Şimdi Ara

OLD WOLVES (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın diyelim ve haberlere geçelim :)

SKYRIM

Sadece 2011'in değil, bu neslin en beğenilen oyunlarından birisi olan The Elder Scrolls V: Skyrim, açık dünyalı RPG deneyimini dolayısıya yaşatmıştı. PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkan oyun, yeni nesil için listelendi.

Bethesda'nın resmi sitesine baktığımızda Skyrim'in platformları arasında PS4 ve Xbox One da karşımıza çıkıyor. Sitelerden gelen haberlere göre Bethesda, bazı basın mensuplarına 12 Ocak'ta yapılacak bir duyuru için mailler göndermiş. Yani Skyrim'in resmi duyurusu 12 Ocak'ta gerçekleşebilir.

Peki yeni nesilde bizi nasıl bir Skyrim bekliyor olacak? Şahsen benim aklıma ilk olarak PC'lere sunulan "High Resolution Texture Pack" eklentisi geldi. Yani Bethesda, zaten önceden geliştirmiş olduğu daha kaliteli görsel sunan paketi kullanarak yeni nesle bir çıkış yapabilir. Bekleyip görelim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 9 Ocak 2014; 11:29:47 >

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    @Zala_ ne kadar güzel bir haber dır bu birde online hele kı coop gelirse hayattan.kopacagımın garantisi dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese

şu konuda ki aletten almayı düşünen varsa, birleşip alalım. Ben ps4 ü aldığımda bu tarz şeyleri beklemeyeyim bari şimdiden alayım diyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_86192376/tm.htm
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Eğer toplu almayı düşünüyorsanız ben de yeşil fps cqc modelinden bir tane ile dahil olabilirim.
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Bana bunlarla geli yahu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Selam herkese

şu konuda ki aletten almayı düşünen varsa, birleşip alalım. Ben ps4 ü aldığımda bu tarz şeyleri beklemeyeyim bari şimdiden alayım diyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_86192376/tm.htm

Ben de katılabilirim...fps elite uyar bana...
  • HABERLER ...

SKYRIM'in YENİ NESİL KONSOLLARA ÇIKIŞI TEHLİKEDE Mİ ?

Bildiğiniz gibi The Elder Scrolls V: Skyrim, bugünün erken saatlerinde Bethesda'nın resmi sitesinde PlayStation 4 ve Xbox One için listelenmişti. Ardından ise firmanın bazı kişilere 12 Ocak'ta yapılacak bir duyuru maili gönderdiği ortaya çıkmıştı. Sonrası ise mâlumunuz...

Ancak Bethesda'nın yetkili isimlerinden Pete Hines, Twitter üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Yayınladığı Tweet'te Pete Hines, "Sitemizin içerik yöneticisi adına bir çalışma yürütüyoruz. Ortaya çıkan bir hata sonrasında bazı oyunların platformları bölümünde, çıkmadıkları platformların isimleri göründü. Karışıklık için özür dileriz." cümlelerine yer verdi.

Bakalım 12 Ocak'ta ne gibi bir şey yaşanacak? Zira Bethesda'nın yolladığı maillere herhangi bir yalanlama gelmiş değil.

**************************************************************************************************

BATTLEFIELD 4

Çıkışından bu yana sunduğu performans açısından tartışmalara sebep olan Battlefield 4 adına hem teknik, hem de içerik odaklı güncellemeler gelmeye devam ediyor. DICE'dan Alan Kertz, Twitter hesabı üzerinden yeni bir içerik güncellemesine değindi.

Kertz'in bahsettiklerine göre Battlefield 4'te dengelemeyi yapacak yeni bir güncelleme yolda. Belirtilenlere göre DMR, V40, RGO, FB, MAA, bombalar ve helikopterlerin güçlerini dengeleyecek yeni bir güncelleme Battlefield 4'e sunulacak. Bu güncellemenin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 9 Ocak 2014; 20:52:57 >

• Tosunlar benim cihaz geldi ekleyin la beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Tosunlar benim cihaz geldi ekleyin la beni

Hayırlı olsun. Umarım sorunsuz kullanırsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Tosunlar benim cihaz geldi ekleyin la beni

Hayırlı olsun. Umarım sorunsuz kullanırsin.

