Şimdi Ara

OLD WOLVES (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • US hesabımdan BF4 Premium aldım ve TR hesabımdan oynamaya başladım.
    Barbar'a US hesabımı verdim ve US hesabımı kendi makinasında primary yaptı ancak Premium onda çalışmadı, nerede yanlışlık var bilen var mı?
  • Benim cihaz haftaya kaldı. Neyse sabır...
  • US hesap senin makine de master mı yan hesap mı?
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece 1 kişi belli bir hesabı primary yapabilir öyle değil mi? Bende ki US yan hesap, barbardaki hesabım primary.
  • Beyaz , Barbaros senin hesabı ana hesap yaptıysa ve hala oynayamıyorsa mantıken olmaması imkansız. Aklıma iki şey geliyor etkisi var mı yok mu bilemem..

1- sen kendi makinanda başka bir hesabı ana hesap yaptın mı ? ( benim makinada 3 hesap var hiçbiri ana hesap değil ve benim hesap Mert'te ana hesap.oyunları benim us hesaptan aldık , premium dahil hepsi çalışıyor )

2 - Barbar senin hesabı ana yapabilmesi için senin o hesabı kendi makinanda deaktif etmen lazım. acaba bunu yapmadın mı ya da Barbar kendi makinasında başka bir hesabı sonradan ana mı yaptı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Benim cihaz haftaya kaldı. Neyse sabır...

Abi, bizim bi kardeşimiz amazon'dan makina aldı. Dün gelmiş evine. Seninki Almanya'da mı ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    1-evet yaptım, TR hesabımı ana hesap yaptım
    2- US hesabımı deaktif yapıp TR hesabımı ana hesap yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Hangi hesabı kimle paylaşıcaz, nası yapıcaz işimiz var valla

Sen hesabı paylaşmaya karar verince gel hallederiz. Önce bi ortak bul, buylduysan ikinizden birinin hesabı US olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

1-evet yaptım, TR hesabımı ana hesap yaptım
    2- US hesabımı deaktif yapıp TR hesabımı ana hesap yaptım

Bağlantıyı mantıken kuramasam da kendi makinanda hiçbir hesabı ana yapmadan , Barbar senin us hesabı ana hesap yapmış olarak denemişmiydiniz ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hayır denemedik, ama barbar pre işini halletti, Murat'a makinası bugün yarın gelir onunla denerim bir.

Ayrıca;

OLD WOLVES
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Benim cihaz haftaya kaldı. Neyse sabır...

Abi, bizim bi kardeşimiz amazon'dan makina aldı. Dün gelmiş evine. Seninki Almanya'da mı ?

İstanbul'a geldi de, yalnız Pazartesi gününden önce gelmez dediler...
  • quote:

Abi doğru Limited nerden takıldıysa. Premium edition yapıyoruz o zaman 50 dolares verip.

Aynen
  • Barbarım, senin adamdan haber yok dimi :(
  • Bilmiyorum ki, ondan sordum işte, acaba ps4 hesabın kurulmasını reddetmiyor ama kıstılama mı getiriyor diye düşündüm. Yapılanlar doğru ama sonuç yanlış sizde, ilginç. Asıl ilginç olan yan hesap olarak kurulanın master hesapta görülüyor ama master kurulanın yan hesapta görülmüyor olması. Tam tersi olmalı. Bende çözüm yok.
  • sony çok saçma bi sistem yapti ben bf4 us psn den aldim tr psn den kullanabilmem icin başkasina veremiyorum versek o kendi hesabinda kulllanamiyacak abidik gubidik işler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzlerce soru varyasyonu türetebilirim sanırım.

-Şimdi alışveriş için US hesap şart bir kere. Aşağı yukarı herşeyi ordan alıcaz. Ben US imi ana hesap yaptım. Anladığım kadarı ile alt hesaplarım -alt hesap olarak durdukları sürece- bu ana hesaba aldığım oyun,ek paket, PSN Plus her şeyden sorgusuz sualsiz faydalanabiliyor. Veya şöyle mi daha doğrusu, alet bazıyla konuşursak, aynı alete alınan her türlü içerik (oyun+ek paket+psn plus) o aletteki her hesap tarafından sorgusuz sualsiz kullanılıyor mu? Şu an kardeş mardeş hesaba katmadan konuşuyorum. Yani benim alışverişimi hangi hesaptan yaptığımın çok ta önemi yok.

-Yukarıdaki mesajlarda geçen şey de benzer sanırım gerçi ama, Bir hesap 2 kişide birden primary olarak kalabilip aynı anda aynı şeyler oynanabiliyo muydu? Diyelim ben ana hesabıma bir oyun+ek paket aldım. Bu ana hesabı verdim birine gitti o da çekti aynısını. Şimdi bende de o hesap primary kalmalı ki ek paketi vs. herşeyi aktif olsun. (Gerçi böyle bir zorunluluk yok işte sanırım, burasını tam çözemedim.) E peki verdiğim kişi ne yapacak onun da aynı hesabı primary tutması lazım değil mi?

