Şimdi Ara

Olaf Build Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet olafa bir türlü uyan ve olafı op yapan bir build bulamadım sizin deneyip memnun kaldığınız buildler varsa paylaşır mısınız?

• Ben olafi sustain ve sona bi warmog cikiyorum op sustain oluyor 200 200 aa da bile yok o sustain bi dene derim

Ama hala useless kaliyor olaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senanla123 -- 21 Aralık 2013; 14:36:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasifi cdr olan defansif itemler.
  • abi şu sorunsalı kelimesi kaç gündür forum başlıklarında görüyorum lütfen şuna sorunu deyin sorunsalı nedir ya ?
    edit: sorunun cevabı offtank ben öyle kasıyorum genelde karşıya göre tanky kasınca iyi oluyor ama günateşi olmalı kesin (benim görüşüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

abi şu sorunsalı kelimesi kaç gündür forum başlıklarında görüyorum lütfen şuna sorunu deyin sorunsalı nedir ya ?
    edit: sorunun cevabı offtank ben öyle kasıyorum genelde karşıya göre tanky kasınca iyi oluyor ama günateşi olmalı kesin (benim görüşüm)

Tamam atarlanma bende öyle gördüm başlıkları öyle yazayım dedim birdaha olmaz ReYiZ..!Bu arada cevap için teşekkürler.
  • Hydra phage gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

abi şu sorunsalı kelimesi kaç gündür forum başlıklarında görüyorum lütfen şuna sorunu deyin sorunsalı nedir ya ?

Tamam atarlanma bende öyle gördüm başlıkları öyle yazayım dedim birdaha olmaz ReYiZ..!Bu arada cevap için teşekkürler.

Önemli değil neyse tmm sakinim qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    9 yıl önce açıldı
    Vladimir mi Ezreal mı?
    9 yıl önce açıldı
    trundle tarzı hero önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tam bir build atsanız core itemi nedir ne çıkılırsa oplaşır deneyimlerinizi ve tam buildlerinizi paylaşır mısınız?
  • Suan top lanede gayet viable bence. Ben Bortk alt itemini cikip full tank gidiyorum sonra duruma gore bortk tamamladiktan sonra hydra veya tank devam ediyorum

• 6 Phant.dancer cıkıyom ben qnq,ölmüyor
  • Hydra + full tank şeklinde oynuyorum. Verimli gayet.
  • Jungle doran ile başlayıp bot randuin hydra sunfire spirit visage eğer 2 ap varsa banshee bazen sunfire yerine frozen heart alınabilir

• ninja's tabi
    hydra
    sunfire cape
    magic res veren, can yenilenmesini arttıran bir item var adını unuttum ondan kasıyorum
    warmong
    duruma göre GA veya armor penet kasarım son itemi
    kapanış ve istiklal marşı
  • ninja tabi botrk bt frozen mallet sprit visage randuin
  • quote:

Orijinalden alıntı: undattch

tam bir build atsanız core itemi nedir ne çıkılırsa oplaşır deneyimlerinizi ve tam buildlerinizi paylaşır mısınız?

Azıcık AD ile çokucuk HP çıkılırsa -ki Hydra+tank bunu sağlıyor- içi dolu OPcik oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.