Şimdi Ara

OLD WOLVES (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: Raskol
    Lan makine alın mı dedim varsa tanıdıklar bulun dedim, ben gider alırım :) Sanki parasını da sen ver dedik :)

yooo lütfen dostum. parasını da biz verelim. senin paran burda geçmez

Sevdim seni genç

Sen evdeki makinayı yolla bana sana yenisini alırız.
  • Raskol, verdin yine negatifi bak sayfaya yazan yok
    Battlefield , organize savaş taktikleri ve takım oyunu konusunda konuşması için sayın komutan mr.bipodheavymachinegunner sahneye davet ediyorum .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Mr. ından anladım gerçi ama Mr.bipodheavymachinegunnerwhitechocolatebouncingsezginidentifier dan mı bahsediyorsun? :P
  • Mr.freedfromdesireenemykillerwhitemrchocolatte . Tanidin mi? :)

Tamam şimdi tanıdım. Bizim beyaz yani. hmm :)
  • Selamlar Arkadaşlar....
    @TwexamR Hoşgeldin Kardeşim
    @Raskol Kahraman elektroniği bir ara hüseyin
  • Tibeti hatırlıyorum xboxtan. hoşgeldin tibet.
  • Dün oynamadım bugün ellerim titriyor, ne olacak bizim bu halimiz ya?!? 40'a merdiven dayadık hala atari oynuyoruz hamuuaaabiiiippp!!!
  • Aynen tercüme ettim lafını barbara. Bana söyleyemiyor, biliyor yiyeceği lafı diyor :)
  • Ayy kıyamam yahu :D
    oyunda yoksun ama fadıl takipte maşallah playstation app battlelog sür direk açık :D
    Dün ope locker da taktiğini uyguladım bir baktım 8-0 olmuşum sonra bendeki şans ya kesildi oradan gelmeler :D
    ama bu update i hiç sevmedim ben enginier resmen çöp sınıf oldu elimizde taşıdıgımız anti tank kitlerinin pimaş borudan mayınlarında yere yapışan sakızdan farkı yok suppress ten hiç bahsetmiyorum bile abartmışlar hani bi argo tabir varya sana bi koyarım 6 ay bulanık.... diye ahanda tam o olmuş
  • Kansızlar vicdansızlar ps4 e zam yapmışlar
  • Günaydın beyler.

Orcun bir easter eggden bahsetti.bi yerleri patlatiyormusuz ortalık epey senleniyormus battlefield 4'te. Bu akşam orayı yikalim bi

Günaydın kardeşim. Dün akşam yaptılar hainan resort haritasında, oyunda değil miydin o anda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 16 Ocak 2014; 10:05:33 >
  • Geminin karaya oturmasi mi ? O değil ise ben gormedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 16 Ocak 2014; 10:14:04 >
    Yok o paracel stormdaki levolution. Bu ortada büyük otel olan hainan haritasında. Gemiyi patlatıyorlar, baya büyük bir patlamayla. Akşam yaptılar.
  • Oyun başlar başlamaz denemeye başladık ama karşı takımın sniperları bir izin vermedi, sonra bıraktık o işi oyunun ortasında başka biri patlattı gemiyi.
  • Selam beyler.

HABERLER

HITMAN

Oyun dünyasının beğenilen serilerinden Hitman'in yeni nesilde devam edeceği açıklanmıştı. Konuyla ilgili serinin takipçilerinin beklediği duyuru bugün gelebilir.

IO Interactive'in topluluk yöneticilerinden Travis Barbour, Twitter hesabı üzerinden bugün yapılacak bir duyuruya işaret etti. Barbour'un belirttiklerine göre Hitman.com üzerinden gün içerisinde IO Interactive tarafından açık bir mektup yayınlanacak. Mektup içeriğinde firma, yeni nesil Hitman'den söz edebilir.

**************************************************************************************************************

DRIVE CLUB ERTELENDİ Mİ?

Orijinalinde PlayStation 4'ün Batı çıkışına planlanan yarış oyunu DriveClub, verilmeyen nedenlerden dolayı ertelenmişti. Konsolun Japonya çıkışına ertelenen DriveClub'tan ikinci bir erteleme haberi geldi.

Gelen haberlere göre Sony Japonya, Japonya kaynaklı sitelere oyunun ertelendiğiyle ilgili basın bültenleri yayınladı. Bültende yer alan bilgilere göre DriveClub, 'çeşitli nedenlerden dolayı' PS4'ün 22 Şubat'taki Japonya çıkışına da yetişemeyecek. Şu an için Sony'nin Amerika veya Avrupa ayaklarından henüz bir açıklama gelmiş değil. Bekleyip görelim...

