Evimiz sokak arasında, 4-5 katlı(tam bilmiyorum) bizim daire de dahil 3 daire karşı karşıyayız(daire dediğim bina içi komşularımız) -üçgen şeklinde-. Binanın dış kapısı ile aramızda 10-15 merdiven basamağı var ve biz zemin katta oturuyoruz. Bu durumda olası bir deprem anında ne yapmak gerekir? 6.6 deprem olduğunda normal-üstü derecede sallandı. Evde 4 aile oturuyoruz. Annem yaşlı, koşacak hali yok. Biz 3 kardeş ise hızlı sayılırız, 10-15 saniyede binadan çıkmamız mümkün... Tavsiyeleriniz nelerdir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi channibalism -- 31 Ekim 2020; 20:36:39 > |
Olası bir deprem anında zemin katta oturuyorsak ne yapmalıyız?
-
-
Camdan çıkmak gibi şansınız yok mu hocam?
-
rpg bulundurun direk sokak tarafında olan duvarınıza atın patlatın oradan dışarı atlayın. Easy.
-
Kendinizi en hızlı şekilde dışarı atmaktan başka çare yok hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer zemin katta kendinizi dışarıya atamazsanız, o an yapacak bir şey yok , diğer dünyaya hazırlanın.
-
binanızın sağlam olduğundan emin olmalısınız. yapabileceğiniz en önemli şey bu.
-
zemin kattakinin binayı terketmesi daha kolaydır
duvarlar yıkılsa bile terketmeli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: namaste1968Camdan çıkmak gibi şansınız yok mu hocam?
Demirli hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7rpg bulundurun direk sokak tarafında olan duvarınıza atın patlatın oradan dışarı atlayın. Easy.
RPG alacak paramız mı var
-
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Kendinizi en hızlı şekilde dışarı atmaktan başka çare yok hocam -
Deprem anında zemin kattaydım ve dondum kaldım kıpırdayamadım bile tüm o öğrendiklerin o an sıfırlanıyor
-
-
Bina hemen yıkılmaz. Yıkılana kadar 10 - 15 saniyede dışarı çıkmanız gerekiyor yoksa diğer türlü zor kurtulmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
rpg bulundurun direk sokak tarafında olan duvarınıza atın patlatın oradan dışarı atlayın. Easy. |
binanızın sağlam olduğundan emin olmalısınız. yapabileceğiniz en önemli şey bu. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X