Şimdi Ara

Olcay ilk 11'de oynamayı hak etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi herkes duygusal davranıp.O çok iyi Beşiktaşlı şu bu diyecek konu Beşiktaşlı olması ya da iyi bir insan olması değil.Nasıl bir futbolcu olduğunu.Bence çok kötü.Bu maçta da bunu göremeyenler varsa bence hiç futbol izlemesin.Yok arkadaş futbol zekası çok düşük.Oyunu okuyamıyor eveliyor geveliyor tehlikeli atak olabilecek pozisyonları çerez gibi harcıyor.Tamam hırsı var %100ünü veriyor.Kendini takım için feda eder buna da lafım yok ama o tribünde canını verecek 40 bin insan var nasıl onları oynatmıyor gerçekçi bakıyorsak.Olcay evet 3 sene önce iyiydi ama şimdi 10 maçın 5 maçında vasat 3 maçında eh işte 2 maçında iyi.Bu Beşiktaş'a yetmez

• T*lga, Olcay, Necip. Yerleri yok bu takımda.
  • Bugün penaltısı verilmesede 11 oynamamalı. Bir insan hiç mi olumlu pas atamaz yahu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olcayı savunanlardandım ama son 3-4 maçta çok kötü savunulacak bi yanı yok acilen kesik yemeli.

• Bugün inanılmaz kötüydü. Normalde savunmaya yardım eder onu da yapmadı. Deli gibi koşan mücadele eden Ömer'i aldı hoca oyundan. 2 maçtır yanlış tercihler yapıyor.
  • Ezelden beri söylüyoruz da acayip bir fan kitlesi mi vardır nedir bu adamın? Şenol Güneş'te çok seviyor kendisini. Ben hayatımda bu kadar teknik yoksunu, beceriksiz bir futbolcu görmedim. İnaşallah en yakın zamanda kurtuluruz ne diyeyim. Pek kurtulacak gibi değiliz gerçi.
  • Bir de maç sonrası küstü haklıymış gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Bir de maç sonrası küstü haklıymış gibi.

Çok kötü olduğu bir maçta 85 dakika tahammül gösterdi hoca. En sonunda o bile dayanamadı.
  • Her oyuncunun formsuz dönemi olur

• Şimdi size bu oyuncunun geçen sene ve ondan önceki sene vs ne kadar faydalı olduğuna dair istatistikleri vs dökerdim buraya ama hiç uğraşılacak gibi değilsiniz.

adam teknik değil trivela atmıyor diye adama yükleniyor millet. Tamam biz de yerine daha iyi birisi oynasın istiyoruz. Zaten bu senenin takımında ufak ufak formlar yerini bulunca kesilmeye başlanacaktır ama bu adam kadar koşan 90 dk pres yapan yeri geldi mi uzatmalarda bile olsa rakip dip çizgisinde presle top kapıp atak başlatan bir adam daha yok takımda.

Tamam maç içinde saçmaladığı zamanlar oluyor ama bu adama baktığınız gözle herkese bakın 3 gün sonra oğuzhandan bile nefret edersiniz.

Adamın oyun tarzı yüzünden kredisi yok kimsede ama bu adam savaşçı ve her takımda birkaç tane böyle adam lazımdır ayakta kalabilmek için.

açın istatistiklere bakın, Q7 den falan nasıl daha faydalı oynadığını kendiniz görün yormayın beni.

Açık oyuncusu ribery- douglas costa falan var da adam mı oynatmıyor anlamış değiliz.

• 2 maçtır iyi oynuyordu bu maçı mı beklediniz ? O zaman Alanya maçında da 1q7 için açsaydınız ? Bir futbolcu Süslü oynamıyorsa oynamamalı sizin için dimi .

• serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Beyaztv izleyip gelmişsin. Bu maçta olcay kazmanın önde gideniydi istatistiği falan boşver. İsterse bundan önce ligde 50 gol atmış olsun bu maçta 85 dk oynamayı haketmedi. Eleştirilere yok olcay böyle yok şöyle demeyin bu maçta o dediklerinizin hiçbiri yoktu. Formsuz olanı kesersin bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu Olcay olunca hiç kimse tahammül edemiyor. Olcay'ın kredisi çok bu takımda.
    Bu maç kötüydü kabul ama Benfica maçında yine onbirde olacaktır. Önde Caner oynasa tek artısı Olcaydan iyi orta yapması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaklardan Gelen

Konu Olcay olunca hiç kimse tahammül edemiyor. Olcay'ın kredisi çok bu takımda.
    Bu maç kötüydü kabul ama Benfica maçında yine onbirde olacaktır. Önde Caner oynasa tek artısı Olcaydan iyi orta yapması.

