Orijinalden alıntı: margornn Olcan şans buldu diyenler yanılıyor çok çok az şans buldu hatırladığım kadarıyla hiç bir maç 11 de çıkmadı. Çok nadir şekilde 5-10 dakika son anlarda şans aldı, bu sezon çok çok güzel oynuyor. Hızlı teknik oyun zekası yüksek gayet iyi bir futbolcu, süper star diye lanse edilen ama şu ana kadar bir varlık gösteremeyen özerden çok çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu tip forma şansı bulamayan oyuncuları kesinlikle kiralamak lazım, şu anda olcan bizim futbolcumuz olsa seneye takıma çağırılırdı. Galatasarayda arda turanı manisaya göndermişti kiralık olarak. Elbet iyi olan oyuncu takımındada kendini gösterir ama sadece kaliteli kumaş yetmez... futbolcunun pişmesi için kesinlikle oynaması lazım.
Ozeri satsak bir sezon sonra super stari sattik dersiniz herkez herseyi ne kadar iyi biliyor...
quote:
Orijinalden alıntı: faithhh
quote:
Orijinalden alıntı: margornn Olcan şans buldu diyenler yanılıyor çok çok az şans buldu hatırladığım kadarıyla hiç bir maç 11 de çıkmadı. Çok nadir şekilde 5-10 dakika son anlarda şans aldı, bu sezon çok çok güzel oynuyor. Hızlı teknik oyun zekası yüksek gayet iyi bir futbolcu, süper star diye lanse edilen ama şu ana kadar bir varlık gösteremeyen özerden çok çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu tip forma şansı bulamayan oyuncuları kesinlikle kiralamak lazım, şu anda olcan bizim futbolcumuz olsa seneye takıma çağırılırdı. Galatasarayda arda turanı manisaya göndermişti kiralık olarak. Elbet iyi olan oyuncu takımındada kendini gösterir ama sadece kaliteli kumaş yetmez... futbolcunun pişmesi için kesinlikle oynaması lazım.
Ozeri satsak bir sezon sonra super stari sattik dersiniz herkez herseyi ne kadar iyi biliyor...
Ne alaka şimdi ben olcanın özerden daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum, ve dikkat çekmek istediğim nokta olcan özer kadar şans bulamadı ve çok önemli bir detay daha var istanbul hayatıda futbolcuları bitiriyor bknz. burak yılmaz. Belkide bu açıdanda bakmak lazım olaya. Ama oynamak isteyen oyuncu her türlü oynar bknz. gökhan gönül.
quote:
Orijinalden alıntı: AhaKafasıYarıldi
özgür çek gibi adam varmı yav adamın sol ayağı süper acayip de frikik atıyo
o konuya hiç girme zaten gittik o adamı verip youtube topçusu özeri aldık
Özer bu takımda olduktan sonra Olcan bu takımda kaptan bile olur.
Evet gelecek vaadeden bir adamdı ama bizim camianın 3-5 maç oynasın gelişim kazansın kendini göstersin sabredelim gibi bir huyu yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Ne Olcan ne bir başka genç oyuncu çok yetenekli olmadan giremez 11'e. Belki Aykut Hocaya denk gelseydi bir ihtimal...
quote:
Orijinalden alıntı: subsonic
Evet gelecek vaadeden bir adamdı ama bizim camianın 3-5 maç oynasın gelişim kazansın kendini göstersin sabredelim gibi bir huyu yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Ne Olcan ne bir başka genç oyuncu çok yetenekli olmadan giremez 11'e. Belki Aykut Hocaya denk gelseydi bir ihtimal...
