Şimdi Ara

OLD WOLVES (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takas yapmada çok işe yarayacakmış o yüzden çöpleri bile karıştırın diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasc

Takas yapmada çok işe yarayacakmış o yüzden çöpleri bile karıştırın diyor :)

Zaten bir oyun MMORPG öğeleri barındırıyorsa bırak çöpleri her ağacın,yaprağın altını bile karıştırmak lazım.Hatte her kapıya duvara vs "lan acaba bunlar kırılabilir mi " diye şüphe ile bakmak lazım. MMORPG demek obsesif şüphecilik demektir
  • AKU 12 ve AK 5C : Her ikisinde de stubby grip veya patato grip ve muzzle break. Kısa ve orta mesafede çok stabil ve etkili.
    Bunlar dışında silah kullanmıyorum.
  • ACE 52 CQB açtıktan sonra Engineer sınıfında başka bir silaha dokunmam muhtemelen. Support sınıfında sekmesi az olan bir silah bulursam kendime, Damage'leri daha yüksek olduğu için onu kullanırım.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    http://symthic.com/bf4-compare?ACE_52_CQB_vs_AKU-12&a11=Muzzle%20brake&a12=Potato/Stubby%20grip&a21=Muzzle%20brake&a22=Potato/Stubby%20grip

AKU 12 ile karşılaştırması, aynı söylediğim eklentilerle. Damage dışında stabilite yönünden mukayese bile edilemiyor zala.
  • PS Plus members: Try Killzone Shadow Fall multiplayer for free 28th-31st December

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulasc -- 20 Aralık 2013; 16:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba
    AKU 12 ile karşılaştırması, aynı söylediğim eklentilerle. Damage dışında stabilite yönünden mukayese bile edilemiyor zala.

stabiliteyi ben ayarlarım. ACE 52 CQB 'ye PC'de çok alıştım. O yüzden başka silah almam. Zaten Damage için alıyorum. 5 kurşunda öldüreceğime 4 kurşunda öldüreyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasc

PS Plus members: Try Killzone Shadow Fall multiplayer for free 28th-31st December

22 GB onu indircem bi de 3 gün için.. kalsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

http://symthic.com/bf4-compare?ACE_52_CQB_vs_AKU-12&a11=Muzzle%20brake&a12=Potato/Stubby%20grip&a21=Muzzle%20brake&a22=Potato/Stubby%20grip

AKU sağa mı çekiyor ne

OLD WOLVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 20 Aralık 2013; 16:45:22 >

12 gb yaziyor sanirim.

• Evet azıcık çekiyor ama mesele atışların toplu olması. Ben şahsen azıcık çekmesini dağınık atışa tercih ediyorum. Çekişe alışmak basit :)
    Aslında en doğrusu alıştığınla oynamak. Alıştıktan sonra her silah aynı çünkü.
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Biraz daha AKU kasıyım bakıyım, çok kullanmadım.
  • Oynarken o çekişi hissetmiyorsun zaten. Muzzle break ve stubby grip açılana kadar sabır :)
  • sensivity ayarınız kaçta? Değişik değerleri denedim ancak yine de çok rahat bir hedefleme yapamadım. Şu anda %20'de..
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

sensivity ayarınız kaçta? Değişik değerleri denedim ancak yine de çok rahat bir hedefleme yapamadım. Şu anda %20'de..

Değişiyor kişiden kişiye.ben 17 falan yaptım. 40-50 yapan var :)

• Herkese Hayırlı Hafta Sonları

ps4 almak isteyip alamıyan arkadaşlar amazon da hala stok var
  • Amazon.com bu sefer sağlam stok yapmış. Helal valla. Forumdan birçok kişi aldı.kismetse Ocak 15-22 arası TR'de ikinci stoklar gelir ve makinası olmayan kalmaz.bir de Socom gibi bir oyun çıkarsa vay anam vay..

• Selam arkadaşlar...

Istanbul güneşli ve çok soğuk olmayan bir gün geçiriyor.buna rağmen gece battlefield 4 oynayıp saat 4'te yatan ben , sabah sıcacık yataktan kalktığımda resmen urperdim. Gece rüyamda bol bol adam spotladim

Çok yakında partiye sigmayacagiz. Herkes teamspeak kursun telefonlarina beyler.

• Bugün nihai kararı verdim. Kardeşimi sabahın 8 inde Bestbuy a yollayıp. 1 adet PS4, 1 adet Battlefield 4 L.E., 1 tane de ekstra kolu aldırdım. Perşembe günü elimde hepsi bir aksilik olmazsa.

Başka birşeyler daha aldırsa mıydım bilemedim? PSN Plus falan burdan da halledilir heralde?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.