Şimdi Ara

OLD WOLVES (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Günaydınlar arkadaşlar.

Akşam gördüm ki, Ruhi azıcık daha geliştirirse helikopter kullanma işini, takımın en büyük eksiklerinden biri hallolmuş olacak :)

Çalışmaya devam...
  • Selam arkadaşlar. Hayırlı hafta sonları .

Dün akşam kalabalık çok güzeldi.bi de ayrı takımlar olmasa daha güzel olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kım nerede takıp etmekten oyun oynıyamadım umarım cıkacak yama ıle bu sorunu cozucez

• Dün ben de çok keyif aldım, ilk BF oynayışım olmasına rağmen.

Aynı takımlarda hatta aynı squadda olmak çok daha güzel oluyor tabi.

Bundan sonra BF toplantılarını kaçırmam

• dun beni çat diye oyundan attı, uyuz oldum bidahada girmedim.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Selamlar arkadaşlar.

Abi, oyun toplamaya, yardım etmeye, yönlendirmeye izin vermiyor ki. Takip etmek fayda etmiyor etse de bir yere kadar ediyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 11 Ocak 2014; 14:15:06 >
  • edıcem dıye helak oldum vallaha.. en son altug ve sezgını gordum karsı takımda heh tamam toplandık en sonunda dedım oda olmadı yalnız 16 kıdı ıdık saka maka superdı vallaha herkesın elıne saglık..

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    16 kişi miydik? hadi ya, o kadar var mıydı? kafakaşı.gif
  • Vallaha full 2 parti o derece :) masallah.gıf

• Bu akşam herkes gelse sanırım 18-20 zorlariz :)

• O kadar kalabalık mıyız, tanımadığım çok kişi var demekki. Bu akşam ekleyim herkesi olmazsa psn'e. Yine de 8 kişilik parti ile zor tanışır kaynaşırız bu gidişle. Şu TS olayını halletsek güzel olur.

• Beyler, PC'de BF oynarken kullandığımız TEAMSPEAK server hazır.Ayrıca p_r_o_t arkadaşımız da bir server aldı. Server bilgileri ve password için lütfen pm atın. PS4 partisine sığmadığımız için bu şekilde bir çözüm bulabiliriz geçici olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 11 Ocak 2014; 22:51:31 >
  • Dün akşam ilk kez oynamamıza rağmen inanılmaz keyif aldım teşekkür ederim:)
    Bu akşam rakı alemi biterse geleceğim inşallah ama cidden ps4 ve bf4 manyak ikili
  • Günaydın arkadaşlar,

Dün ruhinin arkadaşını yabancı diye nasıl şutladım ama? Nicki ters geldi demek ki ehehe
  • Dün o müthiş socom gecelerinden sonra ilk defa bu kadar keyif ile ve saatin bu kadar çabuk akıp gittiği bir oyun oynadım katılan gelen herkesin eline sağlık
    mecbur iki parti kuruyoruz kurmak zorundayız şimdilik...

Orçun kendi elinle bir canavar yarattın birader... Bilki kabusunum bundan sonra sırtını sakın açıkta bırakma :D

orcunun künyeyi alıcam diye dün bizden bir çok arkadaşı doğradım istediğiniz yerde künyenizi geri veririm bana orcunun künye lazım :D
    Herkesin Kandili Mubarek olsun..
    Keyifli pazarlar

ingiltere primier lig maçları bir kaç film akşama oyunda görüşmek üzere....
  • Yazmayı unutmuşum. Herkesin mübarek mevlid kandilini gönülden kutluyorum.

Battlefield 5 e kadar, değil mi barbar :)
  • Selam beyler. iki günlük kısa mutluluğun son saatleri :)

Akşam partiye sığmamamız gayet normal. İki partiyi ddoldurmamız da normal. Anormal olan aynı takımda buluşamamız :( dile kolay 15 kişi aynı takımda olamadık. Acilen server kiralama çıkmalı. Daha gelmeyenleri de sayarsak inanıyorum ki bir gün 20 kişi olacağız aynı takımda . çok yakında hem de
  • O değilde Sezgin arkadaşı tbr ederim, locker'da yatmışım tarıyorum adam 30 kişinin arasına dalıyor, bir bakmışım yine gelmiş, sonra yine yine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Günaydın arkadaşlar,

Dün ruhinin arkadaşını yabancı diye nasıl şutladım ama? Nicki ters geldi demek ki ehehe

:) O kişi bendim. Nick ters değil antalyanın bir bölgesinin roma dilinde adı :)
  • @Xanhos hoşgeldin... :D

Dont Starveye sarmış durumdayım psn plus usa da bedava arkadaşlar bu arada

drive clup te ayrıntılar ortaya çıkmaya başlıyor güzel güzel...
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.