Kiralık olarak verilmeliydi zaten. Bu kadar iyi değildi bizdeyken daha çok tecrübesizdi ama kumaşı belliydi 1-2 sene kiralık verilir performansına bakılır beğenilmezse kökü satılabilirdi. Kim ne derse desin gençleri kullanmak bu kadar zor değil bank asyada pek çok takım havada kapar bu oyuncuları kiralık olarak verilirse...
uğur boraldan canerden stochdan dia dan ne fazlası var allah aşkına biriniz söyleyin.. açık saha oyuncusu bizim gibi takımlarda yapamaz boşa kafanızı yormayın... bizden gitmesi kendisi çok daha iyi oldu yoksa bir adım ileri gidemezdi..
bizde gerçekten iyi olanlar zaten oynuyor gökhan volkan mert emre tuncay serhat mehmet gökay semih
bize üst seviye oyuncu gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
Neden hırs yapmasın ? O kadar kazmalar kalıyor, sen bu cocugu yolluyorsun, tabii hırs yapar..Selçuğa bak kaç senedir takımda Olcan zamanında yedekten girdiğindede çok kötü degildi. Dursa ne zararı olacaktı ? Okan a ne oldu, oda kayboldu
okanın kaydoğunu nereden biliyorsun ? ben her hafta maçını izliyorum gayette güzel oynuyor.. ONUN mevkisinden oynayan oyuncu olan GÖKHAN GÖNÜLDÜR dikkatini çekerim dünyanın sayılı beklerinden birisidir... okan alkanın yaşı da 17dir
quote:
Orijinalden alıntı: Celldweller
uğur boraldan canerden stochdan dia dan ne fazlası var allah aşkına biriniz söyleyin.. açık saha oyuncusu bizim gibi takımlarda yapamaz boşa kafanızı yormayın... bizden gitmesi kendisi çok daha iyi oldu yoksa bir adım ileri gidemezdi..
bizde gerçekten iyi olanlar zaten oynuyor gökhan volkan mert emre tuncay serhat mehmet gökay semih
bize üst seviye oyuncu gerekli
Sadece açık alan oyuncusu değil olcan son derece teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu aynı zamanda. Zaman zaman oyun kurucu bölgesindede oynayabiliyor. Ama dediğine kısmen katılıyorum bizde kalsa harcanırdı belkide daha hayırlı oldu gitmesi.
olcandan çok özgür çek için kafaları duvarda parçalarız.Çocuk frikikten astı bu hafta
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook0
Gaziantep maçı sonrası bir ağlamadığı kaldı.Nefreti var kulübümüze karşı çok net.
aynen öyle,
anlamıyorum ben diğer büyüklerden gidenler yapacakları en büyük kıyakları yapıyorlar (necati hariç :) ) ama bizden gidenler nefret dolu oluyorlar...
olcan ve gürhan fenerbahçenin futbolcusu değil, sadece yedek olabilecek düzeydeler...
ibrahim akın mı kıyak yapıyor mesela
yahu serdar özkan bile gol attı
ne kıyağıymış bu
quote:
Orijinalden alıntı: £se®
quote:
Orijinalden alıntı: OttomanEquity
biri daha vardı bizde sivasda kiralıktı hatta GS ye 90 dakikada gol atmıstı sivasta iken neydi ismi günlerdir bulamıyorum
Gürhan Gürsoy.
Aragones onun için yeni David Silva diyordu.
iyide bu büyük takımların sorunu sadece bizde bu yönde bi sorun yok büyük takımda şans bulup değerlendirmiyorlar snrada ordan gönderilince o hırsla top oynuyorlar olcan iyi bir örnek bu konuda devamlılığı olmayan oyuncunun büyük takımda oynaması çok zor
quote:
Orijinalden alıntı: mechul58
iyide bu büyük takımların sorunu sadece bizde bu yönde bi sorun yok büyük takımda şans bulup değerlendirmiyorlar snrada ordan gönderilince o hırsla top oynuyorlar olcan iyi bir örnek bu konuda devamlılığı olmayan oyuncunun büyük takımda oynaması çok zor
aynen katılıyorum bak bir tek bizde değil her büyük takımda bu böyledir...
bakınız gökhan volkan emre alex hakan şükür ergün bülent korkmaz
birde şu var bu olcan solaçık ve bizdeki stoch dia caner uğur dan ne fazlası var bu olcanın ben göremiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme