Şimdi Ara

OLD WOLVES (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

O değilde Sezgin arkadaşı tbr ederim, locker'da yatmışım tarıyorum adam 30 kişinin arasına dalıyor, bir bakmışım yine gelmiş, sonra yine yine :)

Genç nesil kardeşimiz :) kanı kaynıyor adamin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xanhos kullanıcısına yanıt
    :) Akşam yeni bir arkadaşla oynadığımızı unuttum da o yüzden attım. yoksa nickten dolayı değil :)

Bu arada bottan inmekle büyük hata yaptın, hiç adam vurmadan sadece bayrak puanıyla gayet yüksek puan alabilirdin :)
  • quote:

O değilde Sezgin arkadaşı tbr ederim, locker'da yatmışım tarıyorum adam 30 kişinin arasına dalıyor, bir bakmışım yine gelmiş, sonra yine yine :)

Geçen gün bunu barbaros da yapıyordu. Eğleniyorlar demek ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

:) Akşam yeni bir arkadaşla oynadığımızı unuttum da o yüzden attım. yoksa nickten dolayı değil :)

Bu arada bottan inmekle büyük hata yaptın, hiç adam vurmadan sadece bayrak puanıyla gayet yüksek puan alabilirdin :)

Seni düşündüm kill alamadın diye :) neyse puan almakta önemli tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

@Xanhos hoşgeldin... :D

Dont Starveye sarmış durumdayım psn plus usa da bedava arkadaşlar bu arada

drive clup te ayrıntılar ortaya çıkmaya başlıyor güzel güzel...

Hoşbulduk dont starve yi pc biraz oynamıştım 2 hafta sonra sinir krizi geçirim birdaha oyunun yüzüne bakmadım.
  • quote:

• Selam beyler.

Hemen HABERLER'e geçelim. taze taze bir sürü haber.

OUTRISE

Asimetrik FPS stilini benimseyen bir diğer yapıma daha merhaba deyin. Henüz yapım aşamasının ilk günlerinde olan Outrise yapımcı ekibinin henüz resmi bir stüdyosu, stüdyo ismi bile yok ama hedefleri belli. Shadow of the Colossus'un görkemli bölüm sonu canavarlarını, Left 4 Dead anlayışını benimsemiş takım oyununa dayalı bir ilerleyişle karşı karşıya getirmek.

OLD WOLVES

Geliştirici takımda Ubisoft, Crytek ve de Adhesive Games (Hawken) stüdyolarında görev almış deneyimli isimler yer alıyor. Yapımcı ekip oyunu "karınca sürüsünün avına saldırması gibi." diye tanımlıyor. Zira 15 oyuncu, bir grup oluşturarak türlü silahlar, hava ve kara araçlarını kullanarak devasa bir canavara/robota karşı durmak zorundalar. Evet, karşı durmaları gereken bölüm sonu canavarı da yine bir başka oyuncu tarafından kontrol ediliyor.

Oyunun bu konsepti akıllara kısa süre önce Left 4 Dead yapımcısı Turtle Rock tarafından duyurulan Evolve'u getirsede, yapımcı ekip bundan hiç gocunmuyor ve sıkıntı etmiyor. Aksine ekip Titanfall ve Evolve gibi oyunların FPS türüne yeni ve taze bir deneyim getireceklerine canı gönülden inanırken, kendi oyunlarının da detaylarıyla ne kadar özgün bir yapıda olduğunu gösterebileceklerini idda ediyor.

OLD WOLVES

Örneğin Outrise her ne kadar FPS türü bir yapım olsa da oyunun kimi anlarında TP bakış açısına geçiş yapılacak. Bu bakış açısı özellikle insan askerlerin robotun bacaklarına tırmanırken kendini gösterecek. Yapımcılar burada FP bakış açısının görsel olarak etkileyici olabileceğini ancak etraftaki tehlikeleri görme açısından TP bakış açısının daha işlevsel olduğunu belirtiyor.

Peki dev robotu kontrol ederken nasıl hissedeceğiz? Burada en önemli nokta, robotu kontrol eden oyuncunun çoklu açılardan oyunu takip edebilecek olması ve farklı açılarda farklı silahlarla kendini savunabilmesi. Mesela insan askerler bacağınıza tırmanmaya çalışırken o bölümdeki bakış açısına geçmeli, oradaki slahları ve hedefleme yöntemini kullanmalı, askerlerin bacağınızdan düşmesini sağladıktan sonra onları ezecek konuma gelebilirsiniz. Ancak merak etmeyin, yapımcılar kafa karıştıran kontrol yapısından mümkün olduğunca uzak durma hedefindeler.

Dev robotlarla mücadele yanı sıra hikaye gereği normal insan grupları arasında da çatışmalar gerçekleşecek. Ancak şimdilik bu detaylara çok da değinilmiş değil. Bakalım Outrise kulağa heyecan verici gelen detaylarını oyun alanına ne kadar aktarabilecek?

