Şimdi Ara

OLD WOLVES (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese Selam Arkadaşlar Malum yılbaşı öncesi biraz yoğundum. giremedim fazla

Hüseyin Kardeşim Allah Kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. bahtı rısk"ı açık olsun yavrum.
    @Ulaş yok elindeki oyun ile alakalı mesela oyun 2,bölge eklenti usa yemiyor hesap ile ilgili değil
    @Sametim hayırlı olsun seninde hangi psn yi kullanıcaksın ?
    @gamerasi dostum bizde adettendir yeni katılan tüm psn leri ekler ilk mesajda mevcut tüm liste hoşgeldin tekrardan....

HERKESİN YENİ YILI KUTLU OLSUN SAĞLIKLA HUZURLA KÖTÜDEN IRAK MUTLU SENELER HERKESE....
  • Mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle. iyi seneler arkadaşlar.
  • Yeni yılın ilk mesajı benden huleeeyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yıla çalışarak giriyoruz. BF4 oynayarak girseydim daha mutlu olurdum...

İyi yıllar...
  • Bu yılbaşı gecesi şirketteyim ve siz "Yaşlı Kurtlar" için 'Amiga ile 90'lar nostalji kuşağı başlıyor... :)

http://www.youtube.com/watch?v=Mro_W5pNiU8

Benim favorim Agony
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Yeni yıla çalışarak giriyoruz. BF4 oynayarak girseydim daha mutlu olurdum...

İyi yıllar...

Hayırdır abi? Medya dedin geçenlerde ama hangi kurum?

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Doğuş yayın grubunda Kral Pop Tv.
  • Selam beyler.

Yeni yılda , muhteşem oyunlarla bir arada olmak dileğiyle .

• quote:

Bu yılbaşı gecesi şirketteyim ve siz "Yaşlı Kurtlar" için 'Amiga ile 90'lar nostalji kuşağı başlıyor... :)

Benim favorim Agony

Amigayi es geçtim ben :) durum elvermedi o yıllarda. Alabilen arkadaşim da yoktu. Agony'yi ilk kez duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 1 Ocak 2014; 13:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Bu yılbaşı gecesi şirketteyim ve siz "Yaşlı Kurtlar" için 'Amiga ile 90'lar nostalji kuşağı başlıyor... :)

Benim favorim Agony

Amigayi es geçtim ben :) durum elvermedi o yıllarda. Alabilen arkadaşim da yoktu. Agony'yi ilk kez duydum.

Bak şimdi bir oyuncu gözüyle senin için üzüldüm. Amigasız bir çocukluk düşemiyorum.
    Şaka bir yana. Yeni yıl bakalım, biz yaşlı kurtlara ne getirecek...

• Amigaaaa, 64k renk paleti var diye hava atardık arkadaşlara onlarda waaooov derdi ama ne onlar ne de ben 64k ne demek bilmezdik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 1 Ocak 2014; 15:27:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu comodore da test drıve vardı 4 saat kafa ayarı yaptığımı bilirim

emily hugnes oynıyacağım diye neler çekerdim neler
  • @Hüseyin, Allah kucağınıza sağlıklı almayı nasip etsin.

@Barbar, yeni PSN im Sneijdergol değil tabi kurutmayalım onu da, Laserion__TR

HERKESE MUTLU YILLAR DOSTLAR.
  • Günaydın beyler . Hayırlı haftalar.yeni yılın ilk çalışma gününde bugünü pazartesi gibi hissedenlere selamlar :)

Battlefield 4'te en az 2 hafta daha idman yaparsam littlebird ile rakibin kabusu olabilirim

• Yaaa peki arkadas banami ozel hanginizin helisinde gunner dogsam dogmam la ölmem neden bir oluyor banami ozel

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    evet o kafa ayarı ayar ederdi insanı ne çekmişiz be...
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt
    Murat ne yaptın hacı, soloya başlamışsın nasıl elin ısındı mı?
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Yok yok, senle bana özel o barbar. Hatta ben dün bir tık yukarı taşlıdım olayı. En son bitmek üzereyken sinanla beyazın oyunlarına girdim. Bir ondan bir bundan (sinan ve beyaz oluyor burada bir o bir bu) doğup doğar doğmaz ölerek 0-5 ile bitirdim oyunu. 4ü kesin doğar doğmaz ama tam hatırlamıyorum 5. si yeteneksizliğimden miydi, çıkaramadım şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Yaaa peki arkadas banami ozel hanginizin helisinde gunner dogsam dogmam la ölmem neden bir oluyor banami ozel

Bana gunner olmak demek kafadan adrenalin,stres,ölme korkusuyla aşağı atlamak demek :) yere sıfır uçuş, binaların arasında manevra,zavod haritasinda köprü altından gecmek ...

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    RPG ciler için biçilmiş kaftansın yani zala :)
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.