Şimdi Ara

OLD WOLVES (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Limited Edition oyunu bence sat.Yukarı yazdığın fiyati sil Forumdan 115-120'ye okut.

- yeni bir us psn hesabı al.

- psn hesabını kendi makinanda ana hesap yaparsan diğer hesaplarınla da giriş yapabilirsin oyunlara.

- psn plus al ve bir üstteki mesajı uygula.Plus mecburi.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    pm atmiştım gelmedimi sana :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru da ben sorayım. Şimdi benim bf ve cod bir hesapta ve bu hesabı ps4 e master hesap yaptım. Neurotoxyn dolayısıyla benim yan hesabım olmuş oluyor ve diğer hesabın oyunlarını Neurotoxyn ile kullanıyorum şimdilik. Ama canım sıkkın illa neuro dan download yapıp kullanmak istiyorum ileride.

Soru şu, neuro ile oyun alsam (plus var) ve indirsem, master olmaması dolayısıyla neuro ile oynamada sıkıntı olur mu? achievement alma veya alamama durumu ne olur? Bir arkadaşım bunu denemişti tam da emin değilim, oynayamazsın uyarısı mı ne veriyormuş? kafakaşı.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

Bir soru da ben sorayım. Şimdi benim bf ve cod bir hesapta ve bu hesabı ps4 e master hesap yaptım. Neurotoxyn dolayısıyla benim yan hesabım olmuş oluyor ve diğer hesabın oyunlarını Neurotoxyn ile kullanıyorum şimdilik. Ama canım sıkkın illa neuro dan download yapıp kullanmak istiyorum ileride.

Soru şu, neuro ile oyun alsam (plus var) ve indirsem, master olmaması dolayısıyla neuro ile oynamada sıkıntı olur mu? achievement alma veya alamama durumu ne olur? Bir arkadaşım bunu denemişti tam da emin değilim, oynayamazsın uyarısı mı ne veriyormuş? kafakaşı.gif

Sen Neuro'yu ana hesap yapmadığın için yan hesabın olmuş olmuyor. Ana hesap yapmadığın için sadece ana hesabın olmamış oluyor. ana ve yan hesap muhabbeti iki adet makina olunca aslen geçerlilik kazanıyor.

Neuro'da plus var dedin. Ordan oyun alsan ve indirsen neden Neuro'dan oynayamayasın ki? achievement yani trophy alma almama durumu hikaye. Benim hesabım kendi makinamda yan hesap , Mert'in makinasında ana hesap. Ben de o da trophy alabiliyoruz. Oynarsın rahatlıkla trofi ala ala.

Neuro'da hem plus üyeliğin var hem de oyunu ordan alacağım ileride diyorsun. Kesinlikle oynarsın. Tek önemli husus hesabını kimseyle paylaşmaman. Paylaşırsan işler değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 26 Aralık 2013; 18:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: p_r_o_t

Ben, Şahin, Sinan, Gökmen dün bf'deydik bro.

Gökmen party chat'te sesimiz gelmedi mi, geldiyse neden muhabbete katılmadın?

ben dun hiç ses alamadım, sadece oyun sesini aldım.
    ya da acemiyim ya party chat'e giremedim. bu aksam denerim yine
  • bir soruda bende;
    primary hesabımı us psn yaptım ve 1 yıllık plus satın aldım. online oyun oynamak istersem eger sadece primary hesaplamı oynamam geregiyor yoksa tanıttıgım baska bir alt hesaplada online takılabilirmiyim??
  • plus sadece o hesaba işleniyor, başka bir hesap yararlanamaz
  • o zaman us psn'e eklemeye baslayayım sizi, dun eski psn adresimle oynamıstım.
  • eski psn'ne plus mı aldın yoksa promosyon kodu mu kullandınki online oynayabildin?
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi anladım. Bakalım nasıl olacak, sağolasın zala.
  • Bunun istisnaları var. Aynı makine olmak şartıyla yan hesaplar, online oyun, makineye kapalıyken download vb. gibi bazı özellikleri kullanabilirler. Ama mesela buluta save kaydetme, indirimlerden yararlanma gibi işlemleri sadece plus sahibi kullanabilir.
  • hiç bir sey kullanmadım, eskiden psn'de yoktu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

bir soruda bende;
    primary hesabımı us psn yaptım ve 1 yıllık plus satın aldım. online oyun oynamak istersem eger sadece primary hesaplamı oynamam geregiyor yoksa tanıttıgım baska bir alt hesaplada online takılabilirmiyim??

US PSN'ini kendi makinanda ana hesap yap.diğer hesaplarla da oynayabilirsin.
  • Sahin selam dostum nasilsin ps4 almissin anladigim kadari ile hayirli olsun insallah bende almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 26 Aralık 2013; 21:53:41 >
  • math_tiger kullanıcısına yanıt
    İyiyim kardeşim, evet ps4 aldım. ps4 ile devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Samet ,

- Limited Edition oyunu bence sat.Yukarı yazdığın fiyati sil Forumdan 115-120'ye okut.

- psn hesabını kendi makinanda ana hesap yaparsan diğer hesaplarınla da giriş yapabilirsin oyunlara.

Abi yanlışlık olmasın. Benim oyun düz BF4. Limited edition değil.

Limited edition eklentisine 114 TL veya 50 $ diyor işte PSN de. Ben bunu alıcak mıyım şimdi, siz aldınız mı, gerekli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Samet ,

Limited edition eklentisine 114 TL veya 50 $ diyor işte PSN de. Ben bunu alıcak mıyım şimdi, siz aldınız mı, gerekli midir?

Senin dediğin premium Samet. Premium almak sonra çıkacak 5 eklentiyi bedava alabilmeni sağlıyor. eklentiler 35₺ fiyata. uzun dönemde karda oluyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.L.B.

quote:

Orijinalden alıntı: charnel

quote:

Samet ,

Senin dediğin premium Samet. Premium almak sonra çıkacak 5 eklentiyi bedava alabilmeni sağlıyor. eklentiler 35₺ fiyata. uzun dönemde karda oluyorsun.

Abi doğru Limited nerden takıldıysa. Premium edition yapıyoruz o zaman 50 dolares verip.

• günaydın beyler

• Yaw bu kardeşlik muhabbeti benim için tamamen bir bilmece oldu.

Bununla ilgili Takas konusuna da bir bakayım dedim hatta, iyice dağıldı bu seferde. Primary sini ayrı fiyattan, secondary sini ayrı fiyattan satan. Satılacak her oyun için ayrıca hesap açılmalı falan denmiş.

Hangi hesabı kimle paylaşıcaz, nası yapıcaz işimiz var valla
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.