Bildirim
OLD WOLVES (38. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harun, göremiyoruz seni bf meydanlarında :) tek tabanca mi takiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu oyunda party chat olduğunda oyun çok kolaylaşıyor. Chat'in oyun sonucuna direkt etki ettiği nadir oyunlardan biri bana kalırsa. Yazmasam olmazdı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Şu oyunda party chat olduğunda oyun çok kolaylaşıyor. Chat'in oyun sonucuna direkt etki ettiği nadir oyunlardan biri bana kalırsa. Yazmasam olmazdı :)
eee..8 kişi partide.. beyler A'ya bomba kuralım...8 kişi ala ala ala ala..beyler b'ye destek.. alalalalalalal
kim karşı durabilir ki -
Bu nasıl sağlıklı yaşam yav, bir bakıyorum 05:30'ta mesaj atıyorsun bir bakıyorum 02:30'ta
Ne ara uyuyorsun sen birader
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 20 Aralık 2013; 9:00:04 > -
Beyaz nasıl savunma yapılacağını gösterdik mi göstermedik mi sen onu de
Çok şükür taarruzu da savunmayı da layığıyla gösterdik :) -
Böyle de kısa sürüyor bir zevk alınmıyor yalnız :) -
Ulaşa bak.sen bildigın sat komandosu cıktı herıf
Yok yahu arkanıza takılıp koşturuyorum sadece yoksa anladığım yok nereye koşulur, ne tutulur, hangi silah nasıl kullanılır :) -
:) 5:30 kalkış saatim. İşte 2-2:30 gibi de en geç yatıyorum. Dün 2 de çıktık zaten. Dünkü 2:30 istisnalardan biri oldu :) Günde 3-4 saat civarı yetiyor bana.
Edit : Karşılaşmaların kolay olmasının sebebi herkesin göreve gitmesi. Kimse avare takılmıyor. Havalara girmeyin ama sadece görev odaklı oynayan çok az topluluk var buralarda :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 20 Aralık 2013; 10:05:35 > -
3-4 saat yetiyormu??????
hakikaten tebrikler...
10 saat uyumuşum da dün akşam :) o yüzden şaşırdım -
Bana yetiyor, daha uzun uyuduğumda uykumu alamıyorum. Bunun istisnaları sadece haftasonları, hafta içi yatış saatime göre ortalama 4 saat civarı diyebilirim.
Edit : yok şimdi hesap yaptım 5 saatmiş, yalan olmasın :) Az daha sıkarsam 8 saate çıkacam gibi geliyor :))
Beyaz o kadar laf söyledin, bayağı uyuyormuşum ben yahu :) Herkes kadar işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 20 Aralık 2013; 10:13:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fbbatir
3-4 saat yetiyormu??????
hakikaten tebrikler...
10 saat uyumuşum da dün akşam :) o yüzden şaşırdım
ben 8 saat uyumazsam düz yürüyemiyorum
Çok uykunun zararlı olduğu söyleniyor. Uzmanların yalancısıyım. -
4-5 saat yetiyor bana da. Ama bazı akşamlar erkenden uyuyakalıyorum sonra.
Aslında eskiden servisle eve gelirdim serviste 1 saat uyudum mu beni acayip toparlardı. İş değiştirip arabayla gidip gelmeye başlayınca
trafik mahfetti çok yoruyor. -
Banada az uyku yetıyor 6 saat uzerı uyursam aptal oluyorum
Huso aksam gelıyosun dımı?
Bizim yaşımızdakiler için ideal uyku 6 saat. 5 bile yeter aslında..bi noktadan sonra alışıyorsun.
The Division'da su ve yiyecek bulmak çok önemli olacakmış ancak Dayz oyunundaki gibi yaşamınız da suya ve yiyeceğe bağlı olmayacakmışmış.Ne demek lan bu -
quote:
Orijinalden alıntı: BaARBAaR
Banada az uyku yetıyor 6 saat uzerı uyursam aptal oluyorum
Huso aksam gelıyosun dımı?
Geliyorum. -
Devamlı sıcak çatışma içine giriyorum onun için orta menzilli silahları bırakıp sadece kısa menzilli silahlarla oynamaya karar verdim, silah seçimlerim şöyle;
Siz hangi silahlarla oynuyorsunuz ve niçin?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X