Şimdi Ara

OLD WOLVES (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzin veriliyorsa ok. Ben ilk kez açtım dün oyunu satın alıp, seviyeyi Legendary yapıp hepsini manuel deneyeyim dedim kıdemli fifacıyız diye. Maçta top ayağıma değmedi moralim bozuldu. Öyleyse iyi bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

İzin veriliyorsa ok. Ben ilk kez açtım dün oyunu satın alıp, seviyeyi Legendary yapıp hepsini manuel deneyeyim dedim kıdemli fifacıyız diye. Maçta top ayağıma değmedi moralim bozuldu. Öyleyse iyi bari.

Legendary mi :)) adamlar 10 barcelona gücünde pas yapıyor.uzak dur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın beyler.

Hani nerede bu BFciler? Nerede Fifacilar ? Amma az oyun var lan :)) drive club bekle bakalim işin yoksa. The Division için 2015 senesine sarktigi söyleniyor.

• Biraz da haberler...

STEAM MACHINE

Daha önce ilk Steam Machine'ini 1.899 dolarlık fiyatıyla tanıtan Digital Storm, ikinci Steam Machine'iyle de dolu cüzdanları hedef alıyor. İlk tanıttığı modelle rekabeti bir kenara bırakıp kalite sunmayı hedeflediğini belirten Digital Storm yetkilileri, ikinci Steam Machine'ini tanıttı.

Digital Storm'un Bolt II isimli Steam Machine'inin fiyatı, işin içine garanti de girdiğinde tam olarak 2.584 dolara geliyor. Kasanın şimdilik sadece 3 yıllık garantili fiyatını paylaşan Digital Storm'un yeni Steam Machine'inin donanımlarında ekran kartı olarak GTX 780 Ti karşımıza çıkıyor. İşlemciye özel bir su soğutma sistemini barındıran Bolt II'de diğer Steam Machine'lerden farklı olarak DVD ROM da yerini alıyor.

Digital Storm yetkililerinin belirttiklerine göre Bolt II'nin amacı, oyunculara 4K çözünürlükte oyun keyfi sunmak. Bolt II'nin hard disk cephesinde hem SSD, hem de normal HDD bulunuyor. Güç kaynağı tarafında ise, Digital Storm'un Bolt II'ye özel ürettiği PSU karşımıza çıkıyor. Şimdiye kadar açıklanan en pahalı Steam Machine'in donanımları şöyle;

GPU: Nvidia GeForce GTX 780 Ti 3GB
    CPU: Intel Core i7 4770K
    RAM: 16 GB DDR3 1600 MHz
    SSD: 120 GB Corsair Neutron GTX
    HDD: 1TB 7200 RPM (64 MB Cache)
    Soğutma: CPU'ya özel radyatörlü su soğutma
    Anakart: Asus H87I-Plus
    Güç Kaynağı: 500W Digital Storm Bolt II Edition

*********************************************************************************************************************

SONY

Sony'nin yaptığı açıklamaya göre, Sony'nin birinci elden PlayStation 3 oyunlarının çoğu için Online destek 2014'ün ilk yarısında kalkıyor. Resmi PlayStation websitesinde, gelmekte olan bu kapatmaların ana hatlarını içeren bir destek makalesi, Sony'nin önceden "yetkisi alınmış" oyunlarının tarihleriyle birlikte detaylarını sunuyor.

2014'deki kapatılar oyunlar arasından göze en çok çarpan PS3'ün üç Resistance oyunu (Resistance: Fall of Man, Resistance 2 ve Resistance 3) bu oyunlar 28 Mart 2014'te online olarak oynılamaz hale gelecek. İki ay sonra, 20 Mayıs 2014'te Gran Turismo 5'in online özellikleri kaldırılacak. Bunların hepsini takiben 28 Ocak 2014'te MAG, SOCOM 4 (SOCOM: Special Forces olarak da bilinir) ve SOCOM: Confrontation'ın da online özellikleri kesilecek.

**************************************************************************************************************************

THE DIVISION

Ubisoft Massive'den ismini vermek istemeyen bir kaynağın dediğine göre The Division 2015'e ertelenebilir.

GameReactor'a konuşan bu kaynak, yakın zamanda gösterilen Snowdrop Engine'ın bitmek üzere olduğunu, ancak oyunun sadece küçücük bir kısmının gerçekten yapıldığını açıkladı.

