Şimdi Ara

OLD WOLVES (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps4'ünü yeni alanlara, ve grubumuza yeni gelenlere hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Hoşgeldin Fatih. Yerimiz var, buyur gel

Beyler, Battlefield klan tagımız [OldW] . Yeni gelen arkadaşlara ufak bir hatırlatma yapmış olalım bu vesile ile. Klan tagı zorunlu değil tabii ki ama karşı takımı madara edip ilk sıralara yerleşince hoş bir görüntü oluyor
  • Sinan ısrarla yazmıyor, hüloğğğ şifreni ver ben halledeyim bari.

@Zala_
    @Seenone
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hb :) Battlefield'ım bir gelsin bende geliyorum:) Şimdilik COD:Ghosts devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Adnan hayırlı olsun kardeşim
    Yeni gelen arkadaşlar hosgeldıler sefa geldiler akşamleyin ilk mesajı duzenlıycem @p_r_o_t un da dedıgı gıbı adam olanın her zaman aramızda yeri var gun gectık ce goruceksınız kı sadece oyun grubu degil kocaman bir aıleyız

Saol canem benim yakında geliyorum
  • biraz da retro

• Socom cıkarmayanın evleri yansın dizleri dugumlensın başlarına yakılsın ya ılla bılla quantum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar farklıydı geçti gitti artık. Önümüzde ki fırsatları değerlendirelim, bf4 var eğlenmek istedikten sonra o da yeter, bakarsın socom veya benzeri bir oyun çıkar o zaman grup halinde değerlendiririz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav Adnan da PS4 aldiysa, ayvayi yedik o zaman...
    Yeni arkadaslar, hosgeldiniz...

Ve bir de, bence kaln tagi [OldW] koysun herkes, gercekten guzel bir goruntu oluyor :)
  • Selam millet...
    Dün akşam elim baya sıcaktı, attığımı indirdim :). Battlelog sağolsun, PC üzerinden konfigürasyon çok kolay yapılıyor, neredeyse hiç geri tepmeyen bi kombinasyon yaptım, patır patır düştü millet :)

iyi günler dilerim...
  • Soyle hakem konfigürasyonununu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler şu battlelog mevzusunu bana bir anlatsanıza.

Oradan üyelik mi açıyoruz yoksa psn hesabımızla mı açıyoruz. Nasıl ilişkilendiriyoruz vs. Hiçbir bilgim yok.
  • Hocam, battlelog.battlefield.com 'dan giriş (EA Origin hesabı) yapıyorsun. PSN'deki e-mail hesabımın aynısını kullandım, oradan kendi eşitleme yapmıştır diye düşünüyorum çünkü ekstra bir işlem yapmadım.
    Acayip güzel detaylar veriyor, hangi silahla ne kadar atış yapıp ne kadarı iabetli v.s.

Altuğ, amacım STABILITY - ACCURACY değerlerini orantılı ve yüksek tutmak oldu.
    AK-12 / Kobra(RDS) / Standart Barrel / Angled Grip kombinasyonu iyi.
    Muzzle Brake ve Compensator daha iyi stability veriyor ama accuracy'den feda etmek zorunda kalıyorsun.
    AK-12 açılış silahı ama yeterli diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Beyler şu battlelog mevzusunu bana bir anlatsanıza.

Oradan üyelik mi açıyoruz yoksa psn hesabımızla mı açıyoruz. Nasıl ilişkilendiriyoruz vs. Hiçbir bilgim yok.

Hüso,http://battlelog.battlefield.com/ adresinden Origin hesabınla giriş yapıyorsun o kadar. Gerisini oyuna girdiğinde otomatik halloluyor.
  • benim cihaz geldi, yeni psn alıcam. eklerim sırayla hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

benim cihaz geldi, yeni psn alıcam. eklerim sırayla hepinizi

Hayırlı olsun Gökmen

• Konuyu görünce dedim n'oluyor?!?!?!?!
  • OldWolF3 kullanıcısına yanıt
    Hahaha, gife bak :)
  • Yaw dostlar, bu fifayı nasıl yapıcaz şimdi. Gidip PSN den mi çekeyim, var mıdır orda ? Ortaklaşa falan alınıyor muydu? Yoksa illa diskine para mı sayıcaz?
  • sagol mert
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.