Şimdi Ara

OLAY! KAMPANYA UZADI! Son Gün 23.07.2019 Turkcell Platinum Hoş Geldin 12 Ay Boyunca 18 GB 79,90 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
11.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu haydi gel 3gb'ı iki hattımıza da tanımlamadılar bize kıllık mı yapıyor bu Turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Bu haydi gel 3gb'ı iki hattımıza da tanımlamadılar bize kıllık mı yapıyor bu Turkcell
    Haydi gel'den 3GB'ı almak için en az Lifecell Fırsat 5GB'ta olman gerek.

20.02.2019 tarihi itibarıyla, son 90 gün içinde Turkcell Faturalı'ya numara taşıma ya da yeni hat alarak gelenler kampanya avantajından yararlanmaya başlayacaklardır.
    Kampanya kapsamında, kriterleri sağlayan müşterilere paketlerine göre 3GB'a kadar ek intrenet hediye edilecektir:
    1GB: Lifecell Seçmece Karışık 1GB, Lifecell Seçmece 1.000dk ve Turbo Hoşgeldin
    2GB: Lifecell Fırsat Midi
    3GB: Lifecell Fırsat 5GB, Lifecell Fırsat 7GB ve Lifecell Fırsat 9GB için geçerlidir.

1 ay lifecell kullanıp Platinum Hoşgeldin'e geçersen haydi gel aynen devam eder.

Şahsen Turbo 3GB'la başlayıp (haydi gelden 1GB vermişti) Platinum'a yükselttim ve haydi gel hediyesi halen devam ediyor.

Direk Platinum'a geçtiysen hata etmişsin, Platinum tarifelerin haydi gel kapsamına dahil olmadığı açıkça belirtiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 28 Nisan 2019; 18:54:33 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bu konuda var olduğu yazdığı için aslında bende hakkım olduğunu düşündüm. Hatta mh ile görüştüğümde yeni tanımlandığını platinumlara ve biraz beklemem gerektiği söylendi. Sonrasında hiçbir şey tanımlanmadı tabi ki. Neyse sağlık olsun 15 gb da yeterli zaten her hafta iyi kötü gb veriyor salla kazandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbiloz

Bu konuda var olduğu yazdığı için aslında bende hakkım olduğunu düşündüm. Hatta mh ile görüştüğümde yeni tanımlandığını platinumlara ve biraz beklemem gerektiği söylendi. Sonrasında hiçbir şey tanımlanmadı tabi ki. Neyse sağlık olsun 15 gb da yeterli zaten her hafta iyi kötü gb veriyor salla kazandan.
    Müşteri hizmetleri bazen gerçekten saçmalayabiliyor. Alabilirsin diyen de var alamazsın diyen de.

Bu yüzden her zaman sitede ki bilgiler doğrultusunda burada öneri sundum ve linkleri paylaştım.

Bu saate kadar otomatik tanımlanmadıysa daha da olmaz. Ancak kayıt falan açtırdıysan müşteri memnuniyeti için 3GB olmasada en kötü 1GB falan verirler herhalde.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Aradım 1 kere yeter hocam. Turkcell kalitesinde 15gb 80 TL'de iyi benim için sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.