Bu yoruma neremizle gülelim?

• Olcay forvete pas atmak yerine o topu bile süremeyen ayağı ile gol atmaya çalışıyor. O kadar denerken eh bir tane şanslı pozisyon denk geliyor. Bir oyuncu bir takımı ancak bu kadar batırır.
    O istatistik severlere şunu diyeyim, Olcay pas atmaktan aciz, dün Caner ve Talisca ile ver-kaç yapabilseydi o skor daha farklı olurdu. Adam gelen pası tutamıyor.

İnce detaylara fazlası ile dikkat ederim. Olcay hiçbir şekilde o asil formayı hak etmiyor. Bu adam oyundan çıkarken taraftar alkışlamamalı. Bizim Olcay gibi topu kaptırıp peşinden koşturan tiplere ihtiyacımız yok. O 1 milyar üzeri borcun erimesini istiyorsanız, bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerektiğini hatırlamalısınız. Tabi bu da Olcay ile olmaz maalesef.

Hayret birşey ya, şu adam geldi geleli birkaç şans faktörü dışında takıma katkısı yok. Dün Caner ne güzel pas atmıştı ve depara kalkmıştı... Milyon euro alan oyuncu daha gelen pası ayağında tutamıyor.

Hele o çapraz pozisyon, neredeyse kaleciyle karşı karşıya kalmıştı fakat top ayağının bir yerlerine çarptı auta çıktı şaka mıdır nedir...
    Q7' de şimardı doğrudur fakat Q7 tek bir hareket ile rakibi dümdüz edebilecek bir yetenektir o da ayrı bir mesele tabi...

T*lga' dan kurtulduk, Necip ve Olcay' da yedeğe çekilirse (Benfica maçı ve sonrasında) gerçekten ligi domine ederiz...
    Defans Adriano - önünde Caner iyi bir seçenek. Adamın ortaları çok iyi...

• Olcay'ı uzun uzun savunurdum ama daha önce çok yaptım şimdi üşeniyorum valla.

Olcay avatarına geri mi dönsem ne ?
  • Dün Beşiktaş kariyerinin en kötü maçlarından birini oynadı.Buna rağmen bir penaltısı verilmedi,Cenk'e %100 gollük bas verdi Cenk düzgün vuramadı ayrıca Talisca'ya da asist değerinde bi topun üzerinden atladığı pozisyon var.Frei'dan 10 kat daha futbolcu.Daha iyisi alınırsa yedek bekler ama bu takımda daima oynayacak Olcay kabullenseniz iyi olur sanki
  • Ya tamam Olcay dün kötüydü de Olcay kötü derken frei savunmayın . Frei antrenman topçusu , sonu pedro franco gibi olacak .

• Bu Olcay yorumlarına ekşide gördüğüm bir yorumla son vereyim. Zira bu yeteneksiz için Bjk nin zarar görmesine dayanamıyorum.

kaleci zafer'in "parmağım kopsa da derbide kaledeyim" manşetli gazetenin başında şifo'ya ertuğrul'a çocuk haliyle dualar okuyan, sergen beşiktaş'tan ayrıldığı için hıçkıra hıçkıra ağlamış bir adamın isyanıdır:

sizsiniz!

başarıya aç kalmış bir neslin müsebbibi sizsiniz sayın Olcay romantikleri!

nartallo'yu saçı güzel uçuşuyo diye seven, ali eren'i gecelerin playboyu çirkin kral yapan, ibrahim üzülmez gibi bir kazmayı beşiktaş'ın manevi değeri sayarak (neye istinaden?) sol kanadın 10 sene aksamasına neden olan,mehmet sedef gibi bi adamın önünün kesilmesine direk etki eden, yasin sülün'ü beşiktaş çocuğu diye orta saha'nın generali gibi hissettiren, ekrem dağ'ın guti gibi bir tanrıyla verkaça girebilmesine ayaklanmayan, köybaşı dinamo gibi adam vazgeçilmez 11 oynar diyen, necip'i seven, olcay'a laf söyletmeyen; sizsiniz! siz ve futbol topunu kaval kemiğiyle kontrol eden o şanslı adamlar, sizden çok bıktım, çok.

• Pençe_ kullanıcısına yanıt
    Yoo ersan ismail Tolga necip Ekrem dağ bu adamlar takımda en çok sövdüğüm adamlardı oynarlarken , ama Olcay böyle bir adam değil bunlarla aynı kefeye niye koyuyorlar ki bu adamı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.