Şimdi Ara

Olcaycılar bi gelin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ofsaytı bozmamak için çıkıyor ama herhalde hızımı almışken devam edeyim dedi
  • olcayın zaten o golde ilişkisi taç çizgisindeki adamlaydı o da ofsaytı bozmamak için ileri gitti ha diyeceksin ki niye orada adamı tutmuyor tutsa + puan yazardı tutmadı onun görevi değil zaten debuşi sanırsam olcayın görevi onu tutmaktı o onu tutarken takımın zaten pozisyon alması lazımdı

peki golde kimin hatası var?

cevap motta.. yerini kaybetmiş, defansa yardıma gelen ön libero gibi gitmiş ersanın adamını tutmaya kalkmış 2 kere durdurdum izledim onun görevi olcay neden tutmuyor denilen oyuncuyu tutmak yani alexsisi tutacaktı motta.. günah keçisi yapmayın adamı..
  • Şu capsi kaldırın lütfen baktıkça çıldırıyorum son 30 saniye armut gibi nereye koşuyor top tehlikeli bölgedeyken anlamıyorum..
  • necip orada çakılı oynasa o boşluk oluşmayacaktı defans genleşecekti.. ama ne olursa olsun o görev mottanın değildi ersan bomboş orada mottanın tuttuğu vakit giitti yanlış adamı aldı işte motta heyecan yaptı belki ama hata mottanın..

olcay 15-17 gol tabela yaptıktan sonra kimse bişey diyemez fakat beni 10 numarada oynatın falan diyordu olcay atıyorum sezon içi ozzyi 8e atarsak 10 numaraya aldığımız adam cezalı falan olur denesinler bence.. freidan umutlu değilim açıkçası adamların üstüne koşuyorda bence frei daha boş koşuyor çok enerji harcıyor, olcay pozisyon alarak koşuyor sen biraz daha agresif olmasını istiyorsun olabilir fakat o ona + puan kazandırır bişey kaybettirmez sonuçta onun görevi diyemezsin
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Noktasına virgülüne katılıyorum hocam :)
  • Görevi ya da değil orada ciddi bir atak oluyor ve ne bok var da ileri gidiyor bunun açıklaması yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene 9g8a toplam 17 gol tabela yapmış ondan önceki sezon 11g6a yine 17 gol tabela yapmış.. diğer yazdıklarına da son derece katılmıyorum..
  • Olcay'ın tek esprisi geriye dönmesi ve mücadele etmesi, takım savunmasına cidden çok yararı oluyor. Fakat top bizdeyken 1 kişi eksik oynuyoruz.
  • 9.dk mustafa sebepsiz yere geri dönmese simdi olcayın asistini konusuyor olacaktık.

• 2 gol atar unuturuz bunları. Sonra para yok deriz. Maçtan önce korkum bireysel hatalar yüzünden gol yemekti bu maçta oldu maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakia1903

9.dk mustafa sebepsiz yere geri dönmese simdi olcayın asistini konusuyor olacaktık.

Benim mantığım orada durdu zaten
  • Olcayın yuzunden yedik golü,su adamı savunmayın.
    Topu kaptıktan sonra sacmalayıp rakibe geri veriyo paso,eli ayağına dolaşıyor.
    UEFA'da da aynısı olacak.Kerim, Mustafa oynasın daha iyi.
    Bıktım bu yeteneğinden.

• O pozisyonda orda durması gereken topçu Motta ama tüm futbolcular kendilerini pozisyonun hararetine kaptırdığı için tamamı göbekte toplanmış. Olcay'da burdan top geçmez kontraya döner iş deyip ileri çıkmış olabilir. Bunlar maç içinde olabilecek şeyler yenilgiyi mal edeceğiniz tek kişi hakem olmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

geçen sene 9g8a toplam 17 gol tabela yapmış ondan önceki sezon 11g6a yine 17 gol tabela yapmış.. diğer yazdıklarına da son derece katılmıyorum..

Gol asist toplayarak 17 gol tabela,nedir yahu?

40~50 mac oynayip 10 fol atmak basari kistasi olmaz bu sezon.
    40~50 mac oynayacaksa 15~20 gol atacak.

geçen senelerde kaç maç oynamışta, biz nerede 50 maç yaptık geçen sene????? sen ne zaman 1 sezonda 20 gol atan kanat futbolcumuz olduğunu gördün?? olcayın takımdaki akranları ne yapıyor??? onlardanda aynı şeyleri isteyecekmisin göreceğim..
  • quote:

quote:

quote:

geçen sene 9g8a toplam 17 gol tabela yapmış ondan önceki sezon 11g6a yine 17 gol tabela yapmış.. diğer yazdıklarına da son derece katılmıyorum..

geçen senelerde kaç maç oynamışta, biz nerede 50 maç yaptık geçen sene????? sen ne zaman 1 sezonda 20 gol atan kanat futbolcumuz olduğunu gördün?? olcayın takımdaki akranları ne yapıyor??? onlardanda aynı şeyleri isteyecekmisin göreceğim..

