Şimdi Ara

Olay !!! Nokia 5800 XM için Full Oyunlar ( Crack, imza, sertifika istemez ! ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
7
Favori
170.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngilizce menejerlik yok mudur arkadaşlar? Aradım taradım hep ispanyolca hep ispanyolca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

İngilizce menejerlik yok mudur arkadaşlar? Aradım taradım hep ispanyolca hep ispanyolca.

nasıl ingilizce yokmu ya fifa manager'ı denedinmi ingilizce o bildiğim kadarıyla birçok manager ingilizce ayarlardan dillere falan baktınmı ki. Yada nereden indiriyosun bunları böyle.

quote:

Orijinalden alıntı: fcimendag

oyunlar gerçekten çok güzel teşekkürler. bu arada 5230 için guitar hero arıyorum

5800 için olan guitar hero oyununu kur onu çalıştırması gerekir. İşletim sistemleri aynı bildiğim kadarıyla.
  • guitar heroyu ve pianoyu benm 5800 calıstırmadı . nedendir bilmem. Uygulamayı acıyor ama acıldıgı gibi kalıyor.
  • Pek çok oyunu telefona yüklerken uyarı veriyor. Telefonunuz için zararlı olabilir diye.
    Sizce yüklemeyi iptal mi etsem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TıB

Pek çok oyunu telefona yüklerken uyarı veriyor. Telefonunuz için zararlı olabilir diye.
    Sizce yüklemeyi iptal mi etsem?

yok kafaya takma hepsinde diyor onu. ama sen bilirsin yinede.

quote:

Orijinalden alıntı: __By_Sinan__

guitar heroyu ve pianoyu benm 5800 calıstırmadı . nedendir bilmem. Uygulamayı acıyor ama acıldıgı gibi kalıyor.

piyanoda benim 5800'da sıkıntı yaptı ekran klavyesini açmak gerekiyo oyunu açmak için ama açtıktan sonra piyano çalışıyor denedim ben. guitar heroda sıkıntı yok ama.
  • Oyunlar için teşekkürler.
  • biraz canlılık gelse süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biyologg -- 19 Ağustos 2010; 0:56:35 >
  • nunlock varmı signed ve reg code ile birlikte?
  • Süper paylaşım devamını bekliyoruz inşallah
  • Uzun süredir oyun yok ya canım sıkılıkdı
  • güzel oyunlar ve programlar var elinize sağlık
  • Beyler bi kaç hafta sonra spk sınavım var ama merak etmeyin, bu konuyu açtıysam devamını da getiricem emin olabilirsiniz. Güzel oyun ve programları biriktiriyorum. Kendim kullanıyorum, kararlı olanları burada paylaşıcam Bu arada istek olursa paylaşmaktan çekinmeyin (gözüme takıldı linkleri ölen uygulamalar var sanırım bunlarıda bana bildirebilirseniz tekrardan upload ederim)
    Syg.
  • yeni oyun çıkıyor mu ya nadir 1-2 tane biliyorum da..
  • Konuyu hortlatayım dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

Konuyu hortlatayım dedim

Güncel olmasa da ayda bir hortlatan çıkıyor
  • Beyler Spb Mobile Shell 3.7 Türkçe Full signed ve Office full üde şuan itibarı ile paylaşmış bulunuyorum.Konu ana başlık altında ve alttaki linkte, syg.

Burdan...
  • telefondan sıkıldım vallahi :) .. hiç oyun yok ... önceden verilen beceri oyunlarının yenilerinden hiç gelmiyor...
    anca müzik dinliyom telefondan... başka bir tel almayı düşünüyorum artık
  • bence işletim sistemi hiçde kullanılışlı değil..dokunmatik hassasiyeti iyi değil...motorola mileston yada iphone4..aldınmı bi kere alacan ömürlük alacan..basit cihazlarla hiç uğraşmıycan..
  • konu admini alıntı yapamadım oku ilgilenirsen atarım bende var windows live messenger aynı messenger 10 gibi ve orjin
  • Hocam signed olduğu müddetçe istediğini paylaşabilirsin serbest, maksat ihtiyacı olanlara yardım Bende de var ama herkeste vardır diye yükleme gereği duymamıştım. Bu arada iphone a sardım bu aralar onu jailbrekledim prog arayışın agirdim onda, şöle şu uploadlar uğraşırmasa oturup elimde nokia için sağlam proglar birikti paylaşmak istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.