Şimdi Ara

OLD WOLVES (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de varım ben de. 32 yaş kurtarır mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Günaydın iyi haftalar.

İlk Sayfaya PSN imi yazar mısınız. Kelivan_tr Bende herkesi eklicem bugün.

China Rise paketini aldım ama bazen ekranda bununla ilgili bu paket kilitli diye mesaj geliyor ekrana nedendir bilen var mı ?

Aynısı bende de oluyor hüseyin...

Herkese günaydın hayırlı haftalar...

Beyazıt abi soloyu sırf sen dedin diye ara ara oynuyorum bitirmek için ama nedense save etmeme ragmen hep baştan başlıyor, kusucam artık :)))))))))
  • dtcelik kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey var diyorlar.

Eğer ki single bitene kadar hiç multi açılmaz ise save ler duruyormuş. Multiye girildiği anda save leri siliyormuş. Söyleyenler böyle diyor.

Ben save leri buluta saklama seçeneğini seçerek de denerdim. Bu da bir çözüm olabilir.
  • Ya da usb
  • Bende nasibimi aldım. single da baştan başladım.

cloud a nasıl alıyoruz save leri ? Sonra nasıl geri yükleniyor.
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Hüso biraz google kullansan?
    http://manuals.playstation.net/document/tr/ps4/settings/data_system.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Bende nasibimi aldım. single da baştan başladım.

cloud a nasıl alıyoruz save leri ? Sonra nasıl geri yükleniyor.

Len senin dashboard çince mi olm
    Kopyala yapistir ışte dosyayı.nereye yapistir ? Cloud ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan benim boyum kısa diye mi bana böyle davranıyorsunuz :(

O ne güzel şeymiş öyle.
  • Battlefield 2 ve Bad Company 2 arasindaki en büyük farklar nelerdi beyler? Her iki oyunu da uzun süre oynayan birisi söyleyebilir mi ?

Eğer arada büyük farklar varsa olası bir bad company 3 oyunu için nasıl bir beklentiye düşmemiz lazım ?

BF3 ile BF4 arasında çok büyük fark yok bence.yeni nesile geçmek ve oyuncu sayısı artması + grafik tabii ki karşılaştirma kriterleri dışında..

• en az 1 sene yeni bf oyunu gelmez, bc2 en sevdiğim oyundu, ama yakın zamanda cıkacağı hakkında hiç umudum yok.
  • Herkese Selamlar İyi haftalar bir bu döviz e dur diyebilirmi yoksa kafama silahı dayıyacağım sanırım 1,462 liradan çektiğim ürün 2,250 lira Allah sonumuzu hayır etsin...

Evet hüseyin ve harun nasıl gitmekte ps4 lü hayat beğendinizmi beğenmedinizmi online nasıldı ?

@Zala_ Bad Company 2 de inanılmaz lag vardı ama oynanış olarak daha çok bana cod serisini hatırlatıyordu ama lagdan oynamak nasip olmadı ama yinede bu video işini görür.

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    barbar ps4 sizle oynayìnca ayrì gùzel valla dùn azdik ve kisa oynamamiza ragmen çok eglendim ben

• Barbarım 1.5 belki 2 senedir PS3 yok bende. O sebeple çok özlemişim. Grafikler süper.
    Oynamayı resmen unutmuşum, arayüzler vs herşey çok yabancı geliyor.

Biraz multiplayer oynadım. Dün senin olduğun servera da giricektim ama sürekli bir kopma yaşıyorum.
    nw-31281-5 diye bir hata verip bağlantı gidiyor hep.
  • Yanlış hatırlıyor olabilir misin? Bf serisinde tek sabıkalı bc'dir bc2'yi çooook uzun süre oynadık sen o aralar işe koşturuyordun 1 sene geç başlamıştın

• @p_r_o_t Sanırım Karıştırdım DİMİĞ

@Raskol Yazdığın Hata kodunu google da arattırdım yeni ip alma ile ilgili bir sorun modem ayarlarını bi kontrol et olmadı modemini bir resetle
    @garrote en tenha güne denk geldin Harun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Battlefield 2 ve Bad Company 2 arasindaki en büyük farklar nelerdi beyler? Her iki oyunu da uzun süre oynayan birisi söyleyebilir mi ?

Eğer arada büyük farklar varsa olası bir bad company 3 oyunu için nasıl bir beklentiye düşmemiz lazım ?

BF3 ile BF4 arasında çok büyük fark yok bence.yeni nesile geçmek ve oyuncu sayısı artması + grafik tabii ki karşılaştirma kriterleri dışında..

BF3 ile BF4 arasında araç kullanım dinamikleri çok farklı. Kontrol şemasından bahsetmiyorum.

BF4'de tank kullanırken zeminin yükseklik seviyesine göre aracın verdiği tepkilerden tutunda, helikopter kullanımında yediğiniz her roketin helikopterin kontrolü üzerindeki etkisine kadar, BF3'e göre çok farklı.
    BF4 ilk çıktığında oyunun daha arcade bir havaya büründüğünü söyleyenler oldu. Ben bunlara katılmıyorum. Hatta araç kullanımı daha gerçekçi bir hal aldı.

Benim Battlefield ile ilk tanışmam Battlefield 2: Modern Combat ile oldu.
    Xbox 360'a 2006'da çıkan bu oyunun tam sürümünü hiç bir zaman oynayamadım.
    Online demosunu ise saatlerce oynardım. Helikopter aşkı burada başladı.
    O dönemde oyunun kopyasının cihazları bozduğu yönünde bir dedikodu vardı.
    Bizde cesaret edemedik oyunun kopyasını almaya. (Ban dalgasından önceki kopya dönemi)
    Bu dedikodunun kaynağı Endem elektroniktir.
    Bizde Gears of War'a geçiş yaptık.

Bad Company 2'yi çok ama çok az oynadım o dönemde çıkan Gears of War 2 ve 3 bu oyunu oynamamı etkiledi.

BF3'ü oynamaya ise, oyun çıktıktan 2 yıl sonra oynamaya başladım. Level 50'lere gelincede, BF4 çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKMDGN

en az 1 sene yeni bf oyunu gelmez, bc2 en sevdiğim oyundu, ama yakın zamanda cıkacağı hakkında hiç umudum yok.

Ez az 2 sene bence. BF4'deki sorunlar tam olarak çözülmüş değil. DICE bu sorunları halletmeden yeni bir oyuna odaklanamaz. Bir de BF4'e daha tonla dlc çıkacak...
  • BF4 en az 3 sene bf serisine ama öyle ama böyle bulaşmıyacaktır bencede
  • Oha ne yaptınız yaw, ne 2'si ne 3'ü, son dlc ekim-kasım gibi çıkacak, en geç 2015 ortasında ve 3.çeyreğinde çıkar sonuç itibariyle DICE bir ticarethane, yarım yamalakta olsa muhakkak yeni bir oyun süreceklerdir piayasaya, adı bc3 mü olur bf5 mi olur bf2244 mü olur onu bilemem :)
  • Maksimum 2015,Ekim ayında yeni battlefield çıkar.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.