Saol pasam

• Günaydınlar arkadaşlar.

Akşam gördüm ki, Ruhi azıcık daha geliştirirse helikopter kullanma işini, takımın en büyük eksiklerinden biri hallolmuş olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 10 Ocak 2014; 9:30:57 >
    Hepsinden önce tankı düzeltsinler, tankla adam vurmak için topla headshot atmaya çalışıyoruz, gunnerın makinalısından hiç bahsetmiyorum bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Günaydınlar arkadaşlar.

Akşam gördüm ki, Ruhi azıcık daha geliştirirse helikopter kullanma işini, takımın en büyük eksiklerinden biri hallolmuş olacak :)

işte şimdi kalbimin en derin noktasına bir hançer gibi saplandı bu sözlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Hepsinden önce tankı düzeltsinler, tankla adam vurmak için topla headshot atmaya çalışıyoruz, gunnerın makinalısından hiç bahsetmiyorum bile.

Bunu duyduğuma sevindim aslına bakarsan. Ben de kendimi beceriksiz sanıyordum :) hakikatten ne kadar cins bişey tankla adam vurmak. tam üstüne gelecek ki ölecek anasını satayım. Tank topu dediğin yerde patlasa bile adamı hoplatır sekiz takla attırır havada.adamın ayak dibine geliyor toplar, sanki altıpatlar ile dans et lan diyip ayak ucuna sıkmışım gibi hiç etkisi yok
  • HABERLER.

******************************************************************************************************************************

DIRT 4 YOLDA

Yarış türünün önemli isimlerinden Codemasters Racing, şu sıralar Twitter'da epey yoğun görünüyor. Daha önce birden fazla ralli oyununun geliştirildiği belirtilen Twitter sayfası üzerinden, yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez görünene göre DiRT 4 yolda. Çok fazla yazmaya gerek yok, aşağıdaki Tweet ve Facebook yazısı konuyu özetliyor sanki...

OLD WOLVES

********************************************************************************************************************************

WATCH DOGS

Ubisoft tarafından 2014 yılının 2. çeyreğine ertelendiği açıklanan Watch Dogs, Haziran ayında piyasaya çıkacak gibi görünüyor. Oyun dünyasının iki önemli perakendecisi Amazon ve Gamestop oyunu 30 Haziran'a listelediler.

Şu ana kadar oyunun yeni çıkış tarihinin açıklanmaması Haziran ayını mantıklı kılıyor. Buna karşın bu iki perakendeci 2014'ün ikinci çeyreğinin son gününü placeholder (yer tutucu) tarih olarak da belirlemiş olabilirler.

2013 yılının sonunda raflardaki yerini alması beklenen oyunun bu kadar gecikmesi üzücü olsa da, oyunun hatasız şekilde çıkması bu gecikmeyi telafi edecektir.

• Benim İngilizce yok zaten alma konusunda sıkıntı yaşarım.
    Kardeşim, fifa yerine bf4 oynasan diyeceğim ki zala ile gamerasi, ama oynamıyorsun ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Kardeşim, fifa yerine bf4 oynasan diyeceğim ki zala ile gamerasi, ama oynamıyorsun ki :)

Sürekli tek oyun oynamam ben yav.Bana gelmez. Çabuk sıkılırım. BF ve FİFA hariç single bile oynuyorum şu sıralar.
  • Şahin Akşam beni 15 kişi arasına paket servisi gönderdin ya Helal olsun valla :)
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Hahaha, abi seni unuttum, hiç aklıma gelmedi öyle olacağı. hahahaha şimdi bile gülüyorum nasıl :)
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.