Geçmiş olsun. Mynet hesabının şifresini bile değiştirmişler alçaklar.
Bu arada ticket pek işe yaramayacaktır çünkü emailinide almışlar. 1 ticket içinde hem mailimi hem şifremi gizli sorularımı değiştirin diyemiyorsun heralde. Bende dolandırılmıştım. Şifremi ve mailimi değiştirmek için ticket attım sadece şifremi değiştirdiler. Mail aynı kaldığı için benim uğraştığım vaktin milyonda 1'inde adam şifreyi, şifremi unuttum butonu ile değiştirmişti. Gelin görün ki adam gizli soruyu bilmiyordu fakat o zamanlar şifremi unuttum butonu gizli soru istemiyordu. Sorarım o zaman ne işe yarıyordu bu gizli soru. Bende ikinci bir ticket ile K2yi azarladım ama "Eşşek hoşaftan ne anlar". Karakterimi blocklattırdım.
soyulduğunu izah edip maili değiştirsin yeter. Tabi adamlar hem mailini hem charın bilgilerini alabildiğine göre hackırlar daha doğrusu lamerlar arkadaşın neredeyse yatağına kadar girmiş durumdalar. O bilgisayara format çekmeden hiç bi işlem yapılmaz. Ticket atıp charını geri alsan bile bilgisayarındaki truva atları sayesinde geri alırlar charı senden. Yazık ya Cem Yılmazın dediği gibi eğitim şart cahilsen istediğin kadar iyi oyuncu ol iyi cha yap 2 dakkada yalan oluyo
edit: charını geri almanı merakla bekliyorum kardeş, sonuç nedir burdan yaz lütfen
Anlattığım gibi karakterimi geri alamadım ve Blocklattırdım.
Ayrıca benimki trojan yüzünden olmadı. Ben birine güvendim. Türk dedim, Müslüman'ız dedim, Din kardeşiyiz dedim, dedim ve güvendim. Ama ne acı ki Türk'ün Türk'e yaptığını gavur Türk'e yapmaz.
bu veileyle bırak bu oyunu
merhaba kardesim ben IMinorI cypher ardream çok üzüldüm bu durumu ins alırsın çarını geri seni ii tanırdım bole emek hırsızlarının cezası bir gun çıkar gerçekden geçmiş olsun sevgilerimle:(
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
Anlattığım gibi karakterimi geri alamadım ve Blocklattırdım.
Ayrıca benimki trojan yüzünden olmadı. Ben birine güvendim. Türk dedim, Müslüman'ız dedim, Din kardeşiyiz dedim, dedim ve güvendim. Ama ne acı ki Türk'ün Türk'e yaptığını gavur Türk'e yapmaz.
oynunda asla ama asla kimseye güvenme. Bu kişi Türkse hiç güvenme. Ben de çok kişiye güvendim ve kazık yedim. Ve hepsi de Türktü. Yabancılara da 1-2 sefer para item verdim ama hepsi gtirip geri verdiler.
Sakarya savaşından önce ordunun yarısı silahlarıyla beraber askerden kaçmış. Silahlarıyla beraber kaçtıkları için geri kalan askerlerin savaşmasını sağlayacak olan silah kalmamış. Daha sonra İsmet paşa orduyu Mustafa Kemal'e devrediyor ve o da üst rütbeli subaylara bundan böyle askerden kaçanları idam ettirebilme yetkisi veriyor ve artık askerden seve seve kimse kaçmıyor.
yani anlıyana sivri sinek saz anlamayana da davul zurna az kardeşlerim. Türkmiş Müslünamış bunlar benim için hiçbişey ifade etmiyor. Bu arada üstte yazdığım olay Turgut Özakman'ın Şu Çılgın Türkler Kitabından.
Bu arada ulu önderimiz Atatürk'ü bidaha rahmetler anıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: alper08
merhaba kardesim ben IMinorI cypher ardream çok üzüldüm bu durumu ins alırsın çarını geri seni ii tanırdım bole emek hırsızlarının cezası bir gun çıkar gerçekden geçmiş olsun sevgilerimle:(
Eyw. Saolasın Kardesım Bu Oyunda Buraya Kadarmıs Napalım Cok İyi DostlukLar Edindim Ardreamde Ama İşte Bazı Serefsizler Yuzunden Neyse Girmeyelım Ardream de ki Butnu Kardeslerime Burdan Slm gonderiyorum... Bnm Charım(artık Benimmi O serefsizlerinmi bilinmez ama) Tarafından Pm den Kufur Hakaret Vs.Vs. alırsanız O bn Deilimdir Bunuda Belirtmek İsterim Kardesım.. Bide Senden Sunu Rica Edebilirmiyim Kendi Clanına Ve mumkun oLdukca Diger kisilere Bnm Hacklendigimi Solersen Sevinirim(esqape,r3bellious vs vs.) Malum Onlarada Kufur Edebilir.. Arkadaslıklarmız Bitmesin O Serefsizlerin Yuzunden..
bırrr
mynet yapmayın charlarınızın mailini gizli soru olarak dogum tarihi soruluyor ve bulmak çok kolay oluyor.
benmde senn gibi carm hacklendi 300 ytlelik itm vardı ticket attm ama maili deiştirdiği için cevap adamın maile gitti yani bi bardak su içtim itemlern üstüne ama bunn oteki dünyasıda var elbet hesabı sorulur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme