Şimdi Ara

OLD WOLVES (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhn06

PS3 te [OLDW] grup adımla tek başıma takılıyorum , hep aklımdasınız ama :( böhüü

yanlız değilsin kardeş :)
  • ALB ekledim beklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tibet isminde bir arkadaş var mı aramızda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Yasim 28, Almanya'dan katiliyorum. Uzun zamandan beri oynarim oyun konsollarini. Atari'den baslamistim, sonra Nintendo, Sega, PS1,2,3,4 vesayre.

Hafta ici calistigim icin genellikle haftasonu aksamlari oynarim ve agirlik olarak Call of Duty oynarim.

Ne gibi seyler ögrenmek istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 14 Ocak 2014; 9:30:04 >
  • Günaydınlar arkadaşlar.

Biraz obliteration da oynayalım. Bf4ün en çok yardımlaşılması gereken modu. Yardımlaşmanın değerini öğreniriz :)
  • günaydın arkadaşlar.

• Neden ölüm oranımın öldürme oranımdan yüksek olduğunu geçen gün farkettim. Tüm oyun modlarını rush tadında oynuyorum :D Sakin oynayamıyorum, iki dk saklanıp duramıyorum, hep koşmam hep aksiyon içinde olmam lazım gibi hissediyorum. Düşmanın üzerine koşarak ateş etmek çok mantıklı görünmese de, oldukça eğlenceli Özellikle benim gibi istatistik derdiniz olmadan oynuyorsanız

FPS oyunlarda hiç iddiam olmadı şimdiye kadar zaten hep orta sıralarda kalıyorum oyun sonunda da, ama BF4'ten zevk aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Tabi birlikte oynamanın büyük etkisi var bunda. Birlikte oynama demişken; şu chat olayını artık bir çözüme kavuştursak, zira hem beraber oynayalım diyoruz hem de toplanıp sonra dağılıyoruz

• Günaydın arkadaşlar.

Sırada günlük haberler

LAST OF US

The Last of Us'ın senaryo odaklı ilk DLC'si Left Behind, geçtiğimiz senenin sonunda duyurulmuştu. Left Behind adına yepyeni bilgiler ve bir yeni video, IGN'de yayınlanan makaleyle ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Left Behind isimli DLC, ana senaryonun öncesini anlatacak ve Ellie'nin yanında Riley isimli bir karakteri göreceğiz. Left Behind'daki Riley karakterini Mad Men'den Yaani King seslendirecek. Belirtilenlere göre Riley, Ellie'nin normal bir arkadaşı olmayacak. DLC'nin işleyişi boyunca Riley'i Ellie'ye bazı şeyleri öğretirken göreceğiz.

Yazıda yer alan diğer bilgilere gelecek olursak, Left Behind'ın 14.99 dolardan satışa çıkacağı belirtiliyor. Bahar aylarında çıkması beklenen Left Behind, Season Pass ödemesine dahil olacak.

*********************************************************************************************************************

PS PLUS

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bir söylenti haberiyle PS Plus'ın Şubat ayı oyunlarına yer vermiştik. Geçtiğimiz saatlerde gelen yeni bir habere göre, ortaya çıkan bu söylenti(en azından bir kısmı) doğruymuş.

Outlast'ın resmi Facebook sayfasında, oyunun Şubat ayında PS4'te PS Plus üyelerine ücretsiz olarak çıkacağına dair bir haber yayınlandı. Şu an için Sony tarafından konuyla ilgili net bir liste yayınlanmasa da, çıkan söylentideki liste şu şekildeydi;

PS4: Outlast.
    PS3: Metro: Last Light, Bioshock Infinite.
    PSV: Dynasty Warriors Next, Modnation racers.

*******************************************************************************************************************

• terapati kullanıcısına yanıt
    chati de squadlara göre ayarlamak zorunda olduğumuzdan mecburen dağılıyoruz kardeşim. teamspeak geçende denedik olmadı dedi birileri. beyazlar mıydı hatırlamıyorum tam. ne olmuyordu? oyun sesi ile chat birlikte mi olmuyordu?
  • Teamspeak olmuyor diye birşey yok. Barbar kardeşimizin TS sorununu çözdükten sonra rahatlıkla toplanabiliriz. Hemen hemen hepimizde akıllı telefon veya tablet veya laptop var. Teamspeak ya da Skype bizim tek çözüm yolumuz. Hem beraber oynayıp hem ayrı chat odalarında ayrı takımlarda oynayacaksak beraber oynamanın manası ne ?

Dün A squadındaki 5 kişiden 3 tanesi ilk chat odasında , iki tanesi ikinci chat odasında misal. O squaddan takım oyunu beklenir mi ?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Ben dün mümkün olduğunca squad ile chat odasını eşlemeye çalıştım. Büyük oranda da yaptık ama tabii, 10-15 kişinin hep birlikte konuşup hareket etmesi ayrı. 5er 5er kimin ne yaptığı belli olmuyor. Geçen gece birileri teamspeak denedik verimli değil gibi birşeyler söylediler. Tam dikkat etmedim, o yüzden teamspeaki tartışalım faydalıysa geçelim. Ben hiç kullanmadım bilmiyorum.
  • Yanlış anlaşılma olmuş. Teamspeak oldukça verimli çalışıyor. Birçok kişi akıllı telefonundan uygulamayı satın aldı. Hazırda tutuyoruz. En kısa sürede geçmemizi diliyorum. Ali geldi dışarıda kaldı veli o partide kaldı buraya gelsin falan bunlar konuşulmaz bile. Hazır bir oda..gelen kişi odaya girecek selamın aleyküm aleyküm selam...oynamaya devam.Oyundaki arkadaşlar da kim girdi kim çıktı kim dışarıda kaldı derdinden kurtulur. Uygulayabiliriz inşallah.
  • terapati kullanıcısına yanıt
    Kanka aynen ben de öyleyim. Haritaları da bilmiyorum zaten kendimce bir stratejim de yok. Doğar doğmaz vuracak adam arıyorum single fps oynar gibi sonra bir bakmışım etrafım sarılmış Benim tecrübe eksikliğim de çok tabi sana göre.

Birlikte oynama konusunda da, bazen tam takım birlikte hareket ettiğimiz anlar oluyor, belli bir spota dağılmadan takım olarak girdiğimiz anlar özellikle, işte o zaman oyun harbiden zevkli oluyor. Şu chat olayını da çözdüğümüzü düşünün, 10-12 kişi hep beraber bir yere daldığımızda ne tank dinleriz ne uçak, yıkım ekibi gibi ezer geçeriz ne varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R
    Haritaları da bilmiyorum zaten kendimce bir stratejim de yok.

Alba , harita bilmek diye birşey yok abi. Conquest modda 5 tane bayrak var zaten. Bak alttaki minimap üzerinde bulunan ve içinde harf olan kutucuklara. Kırmızı olana saldır. Yanıp sönene destek ol :) he sen dersen ki A nerde B nerde onu bilmiyorum. Olduğun yerde şöyle bi 360 derece dönüş yap harfler görünüyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: ALP 3R
    Haritaları da bilmiyorum zaten kendimce bir stratejim de yok.

Alba , harita bilmek diye birşey yok abi. Conquest modda 5 tane bayrak var zaten. Bak alttaki minimap üzerinde bulunan ve içinde harf olan kutucuklara. Kırmızı olana saldır. Yanıp sönene destek ol :) he sen dersen ki A nerde B nerde onu bilmiyorum. Olduğun yerde şöyle bi 360 derece dönüş yap harfler görünüyor zaten.

Yok kanka onda sıkıntı zaten, o kolay da. Mesela metro haritasında balkona nerden çıkılır, aşağı nerden inilir. Hangi tünelden geçerken nerelere bakmalıyım onu bilmiyorum. Yani asıl sıkıntı binalı tünelli haritalar. Açık haritalarda veya noktaların yerleri ilgili sıkıntım yok

• Alper haklı, haritayı bilmek oyunun yarısı bence. Adam nereden gelir, sniperlar nerede yatar, bayrak alırken en güvenli nokta neresi vs vs, bunlar çok öenmli ve oynadıkça öğrenilecek şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t
    Adam nereden gelir, sniperlar nerede yatar, bayrak alırken en güvenli nokta neresi vs vs, bunlar çok öenmli ve oynadıkça öğrenilecek şeyler.

Adam nerden gelir ? koca haritada her yerden gelir abi. Adam nereden gelir değil nereye gelir demeliyiz bence. Tabii ki elimizdeki bayrağı almaya gelir sniper konusunda haklısın yattığı yerleri bilmek gerekir ama teorik olarak çalı-çimen arası ve yüksek tepelerde,kulelerde yatıyorlar.
  • Yanlış düşünüyorsun, adam nereden ve nasıl gelir demelisin :)
    Nerelerden geleceğini tahmin edebilirsen mayın döşeyebilirsin, sıkıştığında nereden kaçacağını planlayabilirsin, stratejik noktaları bilirsen ilk önce oraya sen varmak istersin ki avantajlı duruma gelebilesin.
    Mesela tecrübeli adamlar normal yola mayın döşemiyor biliyor ki karşı takım bunu yemez gidip tankın jeepin atv'nin araziden geçebileceği yerlere mayın döşüyor, mesela Shanghai'da C noktasını alan avantajlı oluyorsa Rogue'da D noktasında oluyor. Ben Rogue'da başlar başlamaz jete atlayıp D'de atlayıp helikopteri almaya çalışıyorum. Ama artık herkes akıllandı son zamanlarda gittiğim gibi hemen helikoptere atlıyorum ama havalanamadan rpg'yi yiyorum :)
  • Evet değişik stiller deneyen var. çayıra çimene mayın döşemek iyi fikir gibi. Rogue haritasında D , shangai haritasında C stratejik ama misal bir Golmud Railway haritasında öyle bir stratejik nokta yok...Bu arada ben hala yola mayın döşüyorum.Tank ve LAV gibi araçlarda termal sensör açmamış olanlar ya da yeni yetmeler benim kurbanlarım oluyor
  • Şimdi aramızda bir tek Barbar'da mı sıkıntı var TS'de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 14 Ocak 2014; 12:45:38 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.