Şimdi Ara

Olcan Adın, Fenerbahçe, Kafaları duvara vurmaca ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın seneler öncesinden çok yetenekli olduğu biliniyordu ve altyapının gözbebeğiydi. Hala aklım almıyor neden takımdan gönderilir? Bu sezon Gaziantep'te harika işler yapıyor. Bu kafayı duvarlara daha çok vururuz biz.

• Olsa iyi bir yedek olurdu sadece, kesinlikle üzülmüyorum.
  • fırsat verildi ama yararlı olamadı.bizden ayrılması daha iyi oldu kendisi için.
  • biri daha vardı bizde sivasda kiralıktı hatta GS ye 90 dakikada gol atmıstı sivasta iken neydi ismi günlerdir bulamıyorum
  • Bu adamın iyi futbolcu olacağı belliydi zaten.Beğeniliyordu diye hatırlıyorum.En azından ben beğeniyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEquity

biri daha vardı bizde sivasda kiralıktı hatta GS ye 90 dakikada gol atmıstı sivasta iken neydi ismi günlerdir bulamıyorum

Gürhan Gürsoy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Olsa iyi bir yedek olurdu sadece, kesinlikle üzülmüyorum.

Caner'den Özer'den daha iyi yedek olacağı kesindi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEquity

biri daha vardı bizde sivasda kiralıktı hatta GS ye 90 dakikada gol atmıstı sivasta iken neydi ismi günlerdir bulamıyorum

Gürhan Gürsoy.

of ya evet o adamda iyidi bence
  • özgür çek gibi adam varmı yav adamın sol ayağı süper acayip de frikik atıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Olsa iyi bir yedek olurdu sadece, kesinlikle üzülmüyorum.

yani şuan gelse yine yedeklere oynar..Fener olcana mı kaldı.

ama son vuruşlarını inanılmaz geliştirmiş 1.5yıldır takip ediyorum
  • Gaziantep maçı sonrası bir ağlamadığı kaldı.Nefreti var kulübümüze karşı çok net.
  • Bence Önümüzdeki sene Emre nin yerine iyi bir yabancı alıp 3. adam olarak Olcan getirilebilir. Gökay İravul ile ikisi orta alan için iyi yedek olurlar bence.

Ayrıca Caner'e hala sayıp sövenler var. Adam daha 22 yaşında! Oynadığı zaman neler yapabildiğini gördük. Bu adam ne olursa olsun kadroda kalmalı. Ondan daha iyi kaç tane Türk bulabiliriz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Bence Önümüzdeki sene Emre nin yerine iyi bir yabancı alıp 3. adam olarak Olcan getirilebilir. Gökay İravul ile ikisi orta alan için iyi yedek olurlar bence.

Ayrıca Caner'e hala sayıp sövenler var. Adam daha 22 yaşında! Oynadığı zaman neler yapabildiğini gördük. Bu adam ne olursa olsun kadroda kalmalı. Ondan daha iyi kaç tane Türk bulabiliriz ki?

katılıyorum sana caner sol açıkda en azında 5 6 maç daha denememiz lazım orta sahayada dediğin gibi takviyeler şart.
  • 2 maçtir caner oynuyorda ne oluyorki?

Kaç tane atağimiz var?

5 maç daha denemek hata olur.Kesinlikle stoch'la başlamali.

Olcan konusuna gelirsek,arkadaşlarin dedigi gibi iyi bir yedek olur
  • Gelmesin istemez...
    Olcan Adın'ı severdim.Bizden gitmesi de kariyeri için gerekliydi.Geri gelmesini istiyordum ama bizim maçta ağzından saçtığı tükmükler soğuttu beni adamdan.
    Gazetenin birinde okudum maçtan sonra hakeme ve ortaya karışık "Ekmeğimizle oynadınız inşallah Trabzon şampiyon olur." diye bağırmış.Ama doğru ama yanlış yine de ateş olmayan yerden duman çıkmaz.Maç esnasında da çok sinirliydi zaten.
    Bizden giden anti fener oluyor zaten anlamıyorum..Rüştü,Ümit,Olcan,Kazım saysam daha sayarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook0

Gaziantep maçı sonrası bir ağlamadığı kaldı.Nefreti var kulübümüze karşı çok net.

aynen öyle,

anlamıyorum ben diğer büyüklerden gidenler yapacakları en büyük kıyakları yapıyorlar (necati hariç :) ) ama bizden gidenler nefret dolu oluyorlar...

olcan ve gürhan fenerbahçenin futbolcusu değil, sadece yedek olabilecek düzeydeler...
  • Fenerde bulduklari ortami dunyada hic bir klupte bulamazlar kizginliklarini dogal karsiliyorum karakterli futbolcu ise ekmegini yedigi klube kin duymaz kendi kaybeder...
  • Neden hırs yapmasın ? O kadar kazmalar kalıyor, sen bu cocugu yolluyorsun, tabii hırs yapar..Selçuğa bak kaç senedir takımda
    Olcan zamanında yedekten girdiğindede çok kötü degildi. Dursa ne zararı olacaktı ?
    Okan a ne oldu, oda kayboldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr
    Neden hırs yapmasın ? O kadar kazmalar kalıyor, sen bu cocugu yolluyorsun, tabii hırs yapar..Selçuğa bak kaç senedir takımda
    Olcan zamanında yedekten girdiğindede çok kötü degildi. Dursa ne zararı olacaktı ?
    Okan a ne oldu, oda kayboldu

+1
  • Olcan şans buldu diyenler yanılıyor çok çok az şans buldu hatırladığım kadarıyla hiç bir maç 11 de çıkmadı. Çok nadir şekilde 5-10 dakika son anlarda şans aldı, bu sezon çok çok güzel oynuyor. Hızlı teknik oyun zekası yüksek gayet iyi bir futbolcu, süper star diye lanse edilen ama şu ana kadar bir varlık gösteremeyen özerden çok çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.
    Ayrıca bu tip forma şansı bulamayan oyuncuları kesinlikle kiralamak lazım, şu anda olcan bizim futbolcumuz olsa seneye takıma çağırılırdı. Galatasarayda arda turanı manisaya göndermişti kiralık olarak. Elbet iyi olan oyuncu takımındada kendini gösterir ama sadece kaliteli kumaş yetmez... futbolcunun pişmesi için kesinlikle oynaması lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.