Şimdi Ara

OLD WOLVES (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gökmen hayırlı olsun.ortamlara akalım :)) US Psn almanı tavsiye ederim.Digital oyunlar daha hesaplı. Tabi kutulu alıcam dersen o ayrı.

Samet , us psn'de 60$... normalde kardeşlik var ama habire değiştirip hesap satmak gibi birşey yok. Kardeşin tek bir tane olmalı.
  • us psn+ almıstım karacumadan :)
    1 yıllık.
  • Güle güle kullan Gökmen, bf4 yok mu planlarda?
  • Hadi ya kötü oldu o zaman. Amarigadan keşke fifa yı da aldırsaymışım. Baktım burda oyunlar 150-160 tan gidiyor diskli olarak. Orda hiç olmazsa diskine 60 $ vercektik, şimdi sırf megabaytına aynı para

Bu arada bu akşam PS4 üm yeni yuvasına kavuşuyor sonunda.
  •  OLD WOLVES

artık askerinim beyaz kumandan :)
     OLD WOLVES

• Hahahaha artık geriye yıllık iznini kullanmak kaldı desene :)
  • Cuma gunu kismetse ps4 um elimde.
    Benide bekleyin. Ama soracak cok sorum olacak birde bf4 bulmam lazim ilgilenenlere duyurulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Best Buy-USA'da satışa çıkmış, ilgilenenlere...
  • Güzel oluşum ps4 alınca bende aranızda olmak isterim
  • Selam arkadaşlar. hayırlı günler.

bir kaç akşamdır BF'de göremiyorum sizleri
    bir de Metro haritası gelse de biraz trollük yapsak, soteye yatsak
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hmm, oradayız ama ?!
  • Ben, Şahin, Sinan, Gökmen dün bf'deydik bro.

Gökmen party chat'te sesimiz gelmedi mi, geldiyse neden muhabbete katılmadın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Ben, Şahin, Sinan, Gökmen dün bf'deydik bro.

Gökmen party chat'te sesimiz gelmedi mi, geldiyse neden muhabbete katılmadın?

Nasıl ya? Dün psn'de sıkıntı vardı orası kesin. ben fifaya girdim hatta dedim ki bizimkilere bf'de kimse yok iki gündür nedense dedim. Ben sadece Gökmeni online gördüm ??
  • Daha önce o bana da olmuştu Beyaz. Nat uyarısı verdikten sonra party chat i kapatıp açmalıydı, ses alınıp verilemiyor öyle durumda, duymamıştır.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    4 kişi 1'e kadar oradaydık. En azından. Fifa oynadığını görünce davet de atmadım son günlerde fifa oynuyorsunuz diye. Dün psnde sorun vardı. Saat 10'a kadar multiye giremedim ben de.
  • Altuğ, evet dün psn'de sıkıntı vardı, ea'ya bir türlü bağlanamadı, 5-10 denemeden sonra bağlandı bu sefer Şahin beni online görmedi. Gökmen geldi, party chat'e girdi, sonradan "Gökmenle konuşamazsınız nattype bıdıbıdı" birşeyler dedi şimdi hatırladım.
  • Haaa bu arada dün Operation Locker haritasında glitch keşfedilmiş, düşman balkona çıktığı anda kimse onları vuramıyor sadece el bombası atarsanız işliyor ama onlar sizi vurabiliyor. Aşağıda ki videoda balkona nasıl geçtiği anlatılıyor, eğer oyunda karşılasırsanız sizde oraya atlar katliam yaparsınız

• gökmen güle güle kullan makinayi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

gökmen güle güle kullan makinayi :)

sen naptın ?
  • Arkadaşlar alet dün geldi ama şimdilik sadece açıp bir update ile yetindim. Sistem nasılmış bir anlayayım diye dün oyun falan yüklemedim. Çözemediğim 1-2 husus var yardımınızı rica edicem.

- Kardeşim, o kadar limited dedik ama Battlefield ı gitmiş düz versiyon almış. Sizinkiler nasıl, bu 114 TL lik Limited Edition ı aldınız mı almak mı lazım? Bir de China Rising vardı ama o limited ın içinde var sanırım.

- PSN eski nickim le girdim. Benim TR ydi psn. Şimdi malum Oyun falan download edicez, el mecbur. Mesela Fifa 2014 TR psn de 179 TL, ama US te 60 $. Heralde bu hep böyle gider, ben de direk US e dönüp ordan mı devam etsem artık ?

- Bir PSN hesabına indirdiğimiz oyun veya update makinedeki diğer PSN hesaplarında 1e1 aktif olmuyor sanırım artık değil mi? Esas olarak 1 tane hesap belleyip devam etmemiz lazım.

- PSN Plus aldığımızda da hangi hesaba alırsak yine sadece o hesaba ait mi oluyor? PSN Plus alıcaz değil mi artık bu arada mecburen?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.