Şimdi Ara

OLAY! KAMPANYA UZADI! Son Gün 23.07.2019 Turkcell Platinum Hoş Geldin 12 Ay Boyunca 18 GB 79,90 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
4
Favori
11.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 3gb yerine 1gb tanımladılar. 3 gb hediyeyi alabilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omer_Faruk. kullanıcısına yanıt
    Bu tatife için en mantıklı hamle lifecell 5 gb paketine geçtikten 1 ay sonra bu tarifeye geçmek anladığım kadarıyla 3 gb en sorunsuzca öyle alınabiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse de demiyor 80 TL telefon faturası mı olur üste de yazmış olay yazmış sanki 20 TL tarife veriyor zaten kazık yiyon ne indirimi kullanmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef bana da tanımlamadılar.
  • Şu anda Platinum 10 gb paketini kullanıyorum. 10 Haziran’da taahhütüm bitecek. 10 gb işimi görüyordu ama 10 gb platinum paket mevcut müşteriler için 12gb/110 tl olarak güncellenmiş. Bu konuda bahsi geçen pakete nasıl geçebilirim acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 2 Mayıs 2019; 1:4:51 >
  • Since1903 kullanıcısına yanıt
    3 günlüğüne başka bir operatörün faturasız hattına numara taşıma yap , 3 gün sonrada yenşden numara taşıma ile bu tarifeye başvur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Kimse de demiyor 80 TL telefon faturası mı olur üste de yazmış olay yazmış sanki 20 TL tarife veriyor zaten kazık yiyon ne indirimi kullanmayın
    20 TL ye ne almayı planlıyorsun?

• Netten Platinum'a geçiş için başvurulduğunda kaç gün içinde dönüş yapıyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: austun1975

3 günlüğüne başka bir operatörün faturasız hattına numara taşıma yap , 3 gün sonrada yenşden numara taşıma ile bu tarifeye başvur.
    Hmm bak o şekilde olursa süper. En az 3 gün mü beklemem lazım ?

• Since1903 kullanıcısına yanıt
    Benim taşıma işlemimi turkcell bayisi yaptı.3 gün bekledim.
  • Taşıma işlemini kurye aracılığıyla yaptım 10+5+2 GB internet tanımlı eksik var mı? Bip’i de indirdim onun dışında önerebileceğiniz tavsiyeniz var mı?

• ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun lifecell 5 gb paketine geçiş yapıp 1 ay sonra geçiş yapsaydınız 3+2 gb daha artınız olacaktı sağlık olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Multe

Hayırlı olsun lifecell 5 gb paketine geçiş yapıp 1 ay sonra geçiş yapsaydınız 3+2 gb daha artınız olacaktı sağlık olsun güle güle kullanın.
    Numaramı online form kullanarak taşıdığım için birde 8 gb gelmesi lazımdı bildiğim kadarıyla oda gelmedi?
    Bunları TT yapsaydı anlardım da Turkcell böyle ucuz numaralar peşinde mi :)

• ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bazen hediyeler hemen düşmüyor gün içinde veya ertesi gün düşüyor benimde yanlış hatırlamıyorsam 2 gün sonra yansımıştı hemen görmek istiyorum dersen ulaş yardımcı olurlar.
  • Bekleyelim o zaman çok sağolun teşekkür ederim 👍🏻

• Geçen ay faturasızdan faturalı gnc 12 gb geçtim acaba bu 10+5 olayı bu ay platinum a geçiş yapsam tanımlanır mı ?

• Lifecell 5GB kullaniyorum ve yarin taahhut bitiyor. Tum hediyelerden yararlanacak sekilde bu tarifeye gecmek icin ne yapmam lazim?

• Netten basvurudada oluyor mu bu acaba ? Birde kaç günde gelir sim kart ?

• Benim bu tarifeye geçerken ki önerim.

Online olarak lifecell fırsat 5 gb tarifesine başvurmak (bu şekilde 4 ay 2 gb hediye gelir) ve fatura kesim tarihine birkaç gün kala bu tarifeye geçiş için başvurmak. Bu şekilde yaparak haydi gel den gelecek olan 3 gb hediyeyi riske atmamış oluyorsun bugün dikkatimi çekti Faturalı Haydi Gel Kampanyası (Tarife/paket değişikliği yapıldığında devam edermi; Evet, devam eder ibaresi var).

Ayrıca faturada 25 tl üzeri artış olduğu için süper hediye kampanyasından bana 12 ay 2 gb verdi ama burada durum biraz karışık 4 ay 2 gb verme durumu da var yeni numara aldığım için özel bir durum mu oldu bilmiyorum. 5 gb platinum hediyesi otomatik olarak yükleniyor zaten.
    Ben bu şekilde işlem yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 9 Mayıs 2019; 12:28:20 >
  • 25 Mart'ta hattımı lifecel fırsat 9gb tarifesine taşıdım
    Merak ettiğim platinum hoşgeldine geçiş yaparsam kaç gb internetim olacak,yakın zamanda geçiş yapanlar cevaplarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.