Nokia oviye wifi ile bağlandım bi ton oyun çektim ama hepsi saçma gibi gözüküyor :)
teşekkürler emeğine sağlık süper paylaşm olmuş indiriyorum hemen
Geçen gün otobüste giderken adamın birisi ipod unuyla okey oynuyordu.Adama çok imrendim Acaba 5800 için okey oyunu varmıdır.Lütfen elinde okey oyunu varsa paylaşabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: m3tyu
Beyler oynaması kolay ve kafa zorlayacak bi oyununuz varmı?
ben bu oyunu kurdum ama ekranın yarısından aşağısında sanal tuş takımı çıkıyor, yön tuşları vs.. nasıl kapatabilirim o sanal tuşları?
ayarlar / uygulama yöneticisi / yüklü uygulamar / real footballın üzerine gel seçenekler suite ayarları / ekran üstü klavyeyi kapat
vay bee :) teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Bunnymn
Ellerinize sağlık beyler, hakikaten çok güzel paylaşımlar. Ben de yeni aldım telefonu, özellikle Solitaire paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim en sevdiğim oyunlardan biridir.
SERTİFİKA İSTEMEMESİ SÜPER SAĞOLU VAR OLUN DEVAM EDELİM
quote:
quote:
Ellerinize sağlık beyler, hakikaten çok güzel paylaşımlar. Ben de yeni aldım telefonu, özellikle Solitaire paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim en sevdiğim oyunlardan biridir.
Kardeş bu oyundan nası kurtulcam ? 3 saattir oynuyorum işten kovulursam senin suçun :)
Aman hocam Allah korusun. Sen istedin
level 48i geçen varmı
51 oldum
quote:
Orijinalden alıntı: Metin*
quote:
quote:
Kardeş bu oyundan nası kurtulcam ? 3 saattir oynuyorum işten kovulursam senin suçun :)
Aman hocam Allah korusun. Sen istedin
level 48i geçen varmı
ilk yükledigim gün 28 levele kadar geldim hevesle tabi, gercekten elinden bırakamıyosun, ama sonraki günler vaktm olmadıgı için o kadar artık vakit oldukca oynuyorum, 28,31 ve 45. levellerde zaman harcadım biraz zorlandım, şu anda tam olarak 48. leveldeyim bugün bos degilim malesef ama yarın oynarım gectgimde yazarım
Bu konuyu açandan Allah razı olsun tlefonda oyun oynamayı sewdim yaf :D
Arkadaşlar Oyun 60leveldir oyunu elinde sonunda bitirdi 5800da en çok zevk alarak oynadıgım oyunlardan 1tanesi .. Oyun paylaşımcı arkadaşlardan özellikle bogle oyunlar bekliyoruzz.
Açıklama Evet arkadaşlar bir sensör oyunu daha. Bu sefer araba yarışı. Telefonu bir direksiyon olarak kullanıyoruz. Yani: Telefonu sağa doğru çevirirsek araba sağa dönüyor, sola doğru çevirirsek sola dönüyor. Sensöre alışamayanlar için dokunmatik kontrolde mevcut.
Açıklama Evet arkadaşlar bir sensör oyunu daha. Bu sefer araba yarışı. Telefonu bir direksiyon olarak kullanıyoruz. Yani: Telefonu sağa doğru çevirirsek araba sağa dönüyor, sola doğru çevirirsek sola dönüyor. Sensöre alışamayanlar için dokunmatik kontrolde mevcut.