Şimdi Ara

Olcaycılar bi gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olcaycılar gösterin kendinizi futbol tartısmıcam bi daha sizinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olcay'ın harcadığı pozisyonları harcayan da Olcay? Ben mi yanlış gördüm.Bence harika oynuyor.Motta'ya yardım ediyor , ataklarda da var.

Neymar , Bale gibi çalıma dizsin , plaseden gol atsın istiyorsan o başka.

Bu arada sağ kanattan bir atağınız vardı kimdi o bilmiyorum ama Ba bomboştu verse mutlak gol..
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Olcay'ın harcadığı pozisyonları harcayan da Olcay? Ben mi yanlış gördüm.Bence harika oynuyor.Motta'ya yardım ediyor , ataklarda da var.

Neymar , Bale gibi çalıma dizsin , plaseden gol atsın istiyorsan o başka.

Bu arada sağ kanattan bir atağınız vardı kimdi o bilmiyorum ama Ba bomboştu verse mutlak gol..

2. harcayan hazırlayan olacak pardon.

"Olcay'ın harcadığı pozisyonları hazırlayan da Olcay"
  • 10 numaraya hakaret..

• Olay var diye geldim, olcay yazıyormuş başlıkta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi bakın gardaşlarım
    9 yıl önce açıldı
    Ankaralılar bi bakın lütfen
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rezil bir futbolcu

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

https://vine.co/v/Mlj7LMaJxjX

Armut gibi ileriye doğru giden kim ? Olcay ise onun yüzünden yenmiş bir gol.
  • Olacak şey değil..Nasıl bu kadar uzak kalabilir bir futbolcu oyuna inanmak güç..Adam resmen sahilde sabah sporu yapıyor.
  • Bence Olcay'a sallamadan önce bi Gökhan Töre'yi tartışmak lazım

• Olcayyyy nereye gidiyorsun öyle Olcay. Pazarda mı geziyorsun Olcay
  • Olcay ilk yarı gayet iyiydi, neyini beğenmediniz? Fox spikeri bile gayet beğendi.

2. yarı iyi değildi çıktı.

Adam 5 milyon euroya gelse, biraz da kapris yapsa, süper adam diye dolaşırdınız arkasında.
  • Elimizden gelen bu kadar, uzatmanın alemi yok. Ruhlarıyla oynadılar işte, Emirates'te daha ne yapmalarını bekliyorsunuz?
  • golde hiç bir hata çok bala bi gol attılar.
    cidden bu gece şanssızdık.
  • hata yok olacaktı bu arada :)
  • olcay bu sene kanser edecek bizi.
  • Lig basladiktan sonra anadolu takinlarina iki uc gol filan atar,sezon sonuna kadar garantiler formayi.Bu adam gelsoginden beri bu sekilde oynuyor.Bu avarelin oynadigi her mac Besiktas 10 kisi oynuyor.Kaldi ki bu adam tipik kanat oyincusu bile degil.Asil bolgesi kanat olan zehir gibi cocuk ise kulubede bekliyor.Utanmadan bi de gittiler 10 numarayi verdiler buna resmen komedi.

Cok kosuyor cok mucadele ediyor diye tav oluyor millet buna.Yoksa futbolu les gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir pozisyonda topu sürerken ayakları dolandı düştü o pozisyonu görseli olsada izlesek.
  • olcay bir garip. adam oynuyor dersinki baki mercimek,bir hareket yapıyor yada bir gol,bir pas atıyor dersin messi. top tekniği saniyenin 1/10 u kadar bir süre messi olup baki mercimeğe dönen ender futbolculardan.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.