Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya verilen linkte nasıl indiricez register için email imi verdim geldi acaunt türü şeyler ama free tıklıyorum geri sayım başlıyor sonra ne yapıcaz anlamadım yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

ya verilen linkte nasıl indiricez register için email imi verdim geldi acaunt türü şeyler ama free tıklıyorum geri sayım başlıyor sonra ne yapıcaz anlamadım yardım ederseniz sevinirim.

Linki verebilir misin ? Hangi siteden indirdiğini bilmeden yardımetmemiz biraz zor dostum, linki verirsen daha rahat yardımedebilirim.
  • herkese tşkler... hadi devam arkadaşlar...
  • güzel paylaşım için teşekkürler. oyunların bir kısmını indirdim. kart okuyucu yardımı ile hafıza kartına atsam olur mu? hangi klasöre atmalıyım?
  • link bu kardeşim

http://uploaded.to/file/q2i9mn
  • bulan indiren paylaşan arkadaş teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Ya konunun patronu :D bu block go oyunu bitti devamı yokmu :)

Block go yu ben koymadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

quote:

Koymadında tavsiye ettin Ovi'den çektim ama bitti :) puzzle yapıorum şuanda :)
  • quote:

quote:

quote:

Koymadında tavsiye ettin Ovi'den çektim ama bitti :) puzzle yapıorum şuanda :)

Tavsiyeyi ben ettiydim

@ocean
    Dostum free download'a tıkladıktan 4-5 saniye sonra indirmek için pencere açılıyor o şekilde indiriyorsun. Ben de bir sorun olmadı.

• ya bu Resco Bubbles deli etti beni, 48. level oyundan soguttu bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: heathrow

güzel paylaşım için teşekkürler. oyunların bir kısmını indirdim. kart okuyucu yardımı ile hafıza kartına atsam olur mu? hangi klasöre atmalıyım?

Kart okuyucu ile de olur. Kartın içinde herhangi bir klasore atsan da olur ama tavsiyem OTHER klasörüne atman. Telefondan nası bulucam dersen o dosyayı uygulamar>dosya yöneticisi>hafıza kartı>diğer(yada hangi klasorun içine attıysan ordadır)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

ya bu Resco Bubbles deli etti beni, 48. level oyundan soguttu bea

en uzun sürede geçtiğim bölüm oldu 48.. 5buçuk dk filan sürdü. sabırlı olup son derece yavaş hareket etmelisin.. 11-12 tanesini alınca zaten ortalık açılmaya başlıyor, iş kolaylaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

ya verilen linkte nasıl indiricez register için email imi verdim geldi acaunt türü şeyler ama free tıklıyorum geri sayım başlıyor sonra ne yapıcaz anlamadım yardım ederseniz sevinirim.

Linki verebilir misin ? Hangi siteden indirdiğini bilmeden yardımetmemiz biraz zor dostum, linki verirsen daha rahat yardımedebilirim.

link aşağıdaki kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiTeRaVeN

quote:

Benzerine gerek yok hocam, al sana orjinali

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

PopCap Bejeweled Twist; Burdan

paylaşım için teşekkürler ama bende yüklenmedi bu oyun. geçersiz dosya diye hata verdi.

arkadaşlar bu mesajım hakkında yardımcı olabilecek varmı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

link aşağıdaki kardeşim

Cevap yazdım ama gözünden kaçtı sanırım dostum.

Tıkladığında siteye giriyosun, 10 saniye bekledikten sonra "Free Download" yazısı çıkıyor, ona tıkladıktan 5-6 saniye sonra da indirmek için yeni pencere açılıyor. Orada Kaydet'i seçip dosyayı kaydediyorsun.

• Arkadaşlar 5800'da Zevkle oynadıgım bi oyun vardı ..
    Onu sizinle paylaşmak istedim gerçekten güzel bi oyun.

İNDİR/DOWNLOAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dewilmacry. -- 25 Ocak 2010; 13:28:36 >

• Tüm paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler...

• Öncelikle bu mükemmel konu için teşekkürler . Herşey iyi birkaç oyun indirdim fakat bazı oyunları tam ekran olmasına rağmen yarım ekran açıyor alt tarafta ok işaretleri çıkıyor (avatar vs.) bunun nedeni nedir? Forum da gezinirken okumuştum telefonun versiyonundan kaynaklanabileceği söylenmiş . Telefonumun versiyonu V 31.0.101 ne yapmam gerekir herşey için teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.