Şimdi Ara

OLD WOLVES (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: charnel

Bugün nihai kararı verdim. Kardeşimi sabahın 8 inde Bestbuy a yollayıp. 1 adet PS4, 1 adet Battlefield 4 L.E., 1 tane de ekstra kolu aldırdım. Perşembe günü elimde hepsi bir aksilik olmazsa.

Başka birşeyler daha aldırsa mıydım bilemedim? PSN Plus falan burdan da halledilir heralde?

Halledersin rahatlikla.hayırlı olsun dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Bugün nihai kararı verdim. Kardeşimi sabahın 8 inde Bestbuy a yollayıp. 1 adet PS4, 1 adet Battlefield 4 L.E., 1 tane de ekstra kolu aldırdım. Perşembe günü elimde hepsi bir aksilik olmazsa.

Başka birşeyler daha aldırsa mıydım bilemedim? PSN Plus falan burdan da halledilir heralde?

Halledersin rahatlikla.hayırlı olsun dostum.

Hayırlı olsun. Ben de gönderdim kardeşi, haber bekliyorum.
    İyi haftalar herkese, bol kazançlar dilerim...
  • Samet ve Levent hayırlı olsun size şimdiden

Team Speak ve Turtle Beach ile ilgili 10 puanlık uzmanlık sorusu;

Oyun içi sesleri Dolby Digital olarak alırken bir yandan da chat seslerini de telefona bağlı olan kulaklıktan alabilir miyiz?
  • terapati kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak telefonu bt üzerinden tb'e bağlayabiliyorsun ve konuşabiliyorsun, ama aynı zamanda oyun sesleride gelir mi gelmez mi tecrübe etmek lazım. Yanlış hatırlamıyorsam aynı anda 3 adet cihazı tb'e bağlayabiliyorduk.
  • Herkese ıyı haftalar ıyı ısler olsun
    Levent samet hayırlı olsun sımdıden hafta sonu cok kanlı gecıcek desenıze :)
    Mert o kablodan ıllakı almamız lazım sanırım

• Herkese hayırlı haftalar dilerim;

Bunda şöyle bir sorun var, tb de oyun sesinden telefona geçtiğin zaman oyun sesi kapanıyor sadece telefon duyuluyor. Yani chati telefonun bunututu üzerinden duyarken aynı anda oyunun sesini duymak olanaksız gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 23 Aralık 2013; 11:48:57 >
  • Herkese iyi haftalar,

Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. Alamayan bir ben mi kaldım şimdi.

Yurtiçi garantili almak derdindeyim. bir gelsin artık da bizde alalım :(
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    TB'ı optic olarak TV'ye bağla böylece kulaklıktan hem oyun seslerini alırsın hemde telefondan ister müzik dinlersin ister telefon konuşması yaparsın.
  • Peki onda soyle bir sorun olmaz mi, benim bildigim tv ye hdmi ile gelen dolby ps4 sesini optic uzerinden dolby digital 5.1 iletmek icin tv nin pass through ozelligi olmasi gerekiyor ve bu her tv de yok. Aksi halde optic e aktarildiginda stereo oluyor ses. Bana bu sefer 5.1 kaybederiz gibi geliyor.

• Aklıma başka çare gelmiyor

• Barbar'ın dediği gibi daha önce turtle beach'in PS4 chat kablosu ile bağlansa misal? Teorik olarak ha gamepad'e bağlanmış, ha telefona bağlanmış olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 23 Aralık 2013; 14:03:39 >
  • terapati kullanıcısına yanıt
    Olmayacak birşey gibi değil aslında. Düşününce mantıklı geliyor. Tek sorun tb in mikrofonundan giden sesi telefon kabul edecek mi? Yoksa uzaktan telefonun hoparlörüne mi konuşmak zorunda kalacağız?
  • Mantık olarak nasıl standart mikrofonlu kulaklığı o giriş kabul ediyor ise, bunu da etmesi gerek. Ama tabi hep teoride bu konuştuklarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 23 Aralık 2013; 14:59:57 >
  • Hiç bir şey anlamıyorum ben :)
  • Sağolun dostlar. Valla kanıma girmeseniz ben rahat bi 6 ay daha fiyatına bile bakmazdım.

PS3 Japan, PS4 US oldu. PS5 te artık Pal alıcam inş.
  • Beyler , Mediamarkt ps4 kuyruğunda tanıştığım arkdaş ta aramıza katılacak. kendisi zaten forumdan.Evli ve çocuklu bir abimiz :) Belki Gökmen ve Kemal tanır. Makinayı da yakın zamanda alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 23 Aralık 2013; 15:58:14 >
  • Selam arkadaşlar... Grup için yer almak istediğimi Zala_ nickli arkadaş aracılığı ile yapıyorum...

Amazon'un son satışından bir cihaz kapabildim. Artık PS4'ü bekliyorum.
    Umarım size BF4'te katkı sağlarım... İyi oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Beyler , Mediamarkt ps4 kuyruğunda tanıştığım arkdaş ta aramıza katılacak. kendisi zaten forumdan.Evli ve çocuklu bir abimiz :) Belki Gökmen ve Kemal tanır. Makinayı da yakın zamanda alacak.

Eyvallah kardeşim.
  • Hoşgeldin hocam.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.