**************************************************************************************************************************

YILIN OYUNU

2013 yılının en iyi oyununu seçmek hiç de kolay değildi. Bir yandan Rockstar Games, Grand Theft Auto V ile şov yaparken, diğer taraftan ise Naughty Dog'un yepyeni bebeği The Last of Us oyun dünyasında hayranlık uyandırıyordu.

Raporlara göre The Last of Us bugüne kadar dünya çapında 200 oyun otoritesi tarafından yılın oyunu olarak seçildi. Grand Theft Auto V, 136 oyun otoritesinin en iyi oyunu seçilirken, Bioshock Infinite ise 34 oyun otoritesinin favorisi oldu.

*************************************************************************************************************************

MAFIA 3

Oyun dünyasının isabetli sızıntı ve söylentilere imza atan ismi Superannuation, Twitter hesabı üzerinden Mafia 3 ve 2K Czech'in durumuyla ilgili yeni bilgilere yer verdi. Hatırlarsanız 2K Czech'in kapatılacağının açıklandığı gün, ekibin önemli isimlerinin Amerika'daki bir stüdyoya taşınacağı belirtilmişti. Superannuation'un yazdıkları da bunla örtüşür durumda.

Kendisinin edindiği bilgilere göre Mafia 3, ilk olarak yeni nesil konsolların çıkış dönemine planlanıyordu. Take Two, GTA V'in başarısının ardından yeni nesildeki başka bir açık dünya oyununun da ilgi göreceğini düşünerek bu işe koyulmuş. Fakat 2011'de yaşanan işten çıkarmalardan sonra 2K Czech bir türlü toparlanamamış ve bu duruma gelinmiş.

Ortaya çıkan bilgilere göre Mafia 3'ün yapımı, 2K San Francisco çatısı altında devam edecek. Buradaki ekibin önderliğini, daha önce BioShock Infinite ve Gears of War serilerinde çalışmış Rod Fergusson yapacak. 2K San Francisco'da, 2K Czech'te geri kalan bazı önemli isimler de görev alacak. Ancak firma, Mafia 3'e Prag'lı stüdyonun kaldığı yerden değil, sıfırdan başlayacak. Zira belirtilenlere göre 2K Czech'in üzerinde çalıştığı Mafia 3, ekipten önemli isimlerin ayrılmasından sonra pek de iyi yerlere gelemedi.

Peki gelelim önemli bir noktaya. Superannuation'un yazdıklarına neden inanmalıyız? Bildiğiniz gibi 2K Czech'in kapanış haberleri 10 Ocak'ta ortaya çıkmıştı. Superannuation'a ise bu bilgiler, 7 Ocak'ta bilinmeyen bir kişi tarafından Twitter aracılığıyla verilmiş.

***************************************************************************************************************************

• Ey ahali, tüm imkanlarınızı kullanın haber salın her bir yere. Alamadık hala bi PS4 bi tutun elimi :)
    Paramızla rezil olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Ey ahali, tüm imkanlarınızı kullanın haber salın her bir yere. Alamadık hala bi PS4 bi tutun elimi :)
    Paramızla rezil olduk.

Hüso biraz daha beklersen zaten PlayStation 5 çıkmadan elden çıkarır bizimkilerden biri, olardan birinden alırsın

#direnkelivan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapati -- 13 Ocak 2014; 14:37:03 >
  • iyi haftalar cümleten...
    iPhone kullanıp da UDID kaydı yapabilecek arkadaş var mı? Para yabancıya gitmesin bari :)
    7.1 beta 1 kullanıyordum, yeni betalar sadece geliştiricilere açıkmış, beta 1 süresi de dün bitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: terapati

quote:

Ey ahali, tüm imkanlarınızı kullanın haber salın her bir yere. Alamadık hala bi PS4 bi tutun elimi :)
    Paramızla rezil olduk.

Hüso biraz daha beklersen zaten PlayStation 5 çıkmadan elden çıkarır bizimkilerden biri, olardan birinden alırsın

#direnkelivan

:((((

İlk partiden alamadık, amazondan da almak istemiyorum TR garantili alıcam.
    Ama ürün yok işte :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terapati

quote:

Paramızla rezil olduk.

#direnkelivan

:((((

İlk partiden alamadık, amazondan da almak istemiyorum TR garantili alıcam.
    Ama ürün yok işte :(

2-3 güne geliyor tüm Sony bayilerine...

• Hadı almayan kalmasın artık.....

• bi odaklanıp ta doğru düzgün oyun oynayamıyorum
  • Tanıdık bir yerler varsa arayın benim için bir makine ayarlamaya çalışın.
  • quote:

Tanıdık bir yerler varsa arayın benim için bir makine ayarlamaya çalışın.

Burda mi yersiniz paket mi olsun?

• PS3 te [OLDW] grup adımla tek başıma takılıyorum , hep aklımdasınız ama :( böhüü
  • Ocak ayı ilk haftasında stok sorunu biter demişlerdi, iyice kolpa olmuş Sony Türkiye.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Hocam ekleyebilirmisin.
    PS4: Call of Duty Ghosts
    PSN: thaflowkilla

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    @sakulta8585 dostum eklemesı kolay iş kımsınız nereden naparsınız ne edersınız bı tanıyalım sızı

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.