Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hackle fln uğraşmadan rahat rahat bi çok uygulamanın sahibi oldum.

Şu en son verilen "Resco Bubbles" oyununu sakın yüklemeyin. Kafayı yersiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frarslan

arkadaşlar ne kadar güzel bir başlık burası :) bir şey sormak istiyorum. böyle warcraft ya da age of empire gibi bir oyun yok mu 5800 da çalışan? yukarıda red alert i indirdim. ama bu kılıçlı oyunlar daha güzel be :) bir de ben commandos u indiremedim. linki tekrar verebilir misiniz?

http://www.ziddu.com/download/7655447/Commandos.rar.html

Buyur dostum. Link kırılınca bildirirseniz yenilerim arkadaşlar.
  • Tür : Eğlence
    Adı: Pocket Chef
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Yan Tutun)
    Tuşlar: Tam Dokunmatik
    Desteklediği Modeller: 5800 XM, 5530 XM, N97
    Boyut: 832 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/202196596/b0c1ab20/Pocket_Chef_s60_v5_By_ra_hmetl.html

---Sertifika gerektirmez---

Oyundan Resimler

Daha yeni indirdim, hoşuma gitti ve paylaşıyorum. Güzel bir oyun deneyin görün

Link :http://www.4shared.com/file/202196596/b0c1ab20/Pocket_Chef_s60_v5_By_ra_hmetl.html

İyi Oyunlar...

• Beyler konunun iyi olması ve tutması sizlerin sayesinde olmuştur esas sizlere minnet borçluyuz (biraz politik oldu be ) bu arada "ra hmetli" arkadaşımızada konuya vermiş olduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler.
    Ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var

Gelelim cevaplara

quote:

bydemirci Tarih 20 Ocak 2010; 0:19:12
    ben telefonu yeni aldım daha bi özelliğini bilmiyorum :)

bu oyunları telefona bluetooth ile atıp direk olarak kurup oynayabilirmiyim? bi arkadaşım telefonun numarasını falan değiştirmelisin fln dedi ama ben de anlamadım pek yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Kesinlikle oynayabilirsin dostum, bu oyunlar herhangi bir hack crack istemez.At kur ve oyna hepsi bu

quote:

frarslan Tarih 20 Ocak 2010; 7:44:22
    arkadaşlar ne kadar güzel bir başlık burası :) bir şey sormak istiyorum. böyle warcraft ya da age of empire gibi bir oyun yok mu 5800 da çalışan? yukarıda red alert i indirdim. ama bu kılıçlı oyunlar daha güzel be :) bir de ben commandos u indiremedim. linki tekrar verebilir misiniz?

Hocam gönül isterki warcraftı koyim ama 13 mb ve telefonu süründürebiliyor ayrıca kurulumu eziyet,burda kolay kurulum oyunlardan bahsedip bulmaca gibi kurulan oyunlar paylaşmak olmaz ama istersenki tabiki paylaşırım neden olmasın.

Ama kendimi affettirim onun yerine WORMS verelim

/>

Worms 2008; Burdan

quote:

omerismet Tarih 20 Ocak 2010; 10:21:15
    leca kardeşim bu kadar dua'yı ne yapıcaksın bilmem :)..Şaka bir yana böyle bir başlık altında iyi işler yaptın dh bunu görmeli.Şindiden gelen ve gelicek oyunlar için teşekkürler.

Eyvallah İşte elimizden geldiğince koymaya çalışıyoruz bişeyler ama güzelleri cuma matinelerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Beyler konunun iyi olması ve tutması sizlerin sayesinde olmuştur esas sizlere minnet borçluyuz (biraz politik oldu be ) bu arada "ra hmetli" arkadaşımızada konuya vermiş olduğu katkılardan dolayı sonsuz teşekkürler.
    Ne demişler bir elin nesi var iki elin sesi var

Gelelim cevaplara

quote:

bydemirci Tarih 20 Ocak 2010; 0:19:12
    ben telefonu yeni aldım daha bi özelliğini bilmiyorum :)

bu oyunları telefona bluetooth ile atıp direk olarak kurup oynayabilirmiyim? bi arkadaşım telefonun numarasını falan değiştirmelisin fln dedi ama ben de anlamadım pek yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Kesinlikle oynayabilirsin dostum, bu oyunlar herhangi bir hack crack istemez.At kur ve oyna hepsi bu

quote:

frarslan Tarih 20 Ocak 2010; 7:44:22

Hocam gönül isterki warcraftı koyim ama 13 mb ve telefonu süründürebiliyor ayrıca kurulumu eziyet,burda kolay kurulum oyunlardan bahsedip bulmaca gibi kurulan oyunlar paylaşmak olmaz ama istersenki tabiki paylaşırım neden olmasın.

