Şimdi Ara

Olaf buildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler olaf ile solo oynamayi tercih ediyorum oncelikle 2 vampirik asa aliyorum snra donmus balyoz cekiyorum daha snra kana susamisa tamamliyorum vampirik asalardan birisini sonra civili zirh cikiyorum daha snra son fisilti cikiyorum ve bu build ler nasildir sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamen saçma

• zaten gerçek hasarı olan bi şampiyon bence warmog,donmuş gerisi karşıya göre olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

Tamamen saçma

Neden ? Ben bu itemleri cektigimde alamiyorlar beni ? Sizce dogrusu ne olmali

• quote:

Orijinalden alıntı: Axwell.

zaten gerçek hasarı olan bi şampiyon bence warmog,donmuş gerisi karşıya göre olmalı

O warmong cekersek biraz tank a kacmiyormu olaf ben ad olarak dusunmustum hemde ilk adc ye focuslancaklari icin kendin orada karsi adyi alabilirsin saniyler icinde ve adc yi aldiktan snra can calmalarin ve pasifin sayesinda olmessin kolay kolay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Expheribal

adam liseli. okumayın.

Bunu yazmak acaba hosunuza cok mu gidiyor anlamiyorum asil liseli sizsiniz bana kalirsa

• kanasusamış adc itemidir onun yerine warmog + ruh gömleği + donmuş balyoz + hydra veya kara balta + randuin ya da günateşi + karşıya göre ayakkabı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Rengar kombolar
    12 yıl önce açıldı
    İtfaiyeci Tristana?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

Orijinalden alıntı: ata341

Tamamen saçma

Neden ? Ben bu itemleri cektigimde alamiyorlar beni ? Sizce dogrusu ne olmali

Kana susamış gereksiz.Çiviliyse karşı 5ad olsa bile yine gereksiz.Full tank git zaten true damagen var cooldown %40 yap.

• quote:

quote:

zaten gerçek hasarı olan bi şampiyon bence warmog,donmuş gerisi karşıya göre olmalı

O warmong cekersek biraz tank a kacmiyormu olaf ben ad olarak dusunmustum hemde ilk adc ye focuslancaklari icin kendin orada karsi adyi alabilirsin saniyler icinde ve adc yi aldiktan snra can calmalarin ve pasifin sayesinda olmessin kolay kolay ?

w'dan can calma pasiften saldırı hızı geldigi icin önemsemiyorum o kadar:D bol bol e spamladıgım icin lane'de warmog daha cazip geliyor bana iyi bi tank iyi bi damage var, illaki ad cıkıcam diyosan daha iyi adler var pantheon gibi yada melee adc diyorsan fiora
  • Olaf olmuyo o zaman o
  • Yok ya olaftan anlamiyonus siz konu kilit uye ban forum silinsin

• worst olaf tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkishframe

worst olaf tr

Eyw kardes karsina jax gelirse 6da6 dedigim itemleri cikarsan maci kazandirirsin dene istersen

• Lee sin oynarken karşıma hydra rushlayan olaf geliyor free win resmen

• Worst olaf tr. Elo yada w/l düşük olmalı yada oyunu en fazla 3-4 aydır oynuyorsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkishframe

worst olaf tr

Eyw kardes karsina jax gelirse 6da6 dedigim itemleri cikarsan maci kazandirirsin dene istersen

olaf benim main herom su yaptıgın büyük hata sen baska bisiy dene istersen
  • quote:

quote:

Warmong değil onun adı

WARMOG
    WARMOG
  • Can veren itemler çıkılır olaf'a.Warmog,donmuş balyoz,ruh gömleği,randuin,günateşi
  • Bu neyin kafasi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.