< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 19 Nisan 2019; 8:49:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hill -- 19 Nisan 2019; 8:49:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşım bunu yapmayın lütfen. Bizim zekamıza hakaret etmiş oluyorsunuz. Rica ediyorum mobil internet ve sadece evde kullanılabilecek interneti aynı tutmayın. Ev internetini cebinde her yere taşıyabiliyor musun. Ben sabah 07:45 ve akşam 22:00 arası evde olamıyorum. İşim gereği sürekli telefondan dosya alıp veriyorum. Ayın haftada en az 4 günü olmak üzere ayın bazı günleri de gece evde değilim.
Eve fiber internet alsam çocukların eğitimine de zarar verebiliyor,çocukların elinden tableti alamıyorsun. Alırsın ama kalbini kırarsın. Biz bilmiyormuyuz 120 TL verip eve sınırsız internet alıp kullanmayı. Mobil internet farklıdır ev interneti farklıdır. İhtiyaca göre birine mecbur kalırsın. Düzenli olarak eve akşam 6'da gelebilsem ben de sınırsız ev interneti alırdım ve mobil hattımda ayda 3 GB internet rahat yeterdi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 11 Nisan 2019; 14:35:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzzkrks -- 12 Nisan 2019; 17:47:55 > |
|
|