Ama kendimi affettirim onun yerine WORMS verelim

/>

Worms 2008; Burdan

quote:

omerismet Tarih 20 Ocak 2010; 10:21:15
    leca kardeşim bu kadar dua'yı ne yapıcaksın bilmem :)..Şaka bir yana böyle bir başlık altında iyi işler yaptın dh bunu görmeli.Şindiden gelen ve gelicek oyunlar için teşekkürler.

Eyvallah İşte elimizden geldiğince koymaya çalışıyoruz bişeyler ama güzelleri cuma matinelerine

wayy kardesim koymussun worms ellerine saglık saolasın baska seyler de istesem ayıp olur mu

• üstad warcraft ı sen bana mesaj ile anlatsan o zaman bu worms iyi oldu. seviyorum bu kurtları.
  • arkadaşlar sizden bi ricaam olcak 5800 da film seretmek için dönüştürücü converter ekleyebilirmisiz.. ve ayarları ne olacak bununla ilgili bilgi verirseniz sevinirim..
  • helal olsun sizlere ne kadar teşekkür etsek az çinlilerden kurtulduk .. benim isteğim en baştaki shotgun ve coca cola türü oyunlar varmı elinizde ... birde blackgolite 20 level sadece bunn iphone gibi 400 bölüm olanları var mı
  • Hocam ellerine sağlık, kaypak çinlilere güvenip sertifika almadığımdan telefonda oyun falan olmuyordu Sağolasın
  • tüm oyunlar güzel ellerinize emeğinize sağlık devamını bekliyorum...

bu arada birde isteğim olcak real futbol manager 2010 var bunun birde normali olcaktı manager olmayan varsa koyabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRabbiTx

tüm oyunlar güzel ellerinize emeğinize sağlık devamını bekliyorum...

bu arada birde isteğim olcak real futbol manager 2010 var bunun birde normali olcaktı manager olmayan varsa koyabilirseniz sevinirim

Buyur Dostum...

Tür : Futbol
    Adı: Real Football 2010
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Düz Tutun)
    Boyut: 1,041 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/203209712/9613a62/Real_Football_2010_-_By_ra_hme.html

Oyundan Resimler

/>

İyi Oyunlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: xRabbiTx

tüm oyunlar güzel ellerinize emeğinize sağlık devamını bekliyorum...

Buyur Dostum...

Tür : Futbol
    Adı: Real Football 2010
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Düz Tutun)
    Boyut: 1,041 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/203209712/9613a62/Real_Football_2010_-_By_ra_hme.html

Oyundan Resimler

/>

İyi Oyunlar...

kardeşim benim eline sağlık bir futbol oyunu yoktu sayende oldu iyicene hck yapmadığğıma şükretmeye başladım sayende
    Tekrardan sağolasın

• Tür : Futbol
    Adı: PES 2010 !!!
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Yan Tutun- yoksa çalışmaz.)
    Boyut: 688 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/203381929/81982da8/Konami_Pro_Evolution_Soccer_20.html

Oyundan Resim
     Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Madem futbol oyunu fazla yok bi tane daha ekleyelim

Link :http://www.4shared.com/file/203381929/81982da8/Konami_Pro_Evolution_Soccer_20.html

İyi Oyunlar...

• ra hmetli kardeş ellerine kolarına sağlık sertifa yok hack yok ohh mis gibi kullanıyorum teli navigasyonda geldi skyfireda geldii ohh ohh
  • Güzel Paylasim
  • Ellerinize sağlık beyler, hakikaten çok güzel paylaşımlar. Ben de yeni aldım telefonu, özellikle Solitaire paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim en sevdiğim oyunlardan biridir.

quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Tür : Eğlence
    Adı: Resco Bubbles
    Ekran: Tam Ekran 320x640 (Yan Tutun)
    Boyut: 3,529 KB
    Link :http://www.4shared.com/file/199622942/ca6a0dfa/RescoBubblesv130S60v3S60v5Symb.html

Sertifika gerektirmez

Oyundan Resimler
     Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! )

Kesinlikle telefonunuzda bulundurmanız gereken bir oyun. Ben 48. levele kadar geldim, sonra hafıza kartına format attığım için oyun silindi.

Link :http://www.4shared.com/file/199622942/ca6a0dfa/RescoBubblesv130S60v3S60v5Symb.html

Bi de bu oyun nasıl oynanıyor acaba? Amaç nedir?

• Bnde yenı aldım telefonu wwe 2010 attım tele ama ıcınde bır suru dosya var bn bu oyunu nasıl kurabılırm yardımcı olacaklara sımdıden tesekuurler
  • bi arkadaş sormuştu bende sorayım.. bu blockgo lite oyunu sadece 20 level mi

oyun acayip sardı.. tam sürümde 99 level olduğu yazıyo ovinin sitesinde.. full versiyonu olan var mı acaba ? paylaşabilir mi
  • güsell
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.