************************************************************************************************************

DARK SOULS 2 HARITALARI

İlk Dark Souls oyununu oynayanlar haritanın toplamının oldukça büyük olduğunu bilirler. Üstelik her bölümün kendine has atmosferi vardı. Hiç bir haritası bir diğerini neredeyse anımsatmayan Dark Souls'tan sonra Dark Souls 2'den de bu konuda beklentilerimiz yüksek. Geliştiricilerin oyunun haritasında konusundaki açıklamaları şu şekilde:

"İlk Dark Souls oyunuyla benzer büyüklükte bir harita düşünüyoruz. Hikaye anlatımı da benzer olacak. Buna karşın oyunun dünyasında ilerlemek farklı bir şekilde gerçekleşecek; bu defa seçim şansına sahip oyunculara daha fazla özgürlük sunmak ve her karakterin oyunun dünyasını kendine özel bir tarzda keşfetmesini istiyoruz."

Souls oyunlarının dünyalarının ne kadar yoğun olduğunu biliyoruz. Dev haritalara sahip çoğu oyunda benzer düşmanlar, benzer mekanlar görürken Dark Souls ve Demon's Souls asla kendini tekrar etmeyen oyunlardı.

***************************************************************************************************************

LAST OF US DLC ÇIKIŞ TARİHİ

Geçtiğimiz senenin en beğenilen oyunlarından The Last of Us, senaryo bakımından bu sene itibariyle devam ediyor. Ana senaryonun öncesini konu alacak olan Left Behind DLC'sinin çıkış tarihi bugün onaylandı. Belirtilenlere göre Left Behind, 14 Şubat tarihinde 14.99 dolarlık fiyatıyla piyasaya çıkacak. Daha önce DLC için bahar dönemi gösterilmişti.

**************************************************************************************************************

BF4 PC için SİNEMATİK OYNANIŞ

DICE'ın son oyunlarında Battlefield serisine mod desteği sağladığını söyleyemeyiz. Ancak bu işte bilgisi bulunan oyuncular, oyun dosyalarını kurcalayarak bazı modları karşımıza çıkarıyor. Hattiwatti isimli YouTube kullanıcısı, Battlefield 4'ün sinematik oyun modunu geliştirmiş görünüyor.

Bu mod oyunu oynarken kullanılan kamera açılarını değiştirmemizi sağlıyor. Videodan da görebileceğiniz üzere hem araç kullanımında, hem de normal oynanışta farklı kamera açılarını görüyoruz. Hatta bu modla birlikte Battlefield 4'e üçüncü bakış açısından oynanış(TPS) bile kazandırılıyor.

Tabii modun yapımcısı bunu dosyaları değiştirerek yaptığından dolayı, 'Extended Cinematic Tools'u resmi sunucularda kullanmanız yasak. Bu modu sadece PunkBuster koruması bulunmayan, 'unranked' sunucularda kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgiyi video açıklamasından öğrenebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=7PQIBD_l6Qg#t=150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 16 Ocak 2014; 15:34:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garrote

Kansızlar vicdansızlar ps4 e zam yapmışlar

Bak sen şu işe

Olsun sen yine de kardasin.alıyor musun yarın ?

alıcazda satan yok :) teknosa dan haber bekliyorum gelirse alıcaz mecbur
  • Ya bu update olmadı olmamış tek bir haritada 4-5 kez olunca artık son iki tanesinin resmini çekeyim dedim
    0 Health nedir ya..

Bu Arada Önemlidir.

Çok Kişi olunca dağılmış durumdayız..
    elimden geldiğince oyun esnasında grubumuzdan bizden kim var kim yok bizim takıma geçtimi geçmedimi kontrol etmekteyim squad da dağınık birilerini görürsem yanına gitmeye çalışıyorum ama gidincede niye çıktın veya ben çıkınca veya başkası yanlız kalmasın diye gidince o squad dan da çıkılıyor hepten karmaşık bir hal alıyor.
    Bunun önüne geçmemiz lazım en azından bilinki ben çıkıyorsam squad dan sebebi budur dün Ruhi tek başına idi ve onun olduğu squad a gittim akşam muratın olduğu squad a gidemedim 5 er sqaud lar olup dışarda bir iki kişi ayrı olunca olmaz.
    lütfen sqaud ları soyle bir göz atın ve ondan sonra girin
    el birliği ile yaparsak dağanıklık olmaz inanın squad takibi yapmaktan bazen oyun oynıyamıyorum..

forumun en aktif ps4 grubuyuz 3 er parti kuruluyor bizim oyunumuzda partileride squad lara göre ayarlarsak tadından yenmez

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.