Şimdi Ara

OLD WOLVES (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallaha ts pc den olsa bıle kullanmam ben
    dun evde bırının kullanıdıgı tele google play store dan alayım dedım sanal kart hata verdi hallederım yakın zamabda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem kullanmam deyip hem hallederim demek. ne yaman celiskidir :D Mecburen kullanacagiz barbar. 8 kisiden fazla chatin gelmeyecegi kesin gibi. Yoksa tikili kalacagiz 5 er kisiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 14 Ocak 2014; 13:33:36 >
  • Şahin pc den kullanmam dedim :)

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    :)
  • YENİ COD SLEDGEHAMMER FİRMASINDAN MI ?

Activision'un Call of Duty serisinin yeni yapımcısı olması amacıyla 2009 senesinde kurduğu Sledgehammer Games, şimdiye kadar bir oyunda tek başında karşımıza çıkamamıştı. Modern Warfare 3'te Infinity Ward'ın yardımcı yapımcısı olarak görev alan Sledgehammer, yeni nesilde sahne alacağa benziyor.

Sledgehammer Games, yeni iş ilanları verdi ve ilanlarda yeni nesil Call of Duty oyunu ortaya çıktı. Örneğin verilen iş ilanlarının birisinde silah ve araç tasarımcısı aranıyor. Bu tasarımcının, 'yeni nesil Call of Duty oyununda, AAA seviyedeki oyuna yakışır düzeyde araçlar, silahlar ve kıyafetler tasarlaması' isteniyor.

Gerçi bu Sledgehammer'ın ilk iş ilanı vakası değil. Firmanın verdiği ilanları senelerdir görüyoruz. Bakalım bu kez işin altından yeni bir proje çıkacak mı

***********************************************************************************

GT 6 ALMAYANLAR PİŞMAN OLMASIN

Gran Turismo serisinin peynir ekmek gibi satmasına alışkınız. Gran Turismo 6 ise satışlar konusunda serinin en başarısız performansına sahip olabilir. Analistlere göre Gran Turismo 6, ABD'de Aralık ayında sadece 300.000 civarında sattı.

Dünyanın en büyük oyun pazarı olan Kuzey Amerika'da 6 Aralık'ta piyasaya çıkan oyunun (aslında Kanada da dahil) 300.000 adet satabilmesi ilgi çekici. Gerçi oyuna yöneltilen ağır eleştirilere bakarsak aslında bu duruma şaşırmamak gerek.

*************************************************************************************

• bf4 ps4 versiyonuna da 619 mb bir patch gelmiş

Jan 14 PS4 Game Update Notes
    -Various fixes for improving general stability
    -Fixed flickering in map and minimap on Rouge Transmission and Operation Locker
    -Fixed issue with player spawning under the map in Lancang Dam
    -Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons
    -Normalized repair rates across all vehicles. Vehicles with lower health points, like aircraft and transport vehicles, now repair more slowly than before
    -Fixed a bug where the M1 Abrams Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver’s camera
    -Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
    -Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
    -EU Players: Fixed bug where game wouldn’t start when when the console was running in any of these languages: Japanese, Dutch, Portuguese, Traditional Chinese, Korean, Czech, Brazilian Portuguese
    -Fix for bug where it looked like soldier was dying with 1 health instead of 0
    -Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done

• Silahlara upgrade veya downgrade olmıycak anlasılan ama oyundan atma devrı bıtıyo sanırım hevy machıne gunner sıktıgı zaman görüş dusecekmı tam anlamadım ben
    Sanırım server kıralama yalan olucak bf4 pc ıcın kıralan serverlar ozel fırmalar tarafından satısı yapılıyor buda konsola gelmesı guc gıbı gosterıyor
    Her ne kadar gelıcegını soylemıs olsalarda ınanmıyorum ben

• İllaki gelecektir beni şaşırtan şey bir oyundan 300-400m $ kazanan bir firma neden hala server kiralamayı devreye sokmaz/sokamaz anlamıyorum, sonuçta server maliyetlerini düşürecek.
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    @sakulta8585 amacımız seni biraz tanımak tı teşekkürler bilgiler ıcın
    İlk mesajı okursan neden her psn mı ekle diyeni tamam dıyıp eklemedıgımızı anlarsın grubu muz da ghost oynayan malesef hiç kimse yok 30 kusur kısı bf4 oynamakta bende edınırım sızlen oynarım dersen memnunıyet ıle beklerız...
    Görüşmek Üzere

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tsk. Suan icin düsünmüyorum, belki ileri de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 14 Ocak 2014; 17:27:20 >
  • Herkese iyi akşamlar. Kendimi şöyle kısa tanıtmam istendi. Bende seve seve tanıtıyım kendimi: İsmim Tibet. Yaşım 23. 1990 Ankara doğumluyum. PS4 sahibi olan şimdilik çok arkadaşım yok büyük kısmını Xbox One'da bıraktım. BF4 ve FIFA oynadığınızı okudum birkaçınızı ekledim. Kabul de ettiğiniz için teşekkürler. Amacım rahatsızlık vermek değil sadece sizlerle beraber oyun oynamak . Teşekkürler.
  • şu oyun kollarını uzatan aparat çok mantıklı. daha hassas hedefleme yapılabilir. almalıyız sanki...

• Aramıza hoşgeldin Tibet. Normalde genç arkadaşları kendi yaşıtları olan gruplara yönlendiriyoruz, sen bir ilk oldun.
    1-2 tane delikanlıdan zarar gelmez dedik ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim abicim saolun.
  • Tibet hoşgeldin aramıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

şu oyun kollarını uzatan aparat çok mantıklı. daha hassas hedefleme yapılabilir. almalıyız sanki...

ya benim İngilizcem iyi olsa üye olup alıcaktım da, yok işte.
    eğer alan olursa üstüme düşen rakamı ödeyeyim bana da alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

şu oyun kollarını uzatan aparat çok mantıklı. daha hassas hedefleme yapılabilir. almalıyız sanki...

ya benim İngilizcem iyi olsa üye olup alıcaktım da, yok işte.
    eğer alan olursa üstüme düşen rakamı ödeyeyim bana da alın.

Add = Eklemek
    Basket = Alış-veriş sepeti
    Buy = Satın al
    Shipping = Kargolamak (Gönderim)
    Date = Tarih
    Address = Adres
    Pay = Öde
    Credit Card = Kredi kartı

Artık alış-veriş yapmak için yeterli düzeyde İngilizce'ye sahipsin Hüso

• Günaydin beyler .

Len Huso , makina alın kılıf alin.senin yerine de oynayalım mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Günaydin beyler .

Len Huso , makina alın kılıf alin.senin yerine de oynayalım mi

Mızmız Altuğ :D

Lan makine alın mı dedim varsa tanıdıklar bulun dedim, ben gider alırım :) Sanki parasını da sen ver dedik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol
    Lan makine alın mı dedim varsa tanıdıklar bulun dedim, ben gider alırım :) Sanki parasını da sen ver dedik :)

yooo lütfen dostum. parasını da biz verelim. senin paran burda geçmez
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.