Şimdi Ara

OLD WOLVES (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samet ne yaptın sen yahu ıkı hesap bu kadar karmaşık olmamalı
  • samet kafamı oyle karıstırdınki kardeşlikten filan vazgectim, tel hesap kullanırım yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Aslında sıkıntım, sürekli kullanacağım gerçek hesabım olarak (özellikle onlinelar için), yeni aldığım US i mi yoksa eski PS3 teki TR yi mi kullanacağıma karar veremememden kaynaklanıyor. Aslında eski TR hesabımı kullanmaya biraz daha istekliydim.

Fakat bu zor olacak heralde, zira alışverişi US ten yapıcaz maddi yönü sebebiyle.

E şimdi olmasa bile ilerde adamakıllı 1 tane kardeş edinmek şart.

Kardeş te olunca, benim Ana hesabı o kendi ana hesabı yapmak zorunda.

Sonuçta ben de onunkini ana hesap yapacağım için US hesabımdan almış olduğum oyunları TR hesabımla oynayamaz hale düşücem.

Ben onunkini ana hesap yapıp, kendi US mi ana hesap yapmadan yine US le takılmak zorundayım. Böylece hem onunkileri hem kendiminkileri oynayabilicem.

aynen öyle dostum. tamamen çözmüşsün. kardeş varsa istediğin hesapla oynama yok.. he anca şöyle olur : kardeşlik yaptığın kişi alır oyunların hepsini. sen onun hesabını ana yaparsın ve istediğin hesapla oynarsın.

• Eyvallah dostum. Tamamdır bu iş, ilk hedef Fifa 14 ve BF Premium Edition o halde.

Sürekli kullanacağım PSN için tam emin olmam gerekiyodu. Hallolmuş oldu böylece.
  • Onemlı Hatırlatma
    2 bolge bf ıle usa pre uyumlu drgıl arkadaşlar.
  • Arkadaşlar playstation oyunlarında bölge kilidi var mı xboxta olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

Arkadaşlar playstation oyunlarında bölge kilidi var mı xboxta olduğu gibi

Hayır.
  • PSN den "Debit kart"la da, sanal kredi kartıyla da alışveriş yapamadım. İllaki kredi kartı mı gerekiyor anlayamadım. Öyleyse çok saçmaymış. Normalde bu ikisiyle her türlü yurtdışı sitelerden alışveriş yapılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

PSN den "Debit kart"la da, sanal kredi kartıyla da alışveriş yapamadım. İllaki kredi kartı mı gerekiyor anlayamadım. Öyleyse çok saçmaymış. Normalde bu ikisiyle her türlü yurtdışı sitelerden alışveriş yapılıyordu.

Sadece kredi kartı .

Edit : ya da amazondan Psn Card.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 29 Aralık 2013; 16:58:04 >
  • Samet hıc ugrasma amazondan bır usa adresı tanıt oradan dıgıtal olarak al
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Günaydın

Nasıl yani benim hesap tr ve kardeşimin us, onun hesaptan pre aldık bende çalışıyor. Yanlış mı anladım acaba?
  • Herkese iyi haftalar,
  • Selam beyler.

Huso, noel babadan ps4 ıste. Bakarsın kafana atar bi tane :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler. Benim Ps4 geldi ve şu an BF4 iniyor. Ekleyin artık...

Psn: Gamerasi
  • US PSN Plus için forumdan birinden kod aldım 1 yıllık 90 Tl ye. Bu arada benim BF4 oyunumdan 1 haftalık Plus deneme kodu çıktı. Bizim tayfadan işine yarayacak olan varsa
    paslayayım akşama.

Bu DS4 e kulaklık takma olayı muhteşemmiş bu arada. Şimdilik telefonun kulaklığını taktım fena değil, bir ara ayarlamak lazım tabi kaliteli bişey.

KZ:SF nin daha jelatinini açamadım ama BF4 e biraz elim alışsın diye online dan önce şimdilik Single a başladım. Oyunda bölümleri altınla yada gümüşle geçmenin alınan silahlar bakımından multiye hiç bir etkisi var mı? Ya da normal veya hard mod da oynamanın? Sanki öyle bir şeyler söylenmişti.
  • charnel kullanıcısına yanıt
    Hiçbir katkısı yok sadece oyun sonunda 3 farklı senaryo var, hangisini seçersen ona göre 1 silah açılıyor. Oyunu bitirdikten sonra son bölümü 2 kere daha oyna her seferinde seçmediğin senaryoyu seç böylece 3 silahı da açmış olacaksın. Multiye girdiğinde o 3 silahı kullanabilirsin, ve silahlarda güzel silahlar en azından oyuna adapte olana kadar seni idare eder.
  • Ok, sağol. Kastırmadan hızlıca bitirmeye bakayım o halde.
  • Pek kıymetli arkadaşlarım.

Yeni yıla konsolsuz giriyorum :( Pazartesiye kadar da izinliyim.

Bu arada Perşembe günü ben yine baba oluyorum. 2. oğlumuz dünyaya geliyor. belki bir kaç gün giremeyebilirim buraya.
  • Raskol R kullanıcısına yanıt
    Oooo çok güzel haber, Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin kardeşim, gözünüz aydın.
  • Cenab-ı Hak, sağlıklı, hayırlı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşaallah yavruna raskol.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.