• zala sabah sabah birtane iyi aber verseydin be kardeşim :)
    gùnaydın buarada :)

• SOCOM : The End :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

zala sabah sabah birtane iyi aber verseydin be kardeşim :)
    gùnaydın buarada :)

Napayım dostum. Habercilikte iyi ya da kötü haber yoktur. Haber vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

SOCOM : The End :(

bir devrin hazin sonu..BF'den bile daha çok eğlendiğim sevdiğim yegane oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 8 Ocak 2014; 11:18:52 >
  • Division un ertelemesi hiç iyi olmadı şimdi neyse elimizdeki ile idare edeceğiz artık bugün bu şu ilk mesajı editliye yim bakalım.
  • SOCOM; tarihin tozlu raflarında ama en kral köşede, camdan bir kap içinde saklanacak

...değil tabi, altı üstü Cold Front ile birlikte HDD'den toplam 2.7 GB gibi bir şey silinecek, yeni oyunlara yer açılacak Şaka bir yana çok eğlendik SOCOM'da cidden. Sanki Confrontation'ın offline modu varmış gibi bir de online kısımları kapatılacak yazmış haberde

Bu arada Gran Turismo 5 server'ları da yakında kapanıyor. Bir heyecan yapsalar da GT7'yi duyursalar, bir ekran görüntüsü kaçsa araya falan şık olurdu hani

• Altta İsmi yazmıyan yanlış olan vs varmıdır arkadaşlar..
     OLD WOLVES

Bu arada lütfen klan taglarımız [OldW] Yaparsak çok sevinirim battelogdanda birbirimizi ekliyelim
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Barbarosqa/

@gamerasi @FReeStyLeMaSTeR nerelerdesiniz arkadaşlar ?

Akşamları 14-15 kişi oyun oynasakta buralar çok sessiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: terapati
    SOCOM; tarihin tozlu raflarında ama en kral köşede, camdan bir kap içinde saklanacak
    ...değil tabi, altı üstü Cold Front ile birlikte HDD'den toplam 2.7 GB gibi bir şey silinecek, yeni oyunlara yer açılacak

hey dostum, o bundan daha iyisine layık
  • Haberlere devam...

Zaten PlayStation Network, Xbox Live ve Steam gibi yükselen dijital platformların karşısında zor günler geçiren oyun perakendecilerinin başına bir 'dert' daha çıktı. Geçtiğimiz gün CES'te PlayStation Now servisini duyuran Sony'nin bu duyurusu, oyun dünyasının en önemli perakendecilerinden GameStop'u etkiledi.

Gelen haberlere göre GameStop'un hisseleri, PlayStation Now'un duyurulmasından sonra düşüşe geçti. Alınan raporlara göre PlayStation Now duyurulduktan sonra firmanın hisseleri %9'luk düşüş yaşadı. Firmanın 49.06 dolar olan hisse değeri, 43 dolara kadar düştü. Bakalım düşüşün devamı gelecek mi?

************************************************************************************************************

PS4 Official Headsets to be Made by Turtle Beach

Turtle Beach has entered a partnership with Sony, meaning the gaming audio monolith will be tasked with creating official gaming headsets for PlayStation 4.

The headsets will come in both tournament-grade editions as well as a cheaper version for the average consumer, and will be unveiled this summer before landing in stores in autumn.

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    İlk önce daha düne kadar 200 usd fiyat etiketiyle satmakta oldukları bunutut kulaklıklarını kablosuz çalışacak şekilde ps4 e uygun hale getirsinler, sonra reklamlarını yaparlar. peeeh

• O.Locker"ı Sizden öğrenicek değiliz...
  • Bugün 19:00 - 21:00 saatleri arasında müsait olan varsa oyundayım....

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Gamerasi-PS3/
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Selamlar saygılar:)
    İnanın o kadar iş yoğunluğum varki, TV bile açamıyorum. En yakında aranızdayım inş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Altta İsmi yazmıyan yanlış olan vs varmıdır arkadaşlar..
     OLD WOLVES

Bu arada lütfen klan taglarımız [OldW] Yaparsak çok sevinirim battelogdanda birbirimizi ekliyelim
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Barbarosqa/

@gamerasi @FReeStyLeMaSTeR nerelerdesiniz arkadaşlar ?

Akşamları 14-15 kişi oyun oynasakta buralar çok sessiz.

Barbar, hocam benim Psn levori olacak.. PS4 yok belki şimdilik ama yanlış yazmasın bari :)

• @A.L.B. Düzelticem Kardeşim tez zamanda alasın inşallah 23 ne kadar alamassanız ben yardımcı olucam size olmaya çalışıcam en azından.

@FReeStyLeMaSTeR Aman İş olsunda gerisi kolay...

@p_r_o_t bu gece rsmen dayak yedik oyunda ne imiş iş yorgunu oynamıycaksın test edildi onaylandı :)

@gamerasi Dostum eğer bizden birini oyunda görürsen sorgusuz sualsiz dal yeni sistemde kim online oldu kim offline takip edilmediği için göremiyebiliriz party chat de girebilirsin sorgusuz sualsiz. bu arada videonu yüklüyorum

evet arkadaşlar grubumuz bir çılgın daha kazandı eline saglık @gamerasi

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.