Şu olayları kafada bir bitirsem hemen dalıcam aksiyona,bugün PSN+ ve Fifa yı almam lazım artık.

• "Oyunu ya da herhangi bir eklentisini kardeslikle mi aldiniz? Cunku psn bu ara devamli cokuyor, coktukce lisanslarla alakali problem olusuyor.

Premiumlarini paylasan arkadaslarimin basina her gun geliyor bu kilit durumu, ikisi ayni anda online olup oyuna girdiginde birini kilitleyip atiyor.

Sagolsun Sony altyapiyi beceremedigi icin bu ara devamli psn sorunu yasiyoruz."

Bf4 konusunda biri bunu yazmış.
  • quote:

Yüzlerce soru varyasyonu türetebilirim sanırım.

-Şimdi alışveriş için US hesap şart bir kere. Aşağı yukarı herşeyi ordan alıcaz. Ben US imi ana hesap yaptım. Anladığım kadarı ile alt hesaplarım -alt hesap olarak durdukları sürece- bu ana hesaba aldığım oyun,ek paket, PSN Plus her şeyden sorgusuz sualsiz faydalanabiliyor. Veya şöyle mi daha doğrusu, alet bazıyla konuşursak, aynı alete alınan her türlü içerik (oyun+ek paket+psn plus) o aletteki her hesap tarafından sorgusuz sualsiz kullanılıyor mu? Şu an kardeş mardeş hesaba katmadan konuşuyorum. Yani benim alışverişimi hangi hesaptan yaptığımın çok ta önemi yok.

-Yukarıdaki mesajlarda geçen şey de benzer sanırım gerçi ama, Bir hesap 2 kişide birden primary olarak kalabilip aynı anda aynı şeyler oynanabiliyo muydu? Diyelim ben ana hesabıma bir oyun+ek paket aldım. Bu ana hesabı verdim birine gitti o da çekti aynısını. Şimdi bende de o hesap primary kalmalı ki ek paketi vs. herşeyi aktif olsun. (Gerçi böyle bir zorunluluk yok işte sanırım, burasını tam çözemedim.) E peki verdiğim kişi ne yapacak onun da aynı hesabı primary tutması lazım değil mi?

Şu olayları kafada bir bitirsem hemen dalıcam aksiyona,bugün PSN+ ve Fifa yı almam lazım artık.

- evet kardeşilği katmadığın müddetçe her hesap faydalanır.

- bir hesap iki kişide birden primary olmaz. diyelim sen ana hesabına oyun+ek paket aldın ve bu işlemi charnel_us nickli us hesabından yaptın varsayalım. sen bu hesabı birine verdin o da girdi indirdi :

a) sen bu hesabı kendinde ana yaparsan her psn adresin ile oyuna girersin. verdiğin diğer kişi sadece charnel_us hesabından oynar
    b) sen bu hesabı kendinde yan hesap yaparsan sadece charnel_us ile oynayabilirsin. hesabı verdiğin kişi ise istediği hesap ile oynar. ( verdiğin kişi charnel_us hesabını kendinde ana yaparsa )

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Yüzlerce soru varyasyonu türetebilirim sanırım.

- evet kardeşilği katmadığın müddetçe her hesap faydalanır.

- bir hesap iki kişide birden primary olmaz. diyelim sen ana hesabına oyun+ek paket aldın ve bu işlemi charnel_us nickli us hesabından yaptın varsayalım. sen bu hesabı birine verdin o da girdi indirdi :

a) sen bu hesabı kendinde ana yaparsan her psn adresin ile oyuna girersin. verdiğin diğer kişi sadece charnel_us hesabından oynar
    b) sen bu hesabı kendinde yan hesap yaparsan sadece charnel_us ile oynayabilirsin. hesabı verdiğin kişi ise istediği hesap ile oynar. ( verdiğin kişi charnel_us hesabını kendinde ana yaparsa )

Kardeşim eline sağlık, sağol. Taşlar oturuyor yavaştan. Ama son bişey daha istiycem emin olmak için.

Aslında sıkıntım, sürekli kullanacağım gerçek hesabım olarak (özellikle onlinelar için), yeni aldığım US i mi yoksa eski PS3 teki TR yi mi kullanacağıma karar veremememden kaynaklanıyor. Aslında eski TR hesabımı kullanmaya biraz daha istekliydim.

Fakat bu zor olacak heralde, zira alışverişi US ten yapıcaz maddi yönü sebebiyle.

E şimdi olmasa bile ilerde adamakıllı 1 tane kardeş edinmek şart.

Kardeş te olunca, benim Ana hesabı o kendi ana hesabı yapmak zorunda.

Sonuçta ben de onunkini ana hesap yapacağım için US hesabımdan almış olduğum oyunları TR hesabımla oynayamaz hale düşücem.

Ben onunkini ana hesap yapıp, kendi US mi ana hesap yapmadan yine US le takılmak zorundayım. Böylece hem onunkileri hem kendiminkileri oynayabilicem.

• kafam çorba oldu. Ben alıcam bi tane us hesap bi tane tr hesap. Kardeşlik felan olmasa da olur. zaten senede toplasan 3-4 oyun alırım o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.