Şimdi Ara

OLAYA BAKIN Bİ YA BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS de 75k daydım lys deki netlerim mat 42 geo 20 fizk 22.5 kimya 26.50 biyo 17.5 40k ya çekiyorum nasıl iş bu anlamadım arkadaşlar ygs lysden daha önemli nekadarda lys desenizde boş samimiyetimle söylüyorum öndekileri geri atmıyor ösym geridekileride zor cekiyor ygsde işlerim ters gitti sınav esnasında bilmediğimden 75k olmadım yani yapamadım heycanımı yenik düştüm sakin olamadım beceremedim kısacası trol falan değilim gerek yok böle bi konuyu trollemeye ama şunu söyliyim YGS kat kat daha önemli tartışmasız bi şekilde benm gibi durumu olan varsa daha iyi anlar

(ACIKLANINCA SS LİCEM BEKLEYİN))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenkol -- 24 Haziran 2015; 3:08:53 >

• Yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitaz tutarlı konular açın ahshdddfsfffv 75 k değil de bir 25-30 k falanda yapın onu en azından. ..Aksi taktirde yalan olduğu çok belli oluyor.

• Ygs de kalem vermediler mi sana dostum?

• Kardeşim sen binde anlatsan, burdaki çoğu insan istediği sıralamalara yakın oldukları için seni alaya alacaklardır. Senin durumunda çok samimi olduğum bir arkadaşım var bu yüzden anlayabiliyorum. Ve şu şekilde bende fikrimi söyleyeyim: Ygs ile asıl yapılması gereken istediğin sıralamadan fazla uzaklaşmamak. Yoksa elbette 50 60k çekmek kolay değil.
  • size ss leyip atmazsam namert insanım 2 gün bekleyin görün netleri sabredin 2 gün daha
  • ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    herkez alaya aldığımı sanıyor niye öyle bişe yapıyım ne gerek var şu saatte öyle bişe yapıyım çok saçma bu insanlar dediğin gibi seninde ygsde yerini koyuyorsun sonra onu koruyorsun benmde cevremdekiler öle yaptı onalr 30 netle korurken ben onlara yetişmek için 45 yapmam gerkiyor çok garip ama gerçek yapcak birşey yok tabi şu saatten sonra zırlamıyorum gideceğim ünide başarımı sergilicem inş.
  • mnhreis2 M kullanıcısına yanıt
    hatta obp 60 36 puanmı ne geliyor utan senin yapamadığın netleri yaptım belkide zaten sizle kendimi karşılaştırmam bile yanımdan geçemezsinzde oldu işte ygs de patladık bikere ypcak bişe yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenkol -- 24 Haziran 2015; 2:41:28 >
  • Sen dediğin netleri yap en az 20 bin gelir en kötü ihtimalle. Kim kimi yiyor 40 bin diye ya? 70 binden arkadaşım senin yaptığın netlerin çok daha azıyla 40 bine çekti geçen yıl.
  • KARDEŞ 40 KYA SEN BAKMA LYS NİN GETİRİSİ GÖZÜKENDEN DAHA ÇOK BENCE 27-28 K OLURSUN BU NETLERLE.BU SENE MİLLETİN KOLAY DEDİĞİNE BAKMA MİLLET SIÇTI RESMEN GÖMECEK YER ARIYOR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenkol

hatta obp 60 36 puanmı ne geliyor utan senin yapamadığın netleri yaptım belkide zaten sizle kendimi karşılaştırmam bile yanımdan geçemezsinzde oldu işte ygs de patladık bikere ypcak bişe yok

Gerizekalı kardeşim benin yapamadığımı nerden çıkardın ?
    Bak bak laflara bakğ yanından geçemezmişiz.Özgüven patlaması mı yaşıyosun 75 k olmuşsun bence sen utan

• mnhreis2 M kullanıcısına yanıt
    zaten utanıyorum ama senin gibilerden senden utanmıyorum gerek yok sizin yolunuzdan cok geçdim neyse uzatma bekle biraz daha sabret görceksn
  • gecen seneye göre 40k ya çekiyorum obp düşük 60 oyüzden bende 40 geliyor üniyi bırakdım zaten 2 seneyi doldurdum yarıya düşmesin diye hepten batardı yoksa
  • bokuçıktı B kullanıcısına yanıt
    velet ya varya dışarda seni görsem kafanı gözününün şeklini değiştirirdimde işte napalım şanslısın
  • SINAV FRENKOLA KOL GİBİ GİRMİŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.