Bildirim
OLD WOLVES (57. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya arkadas bi manyak benmiyim yoksa herkes benim gibimi merak ettigim bir konu var. Dun gece 2 ye kadar 4 saat felan bf4 oynadim sonrada yattim sabaha kadar ruyamda sniperlar kirmizi mavi yesil oklar catismalar taktikler nasi bi geceydi anlamadim hala gozumu kapatinca goruyorum. Yaslaniyorum galiba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hüso ben 2. makinayı aldım sen naptın bulabildinmi :) -
Selamlar arkadaşlar.
Biraz haberler..
DRIVE CLUB
Evolution Studios tarafından Playstation 4'e özel olarak geliştirilen yarış oyunu DriveClub grafikleri ile de iddialı bir oyun olacak. Arcade ile Simülasyon kontrol arasında denge kurmaya çalışan geliştiriciler oyunun grafikleri hakkında şu açıklamayı yaptı.
"Sanatçılar yeni dünyalar hayal ederler. Mühendisler onları gerçekleştirir. Drivevlub gerçekçiliği bir üst seviyeye çıkaran bir yarış oyunu. Her konum-yer ışığın yansıma açısına göre hassas bir görünüm sunar. Bitki örtüsü türlere göre detaylanmıştır. Arabalar 250.000 poligondan oluşuyor. Yani sürüş hissi de yarattığımız dünya kadar gerçekçi"
Çıkış tarihi kısa bir süre sonra açıklanacak.
*********************************************************************************************************************
STAR WARS 1313 İPTAL EDİLDİ
Lucas Arts'ın Disney'e satılmasından sonra Star Wars oyunlarını Electronic Arts'ın geliştireceği açıklanmıştı. Lucas Arts oyun stüdyoları tarafından geliştirilen Star Wars 1313 projesinin de tamamen iptal edilmediği, yaşama şansının olduğu söyleniyordu.
Buna karşın Star Wars 1313'ün isim haklarının yenilenmediği ortaya çıktı. Bu sebeple projenin tamamen iptal edildiğini söyleyebiliriz. Bundan sonra Electronic Arts'ın da Star Wars 1313'ü devam ettirme şansı kalmadı.
**********************************************************************************************************************
2K GAMES VE BETHESDA'DAN PAKET ANLAŞMASI
Oyun dünyasının en önemli firmalarından 2K Games ve Bethesda, oyuncuları sevindirecek bir anlaşmaya imza attılar. Firma, geçtiğimiz dönemlerde çıkan dört önemli proje için ikişer paket anlaşması sağladılar.
Belirtilenlere göre bu paketlerin ilkinde The Elder Scrolls V: Skyrim ve BioShock: Infinite yer alacak. Diğerinde ise Borderlands 2 ile Dishonored. Her iki paket de 11 Şubat'ta piyasaya çıkacak ve ikisinin de fiyatı 29.99 dolar olacak. Ancak maalesef, paketlerde sadece ana oyunlar yer alacak ve DLC'ler bulunmayacak.
***************************************************************************************************************************
-
Ve sonunda bende aldım. Sevişsem bu kadar zevk almazdım:)))
hadi güle güle kullan :) -
Arkadaşlar benim eski psn ıd: suphi_garrote bf4 ü ordan aldım plus ta ordan aldım.
bu psn ID'nin ismini deişme olasılığı varmı yoksa bu isimden kullanmak zorundamıyız. -
Değişmez.kullanmaya devam.
abiler selamlar sonunda kavuştum ben de ps4'üme :D ilk iş şu bakırköy'dekihttp://www.psoyunu.com/ dükkanı ziyaret edip Fifa14 ve Battefield 4 almak oldu. Bayağı iyi bi eleman, 135'erden aldım oyunları bilmiyorum iyi mi fiyat :) BF4'ü alırken biraz tereddütlü aldım ama sırf sizler oynuyorsunuz diye aldım. Aleti henüz internete bağlayamadım ama single'ındaki akıcılık inanılmaz gerçekten yeni neslin gelmesi gerekiyormuş dedim bir daha. yarın BF tayfa onlayn olursa aranıza katılırım :) bu arada @Zala_ reyiz bir ara Fifa'da bir maç yapalım henüz aletin acemisiyken belki beni yenme şansın olur :P
-
Olm yaş 34 artık gençlerle basedemiyorum :)
Selamlar arkadaşlar. Hayırlı pazarlar.
Dün çok sessizdi ama yine de güzeldi be BF4..Scout Heli ribbon topladım bol bol.Darısı jetlerin başına :) -
Ben yoktum geç geldim de ondan sessizdi abicim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Buyukbaba
Ben yoktum geç geldim de ondan sessizdi abicim :)
Hahahah :-) o da bi etken tabi ama sinan,barbar,batu yoktu.komutan da erken çıktı sarmadik komutanı
-
Beyler bir sorum var.
yaklaşık 10-15 dakika da bir şu hatayı alıyorum ve oyundan düşüyorum.
nw-31281-5 -
Welcome the real world huseyın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 20 Ocak 2014; 0:48:05 >
günaydìn beyler. iyi haftalar
Selam arkadaşlar. Hayırlı haftalar dilerim.
Bugün haberler gecikmeli gelecek
Dün BF4 oynamadım , oyunu hiç açmadim.titreme var sanki :-)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 20 Ocak 2014; 9:29:45 >
haritalara alışmam lazim her respawn oldugumda burası neresi diye bakinip duruyorum :)
Günaydın iyi haftalar.
İlk Sayfaya PSN imi yazar mısınız. Kelivan_tr Bende herkesi eklicem bugün.
China Rise paketini aldım ama bazen ekranda bununla ilgili bu paket kilitli diye mesaj geliyor ekrana nedendir bilen var mı ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X