Şimdi Ara

OLD WOLVES (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla kardeşime bestbuy a git bak bakalım var mıymış dedim? Bugün yarın gider. Sitesinde Sold out online diyosa da belki mağazalarda vardır. Ya da bir ihtimal ocak gibi Almanya da falan kendim bakarım. Gerçi orası da 399 €. Burayla nerdeyse kafa kafaya gelecek heralde.
  • mortonte kullanıcısına yanıt
    Videoda anlatıldığına göre her bomba yediğinde 5 sn deaktif oluyormuş, ona da şöyle çare bulmuş support cephane atıyor kendine her deaktif olduğunda 5sn bekleyeceğine hemen yenisini kuruyor. Ancak bu locker haritasında o dediğim yerde yemez dediğim gibi sn'de m2'ye 3-5 el bombası düşüyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t
    Ya bende bu zımbırtıdan var ama hiç kullanmıyorum, eğer akşam oynarsam direkt Operation Locker haritasına girip ortada oyunun kitlendiği yere kurucam, bakalım dedikleri kadar varmıymış.

Ben bunu görmemiştim hiç.Matrix'te Neo'nun kurşunları durdurması gibi bişey bu
  • Yanına bir Support daha al sen iki tane ayrı mesafelere kurun bence. Yada deneyin .
  • Samet, ps4 alsan ps3'ü satacak mısın?Eğer satmayacaksan bence sen hemen al PS4'ü.. yaza doğru ortam sakinleşince ps3 oyunlarına dalarsın ama şimdi millet multiplayerlarda aldı başını gitti nerdeyse.Treni ve eğlenceyi kaçırma. Levo sen de kardeşim :)
  • mortonte kullanıcısına yanıt
    Kulaklik mikrofon isini hallettim battelog da yukledim telefona, bf4 e ayak uyduruyorum yavastan birde ps4 gelirse tamnolacak , aksam oyunda olacam beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 alınca satmam PS3 ü de Xbox ı da. Bulursam aldırayım bari PS4 ü.
  • Bf4 e giriyorum daha da cikmam :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu PS4 ü bi alsam bu başlığa her girdiğimde moralim bozuluyor, sizlerle oynayamamak feci :(
  • Sony Reis Sığmıyoruz...
    Hüseyin sakin ol şampiyon bırak elindeki mımçikayı :D

OLD WOLVES
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Bu gidişle team speak gerekecek galiba. partylere sığmam taşarım.
  • quote:

Sorma birader ctesi 04:00'te yatağa giderken koridorda kafasında turuncu renkli üçgen şeklinde semboller olan adamlar vardı.

Hahhaha :)
    Dun aksam gorudugun ney di oyle?
    Gulyabani hesabi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NavalArchitect

quote:

Sorma birader ctesi 04:00'te yatağa giderken koridorda kafasında turuncu renkli üçgen şeklinde semboller olan adamlar vardı.

Hahhaha :)
    Dun aksam gorudugun ney di oyle?
    Gulyabani hesabi?

China Rising DLC'sinde ki Dragon Pass haritasının en yüksek tepesinde, fotoğraf çekecem diye helidende kaçmadım ekran kan içinde kaldı :)

OLD WOLVES  OLD WOLVES

• Bilmeyenler için belirtelim, bundan 4-5 adet var ve her birinin üzerinde özel noktalarla yazılmış birer şifre var. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 18 Aralık 2013; 10:01:12 >
  • Dün güzeldi. Her haritada ağırlığımızı koyduk . Gerçi Heinen Resort hariç diyeyim kendi adıma. Yok helikopterle kamikaze dalışı yap,yok uçakla tanka dalmaya çalış,yok sniper kes derken ömrümü yedi oyun
  • Ben de çok eğlendim dün gece. Ortalama bir FPS oyuncusu olarak her ne kadar zaman zaman zorlansam da grup kaliteli olunca hiç farketmiyor

Bu arada download durdurma olayının olmayışı, bluetooth desteğinin kısıtlı olması ve party chat'in 8 kişiden fazla olamaması yüzünden Sony'e teessüflerimi bildiriyorum
  • amazon.de benim cihazı sabah kargoya vermiş, haftaya bende aranızdayım :)
  • Gençler bişey sorucam,

Malum PS4 alamadık, bari alana kadar BF4 de haritaları görsel olarak silahları vs tanıyayım diyorum. Bildiğiniz güzel bir site varmı bakabileceğim.
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Silahların özellikleri, istatistikleri, ratingleri, aparat sonrası silah tepkileri, mermi dağılımları vs vs bulabileceğin en iyi sitehttp://symthic.com/bf4-stats

Haritalar içinse youtube :)
  • Selam beyler .

3 mbit hızla bf indiren arkadaşlara allah kolaylık versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.