi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme