Şimdi Ara

OLD WOLVES (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Murat ne yaptın hacı, soloya başlamışsın nasıl elin ısındı mı?

Alistiriyoruz be beyazim. Eski guzel gunler yakindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow of the beastin sadece ps4 e gelecek olmasi kimseyi heyecanlandirmiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Shadow of the beastin sadece ps4 e gelecek olmasi kimseyi heyecanlandirmiyor mu?

Benin ençok beklenti içinde olduğum oyun. her sony konsolunun çıkışında tanıtımı yapılan Metal Gear Solid dir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

quote:

Orijinalden alıntı: eternalsun

Shadow of the beastin sadece ps4 e gelecek olmasi kimseyi heyecanlandirmiyor mu?

Benin ençok beklenti içinde olduğum oyun. her sony konsolunun çıkışında tanıtımı yapılan Metal Gear Solid dir :)

Amiga 500 sever olarak shadow of the beasti 4 gozle bekliyorum

• Selam beyler. Hayırlı günler.

Bf4'te yakın zamanda 16-18 kişi aynı takımda olacak şekilde rekorumuza yaklaşırız. Darisi 24 kişi olmaya :)

• selam moruklar, ps3 de çatışmalar tüm hızıyla devam ediyor. şimdilik 3-5 kill takılıyorum yakında ps4 gelince mühendis olarak size katılıp bol bol tamirat yapmayı düşünüyorum artık helikopter tank Allah ne verdiyse her türlü tamirat işi elimden gelir . zaten adam öldüremiyorum hümanistim ben sevecenim ama çok vuruyorlar hiç acımıyo insafsızlar :)
  • dünden beri baglantı sorunları yuzunden bf4 oynayamıyorum, dun oynarken oyundan atıyordu bugunde lag yuzunden oynanmıyor. lag oyle fazlaki millet ısınlanmalar oluyor oyunda.
  • Selamlar arkadaşlar.

Hayırlı hafta sonları dilerim. Birazdan bi bf videosu Upload edecegim, bakalım tirt ttnet uploadi ile kaç saat sürer .

• Bir takım komple OldW dusuncesı bile cok guzel

• Güzel bir bf gecesi daha..10-11 kisiydik..o bayrak senin bu bayrak benim heryeri kaotik.
    Hoş, Şahin'e squadimizi begendiremedik ne yazık ki.iki kez çıktı gitti.demek ki sağlam squad istiyor
  • Güzel bir bf gecesi daha..10-11 kisiydik..o bayrak senin bu bayrak benim heryeri kaotik.
    Hoş, Şahin'e squadimizi begendiremedik ne yazık ki.iki kez çıktı gitti.demek ki sağlam squad istiyor
  • :)

1.sinde adamlar yalnizdi 2 kisiydiler, orçunla geçtik, sonradan beyaz da yeni gelip bizim squada girdi. Hususi squad kurmusuz gibi mi geldi sana zala? Bu sağlam squaddan değil, eksik oynayanları tamamlamak adına yaptığım birşeydi. Gerek yoktu geçmene dedin hemen geldim tekrar yanınıza :)

2.sinde oyun çöktü. Yeniden girdim. Ben oynarken 5'erden 10 kisiydik ama benim oyunum yeniden açilana kadar ulas sizin squada 5. olarak girdi, ben 11. oldum. Dolayisiyla yeniden girdigimde iki squadda da yer yoktu. Ondan sonrasini tek basima oynamak zorunda kaldım, maalesef benim yanıma gelen olmadı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyukbaba -- 5 Ocak 2014; 7:24:46 >
  • Oyunun heyecanından farkedilmemiştir, keşke partiden söyleseydin diyecem muhtemelen partide doluydu :/
  • Yok kardeşim, benim için problem değil. Ben onu neden gelinmedi diye yazmadım, neden squaddan çıkmış oldum diye yazdım. (zala ya karşı elimi güçlendireyim diye de son 5 kelime ile ajitasyon yaptım :))
  • Battlefield "single player" da oldukça ilerlemişken oyun kitlendi, tekrar açtığımda da "Save Data Corrupted" oldu ve oyun gitti. Şimdi baştan başlamak zorunda kaldım

Kimse sövsem, ne yapsam hiç bilemiyorum..
  • Arada sırada gir oyun datalarını clouda at
  • Herkese iyi haftalar,

Güzel dilekleriniz için tşk ederim.

Yazdıklarınızı imrenerek okuyorum. :(
  • Selam beyler. Hayırli hattalar.

Operation Metro haritası gelince ortalık çok güzel şenlenecek.helikopter,tank,btr veya lav olmadan sadece silahlar ,rpgler,m320 türevleri ve hüseyin sen daha makina alcan

• Fifa da online oynarken passing vs. assist leri nasıl yapıyorsunuz? Manual, assisted, semi assisted?
  • Assisted oynuyorum ben.manual oynamak büyük ustalık ister :)

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.