Şimdi Ara

OLD WOLVES (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de elimden geldiğince düzenlemeye, squad ile partiyi eşitlemeye çalışıyorum. Kendi tabirimle, eğer squad lideri isem ve bir arkadaşım başka bir partide ve fakat bizim squadda ise o kişiyi squaddan şutluyorum :) Bu şekilde squaddan giden sebebi anlasın (çünkü kendisi ile konuşamıyoruz anlatabilmek için) lütfen. Partisinin squadına geçmesi doğru olanı. Her squad liderinin bunu yapması da çok önemli.

Bir squadda en az 3 kişi olmalı bence. Diyelim benim squadım 5 başka squad 2 kişi ise ben geçmeye meylediyorum. Kendi squadım 3 kişi kalmış ise kıpırdamıyorum. Bilmiyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Abi bu hata BF3'den beri var olan bir hata. Hatta BF3'de 100 kill assist aldığım bile oluyordu fazlasıyla. Bunu 3'de gideremediler ise 4'de de gideremezler gibi geliyor. Bir de şöyle bir şey var abi. Canın 0'ın altına inerse ölüyorsun. 0 kaldığında ölmüyorsun. Benim başıma çok geldi. Çatışmaya girdim, adamı vurdum canıma bir baktım 0 yazıyor. :)
  • Asap bozucu ya bf3 te ayda yılda bir denk gelirdi bunda heroyunda 5-6 kez yasayınca gamepad ı fırlatasım gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 16 Ocak 2014; 20:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Asap bozucu ya bf3 te ayda yılda bir denk gelirdi bunda heroyunda 5-6 kez yasayınca gamepad ı fırlatasım gelıyor

Abi oyun hatası o aslında vurduğun adamın 0 canı yok .

Bu arada Ben Gurur31 dün oynamıştık hatırlarsan attığın ammo lar için teşekkür ederim .
  • Hatırladım hatırladım gurur :D rica edewrim ne demek :D
    ya hatası mı bilinmez ama can sıkıcı ekranda karsı karsıya vurustugun adamın 0 canla ayakta kalması :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Hatırladım hatırladım gurur :D rica edewrim ne demek :D
    ya hatası mı bilinmez ama can sıkıcı ekranda karsı karsıya vurustugun adamın 0 canla ayakta kalması :D

Geçen aynı sizin koyduğunuz resimlerin orada birini vurdum ama o beni öldürdü. 0 can kaldı yazıyordu adamda sonra biri onu vurdu ve 70 kill asisst aldım ve adam 1-2 mermide öldü.

Kısacası normalde o adamın 30 - 35 canı olması lazım . Yanlış mantık yürütüyor olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Ocak 2014; 21:33:21 >
  • Yok dogrudur çünkü tek bir 800 ticket li oyunda o kadar denk gelmesi imkansız sen yazınca bende idrak ettim şimdi
    Sinan Tetiği bırakmaz :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Coqm48JMye4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 16 Ocak 2014; 22:09:05 >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Botla mı gidiyorsunuz helikopterle mi belli değil peeeh
  • Biraz tebessüm için...Kısa bir çalışma yaptım ...Videonun alt kısmından önce CC yazan yere basın , sonra altyazıyı Türkçe olarak seçin ve izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 17 Ocak 2014; 1:39:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Biraz tebessüm için...Kısa bir çalışma yaptım ...Videonun alt kısmından önce CC yazan yere basın , sonra altyazıyı Türkçe olarak seçin ve izleyin

Güzel olmuş...

• Dün ve önceki gün kısa bir süre gruba eşlik edebildim. Cuma günü akşamı ve gecesi sizinleyim...
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Ruhi, senden bu akşam şöyle bir performans bekliyoruz :)
    Heline binenlere şöyle tamir kiti almadan binmesinler, biliyorsun Barbar bu konuda sabıkalı, adam scout'a dolmuş niyetine biniyor :) :) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 17 Ocak 2014; 9:51:54 >
  • Adam uçana kaçana yüzene koşana atlayana zıplayana acımadı yav. Bir tek road kill yapmadı, hatrım kaldı. En sonunda ölünce de tamircisi de intihar etti, ölen listesinde suicide diye görülüyor hahaha
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Eleman Türk, pc bf4 bölümünde :)
  • Hadi ya. Şaşırmadım desem yalan olur. :)
  • Bi allahın squadi çıkıp dememiş mi 3-4 igla alalim haritanın çeşitli yerlerine dağılıp alalım aşağı . Ya da karşı takım helisi,venom'u Napmis merak ettim . Bizim oyuna böyle bi Heli gelse napariz düşündüm de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @p_r_o_t Nickini versene tarikat liderim odur bundan sonra bu ne lan bu ne be... adam benim silah ı kulandığımdan daha iyi heliyi kullanıyor o binanın arasından asılı çamaşır ipi olan bina raks etti adam resmen

bu haritada eğer bireysel isen heliyi almak igla stinger ile zor @Zala_ ama bize rastlasa iş değişir...
  • Bizden varmıdır alan bugün ?

bu kadar el bombası bi arada olurmu :
  • o nasıl bi helikopter kullanmak valla helal olsun adama

ama zala nın dediği gibi bize denk gelse özellikle bana ömrümü o heliyi indirebilmek için harcarım

@barbar o kadar el bombasının arasında ne işin var?? :))

arkadaşlar dün oyuna ben biraz geç geldim sizden sonra 1-2 el daha oynadım. Eğer bilmiyorsanız değişik bir tespitim oldu jetski nin üzerine 3 adet slam yapıştırıp hücumbot patlatabiliyorsunuz

bilginize,

:)

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.