Şimdi Ara

Olcay ilk 11'de oynamayı hak etmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Quaresmanın kur çekimindeki gibi Benfikkkaaaa diye geziyorum bugün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burkina Faso

quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

quote:

Orijinalden alıntı: Burkina Faso

quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Kerim niye oynayamıyor? Geçen sene Olcay'ın rezil ettiği maçlardan sonra girmesiyle oyunun akışını değiştirmeyi başarmış bir futbolcu. 22 yaşında olmasına ve yeteri kadar ilk onbirde başlamamasına rağmen. Şu Galatasaray'da Yasin'i direkt olarak kesecek bir futbolcu bu Kerim.

valla kerim kaç maç 11 başladı iiyi oynadığı sadece 1 maç vardı o da gecen seneki sivas maçı . Bal yapmayan arı bildiğin , topu eveliyo geveliyo sonunda ya kaptırıyor ya geri pas.zaten dün ömeri bile kesip 11 başlayamadı.Bilic de şenol güneş de gidip kerimi 11 oyuncusu yapadı.O anca girer 3-0 olan maçı 4-0 yapar.

Dün ki maçta emin ol Olcay'dan kat ve kat daha iyi oynardı. Hele ki Q7 nin yokluğunda.

niye dünkü maç ? ilk iki maçtaki halinden iyi oynayabilir miydi peki . Cevabı söyliyim hayır oynayamazdı. Daha olympiakos maçında bile gördük ne kadar boş adam olduğunu.Ben dün olcayın kötü oynadığını kabul ediyorum fakat , her futbolcu kötü oynayabiliyor . Bundan sonra kim köü oynarsa konu açalım o zaman.

Çok saçma bir mesaj olmuş bu.

Anadolu takımlarına 10 maçta 1-2 kez iyi oynaması beni ilgilendirmiyor. Feda sezonunda Olcay'ı çok savunmuşumdur. Sebebi de o zamanki durumumuz için yeterli bir isim olmasıdır.

Olcay'ın devri 2012'de başlamış 2014'de de bitmiştir.

Beşiktaş artık şampiyonluk potasının en büyük adayı. Takımda bir aksilik çıkmazsa da önümüzdeki 4-5 sene öyle olmaya devam edecek.

Artık dünya kulüplerinin hücum hattını örnek almalıyız. Barcelona olur Real Madrid olur Bayern Münih olur vs. Olcayla falan olmaz o işler. Yaptığı hatalar kazandırdıklarından daha fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Antares

Beyaztv izleyip gelmişsin. Bu maçta olcay kazmanın önde gideniydi istatistiği falan boşver. İsterse bundan önce ligde 50 gol atmış olsun bu maçta 85 dk oynamayı haketmedi. Eleştirilere yok olcay böyle yok şöyle demeyin bu maçta o dediklerinizin hiçbiri yoktu. Formsuz olanı kesersin bu kadar basit.

Ne alakasi var beyaz futbolla.
    Bu macta kotu oynadi adami keselim nasil bir mantik. Oguzhan kotu oynadigi veya quaresmayi kotu oynadigi mactan sonra neden kesmiyorsun? Bu nasil bir futbol mantigi.

Benim soyledigim konu su, tamam olcay dan daha caliskan daha faydali bi adam varsa ciksin oynasin tabii ki. Inan senol gunes de ister daha iyisini orada olcay yerine. Babasinin oglu degil sonucta. Ama yok goruyorsunuz ki.

Ben de isterdim orada samir nasri gormeyi. Ama kerim vs ilk 11 de yapamiyor gorduk bunu kac kere.

Sizin bu mac sunu yapti kesin demeniz gercekten futboldan uzak tamamen populist bir yaklasim. istiyosunhz ki orada q7 gibi artis bi adam olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıda bir şahıs var sabahtan beri tahrik ediyor. Neler yaptı neler. Hıncını alamadı gitti kendi bölümüne konu açtı.

Bakalım kaç gün uzaklaştırma verecekler.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hazımsızları çok sallamamak lazım :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.