Yav adamlar için kıstas çalım.Çalım atıyorsa iyi futbolcu çalım atamıyorsa kötü.Sezon içinde Demba Ba'ya da sövecekler göreceksin

• quote:

quote:

quote:

quote:

oldu paşam görürsün...
    cins cins konuşmalar.. görürsün...

g.töre gibi takımı bir anda ileri taşıma çalımlarla paslarla oyunu açma, rakip defansın dengesini bozma gibi işleri olcay yapmıyor.
    çalım olsun topu ayağına aldı mı tehlike yaratmak olsun olcay bu konularda vasatın altı. olcayla defanstan top çıkarmak bile sıkıntı. baskıyı yiyor hemen zira çalım atıp gider gibi bir tehlikesi yok frei-töre gibi.

olcay kanat oyuncusu olmaktan çok 4-3-3 sol forveti gibi oynadığından gol sayısı 10u geçip 15i bulmalı.
    tabela sayısı da min 20-25 üstü olmalı.
    olcay bir maçta gol yada asist yapmıyorsa gerçekten negatifte oluyor.

umarım bu sezon forma girer tekrar iyi dönemler yaşar.

yaw bende diyorum çalımlarla paslarla oyunu açmak bize gol kazandırıyor mu?? kaç tane asist yapmış kaç tane gol atmış?? sadece dripling yapıp topu bir süre sonra kaptıran kerime mi bel bağlayacağız??

olcay umarım iyi dönemler yaşar yoksa ona çok sallarım muhabbet yapma.. olcaydan 15 gol 10 asist gökhan töreden çalım bekliyorsun böyle haksızlık olmaz!!!

geçen sene 34 maçta, olcayın en formsuz olduğu zamanlarda neden kerim formayı alamadı diye 1 kere eleştirdin mi?? olcayın başarısız-formsuz olduğu dönemlerde kerimi eleştirmek yok hiç varsa yoksa olcaya sallama!! 34 maçın 34'ünde adamdan aynı performansı beklemeyin bu adam kötü olduğu dönemlerde yedekler ne iş yapıyor diye onlara sallayın biraz.. hadi aybabaya olcayın babası dersin fakat pektemek formdayken töreyi kesen bir adama olcaya sempatisi var diyemezsin!

kerim bu kulübe 3m bonservis 1m maaşa geldi olcay 800 bonservis 1m maaşa geldi gs daha iyi maaş verirken hatta ve kulübün en zor döneminde geldi.. siz hala olcayın üstünde baskı yaratmaya çalışıyorsunuz, biraz bu eforu kerime laf sayarakta harcayın, gökhan töre son arsenal maçında top necipin önüne gelince bana bırak dedi sonra auta gitti top bunlar dikkatinizi çekti mi mesela???

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

quote:

quote:

Yav adamlar için kıstas çalım.Çalım atıyorsa iyi futbolcu çalım atamıyorsa kötü.Sezon içinde Demba Ba'ya da sövecekler göreceksin

aynen yaw görmemişin q7 olmuş tövbe tövbe..

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

https://vine.co/v/Mlj7LMaJxjX

Ulan Olcay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir futbolcuyu sadece attığı çalım, kestiği orta ile değerlendiremezsiniz. Olcay oyunun iki tarafında da 2 sezondur iyi işler yapıyor. Motta'nın 2 metre önünden ayrılmıyor baskı yerken ve girdiği çoğu mücadeleden çıkıyor. Ofans olarak verdiği katkı ortada. Ha yapamadığı şey ne derseniz; beynini kullanamıyor fazla, heyecanlanıyor. Oyunu okuma yönü çok zayıf. Yine de form da yada formsuz 90. Dakka da kale direğinden rakip kaleye depar atabilecek tek adam.
    Bilic biraz daha cüretkar olabilse şu an çok daha iyi durumda olurdu. Gerektiğinde risk almaktan kaçtı hep; 1 devre boyunca Escude'yi izledik. Neyse bu böyle uzar gider
    Ayrıca olaya Kerim-Töre-Olcay olarak bakarsak yine en çok gelişen Olcay.
    Benle tartışmaya bilirsin bundan ben bişi kaybetmem ama 2 haftaya Olcay ne gol attı be diye mesajını görürsem alıntın yolda

• Dün akşam ne oynadı be... O gol.. O bakkala yollayış.. Taraftarların sesi... Anlayamazsın... Hortlatayım dedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.