Şimdi Ara

OLD WOLVES (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağolasın dtcelik hoşbulduk bodyim :)

Bu başlığa girince acayip içim daralıyor benim :( Xbox da ghosts oynadım single zaman geçsin diye cıkss olmuyo :(
  • kulaklik işini gene bunutut kulakliklami yapiyorsunuz kabloluylami?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • partychate alternatifi 8 kisiden fazla olunacagi icin mi dusundun beyaz yoksa party chatle ilgili bir problem mi yasaniyor?

soru: teamspeak te gelen sesi bluetooth ile kulakliga aktarma olayi olur mu?

• garrote kullanıcısına yanıt
    hahaha bunutut, cok yerinde bir tercume olmus

Hayir henuz birkac istisna disinda bunutut kulakliklar destrklenmiyor. ben kulakligimi ve ps kamera kombinasyonu kullaniyorum. herhalde diger arkadaslar normal telefon kulakliklari kullaniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 16 Aralık 2013; 12:36:39 >
  • Selamlar arkadaşlar.

Mobil olarak skype veya teamspeak çok iyi olur. DS4'e bağlanan kulaklık mono. Telefon kulaklığı da taksam tek kulaktan ses geliyor. Ayrıca DS4'ün zaten çabuk biten şarjını daha çabuk bitiriyor. Buna bir çözüm bulalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

partychate alternatifi 8 kisiden fazla olunacagi icin mi dusundun beyaz yoksa party chatle ilgili bir problem mi yasaniyor?

soru: teamspeak te gelen sesi bluetooth ile kulakliga aktarma olayi olur mu?

8'den fazla kişi olursak -ki olacağız onun için demiştim.

Olabilir denemeden bilemeyiz
  • Beyler,

Bana bir cihaz bulamaz mıyız?

Aklınızda olsun kimin haberi olursa bir zahmet ulaşsın bana.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    desene iyi bir kulaklik almak sart oldu. kulakligi çözsek 8kişi muhabbeti var umarim sony düzeltir bu isi.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Skype nin toplu chat kısmı paralı oldu. Ama yanılıyorda olabilirim.
  • Palladium içinde Platin Game mi ne var. Adı tam aklımda değil. Dün akşam hanımla orda gezerken bi heves girdim içeri. Birisi PS4 alıyordu. Sordum ; 2000 TL istersen bi ara sor Hüso.
  • Benim dün ilk defa başıma geldi dashboard'a dönünce optik çıkışın sapıtması olayı. Ses akışını HDMI'a döndürüp geri DD'yi seçince düzeldi.

Cihazda herşey on numara ancak bluetooth kulaklıkları desteklememesi ayıp. Apple wireless keyboard destekliyor bu arada bluetooth ile. Resmen cihaz seçiyor bağlanmak için PS4, ayrıca DualShock 3 ne kablolu, ne kablosuz hiç bir şekil desteklenmiyor, daha önce sorduğum olay hurafeymiş Esas bizim direksiyonlarda sıkıntı çıkmaz da kullanabiliriz..
  • Selamin aleykum beyler...

Bu haftasonu sanirim rekor kirdim, 13 saat BF4 oynadim, cis sesi bile ACE 52 sesi gibi geliyor :)

@charnel ; evet Samet hala Cin'deyim... 2,5 sene oldu be... sanirm 1-2 sene daha kalip donerim, en azindan simdilik plan boyle... Seni de tebrik ederim ufaklik icin...
  • NavalArchitect kullanıcısına yanıt
    Sorma birader ctesi 04:00'te yatağa giderken koridorda kafasında turuncu renkli üçgen şeklinde semboller olan adamlar vardı.
  • birde ben girebilsem şu multiye :) gerci oyun bugun inmistir 3 gundur kapamiyorum makinayi. buqksam bikac kelle alayim.

• tr den ps4 alanlar içinden 14 günlük bir plus hediye çıkıyormu yoksa benmi yalnış anladım
    markette görüyorum aktif edemedim 14 gün denemeyi
  • mortonte kullanıcısına yanıt
    ekliyorum bu akşam oyunda olurum yalnız oynamak gerçekten keyifli olmuyor , psn: KUZEY1_MERT2_GKH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn06 -- 16 Aralık 2013; 22:39:55 >
  • Dun gece eve geldim
    Ps4 kutusunu actim kokladim
    Ps3un yerine koydum sadece ps3 un kablolarini cikarip aynilarini ps4 e taktim
    Update bok pusur den sonra bf4 download a birakttim
    Bu aksam 5-10 dakikaligina actim....
    Sonuc: anlatilmaz yasanir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Bende China Rising paketi var. Sende varmı bilmiyorum? O yüzden senin başladığın oyuna ben giriş yaparım. 22:00 dan sonra görüşmek üzere =)
  • mortonte kullanıcısına yanıt
    yılbaşı indiriminden almıştım china rising yok , bende 10 dan sonra müsait oluyorum zaten haberleşiriz burdan :)
  • Ovvv..iki çılgının buluşması. Bu gece çok kanlı geçecek Gökhan, bizim Emrah tam senin kafadan dostum.Yarı deli
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.