Şimdi Ara

Olamaz Ama olmalısın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese meraba ya bende kt4av anakart sempron 2500+ kingram ddr400 512mb ram var.Başka thermaltake fan var başka işlemcim 200 fsb de raha çalışıo amma 207 yi geçince kitlenmeler 210 u geçince resetler daha sonrasında ise hiç açmıyor.voltaj hep 1.60 da ybenim biosa göre extreme performansı hangi ayarlarla alabileceğimi söyleyebilecek biri varmı?

• kt4av ile 200 fsb görüyorsan mükemmel ,bu anakartın resmi desteği 166 mhz ,fsb artınca agp ve pci hızlarıda artıyor bunları sabitleyebilecek bir çipset lazım nf2 yada kt880 gibi
  • Bende biraz geç farkettim de şimdide kıyamıyorum kt4av me aslında belki alabilirim bi nforce2 çipsetli anakart yani sence almalımıyım?Bide dün 1.65 voltajla 219 gördümde 25 saniye kadar.Ramleri 333e düşürmüştüm.
  • Ya bide buna benzer 2 konu daha açmış olabilirim kusura kalmasın kimse hepsi türk telekomun suçu bied son olarak kt4av ile agp ve pcı slotlarını sabitlememmi?Bi yolu yokmu ?
  • nf2 alırsan tam performans alırsın tabii..epox tavsiye ederim
  • Bence masrafa gerek yok 200 fsb çok iyi,nf2 e 25 mhz fazla yapacaksın.Şahsen ben nf2 anakrta vereceğim parayı athlon64 e geçmek için ayırırdım
  • Doğru valla gerek yok zaten fx5200 ümle bile bayaa sağlam çalışıo ben 200 fsbde anakartın gümlemesinden korkuyorum olurmu öle bişi işlemcide ortalama 52 derece civarında anakart ise ufak bi takviyeyle 34 civar.Ekran kartı mühim değil zaten yarın radeon9550 alacam sence msi alırsam nası olur onu da tavsiye edermisin?
  • athlon 64'e kolay geçemez bence. baya bi masraf yapar. anakart+ram+psu vs.
    quote:

Orjinalden alıntı: azmo

Bence masrafa gerek yok 200 fsb çok iyi,nf2 e 25 mhz fazla yapacaksın.Şahsen ben nf2 anakrta vereceğim parayı athlon64 e geçmek için ayırırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdierdi -- 31 Mart 2005, 12:28:14 >
  • 64 e geçmek için üniversite sınawı dene o lanet şeyden göz boyayıcı bi sonuç almam gerek pederin ağzına kalırım sonra kazanırsam sağlam bi yer cabini boşaltacam ama pederin
  • aslında athlon 64 2800+131 dolara düşmüş 90 dolarda anakart desek 222+kdv.Kullandığı nakartla işlemciyi satacağını ve anakarta vereceği parayıda ilave edeceğini hesaplarsak az bir miktar kalır.Ram olarak kullandığı ram var zaten elinde psu kaliteli bir tane varsa oda tamam.
    Msi 9550 çok iyi oc oluyorduhttp://forum.donanimhaber.com/m_2069525/tm.htm şu anda www,giagtek.com.tr de 70 dolar yalnız acele et
    quote:

Orjinalden alıntı: erdierdi

athlon 64'e kolay geçemez bence. baya bi masraf yapar. anakart+ram+psu vs.

• Sağol valla yardımların için ama ben 64 almışken fx almayı düşünüyorum almışken en sağlamı olsun dimi aslında şööle bi 6 ay beklesem pci-x iyice otursa ööle alabilirim sistemi gene de çok sağol overclock olayında ki yardımın için hemen yarın alıyorum 9550 yi ve ufak takviyeyle overclockmania yapabilirim onada
  • sistemim aşağıdaki gibi daha önce Sempron 2200 + ile 223x9 olarak 1.65 v ile stabil çalışan sistemim Sempron 2500+ ile 200x10,5 olarak 1.60 v stabil çalışmakta fakat 204 FSB sonrasında sorunlar çıkarmaktadır. Anakartım MSİ KT4A-V Core Cipli. Everest gibi proğramlar KT600 olarak görüyor. Fakat 2500 sempron işlemciyle 2109 Mhz 200 FSB de stabil çalışmaktadır.

• bu kt serisi anakartlarda pci agp orantılı artış var ama aynı şekilde bazı rakamlarda deerlerin sıfırlanması bazı deeerlerde ise tam deeri olan 33/66 durumu görülüo herhalde 200fsb de bu oluyo olabilir..

asus kt400 den bi örnek 166fsb de sorunsuz çalışıodu ama 165fsb de direk göçüodu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Confusion

bu kt serisi anakartlarda pci agp orantılı artış var ama aynı şekilde bazı rakamlarda deerlerin sıfırlanması bazı deeerlerde ise tam deeri olan 33/66 durumu görülüo herhalde 200fsb de bu oluyo olabilir..

asus kt400 den bi örnek 166fsb de sorunsuz çalışıodu ama 165fsb de direk göçüodu...

Ben bi ara 192 de çalıştırmıştım. Tabi kilitlenmeler oluyordu. AGP/PCI sabitlemesi olsa keşke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.