Şimdi Ara

OLD WOLVES (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deli deliyi gorunce sopasini saklar derler ama bu gece butun silahlar meydanda :) savulun ulen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını ben almuış olsam kimsede bu cihaz olmazdı
    Bende mal mal tv izliyorum almayacam la 1 ay daha
  • fbbatir F kullanıcısına yanıt
    batu sen amazondan beklemiyormuydun benim gibi, bu alet nerden cıktı şimdi ?
  • dayanamadım aldım
    bunlar kudurttular beni
    ama değmedi dersem yalan olur.
  • fbbatir F kullanıcısına yanıt
    nerden buldun peki, millet stok yok diye aglıyor kac gundur?
  • Persembe gecesi teknosa.com da alabilen sansli kisilerden biriyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Gokhan senin psn adını gitriyorum ama sistem tanımıyor seni. Bulamadık öyle bir kullanıcı diyor ?
    hem KUZEY1_MERT2_GKN denedim hemde ana sayfadaki listedeki psn ismini
  • Yaw napsam karar veremedim ben hala.

Bir yanım 25 aralık 399$ lık mis gibi fiyata getirt şu aleti diyor. Hatta oyunlarıda döşetirim yanına.

Ama PS3 ve Xbox360 ta oynamadığım ve mutlaka oynamam gereken birikmiş bir sürü oyun var. 3-4 ay bi onları haklayıp sonra alayım diyorum. BF4 te multi zevkinden mahrum kalmak var ama kimse de bir yere kaçmayacak sonuçta. 4-5 yıl gidecek bu alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: adoni

Vay anasını ben almuış olsam kimsede bu cihaz olmazdı
    Bende mal mal tv izliyorum almayacam la 1 ay daha

1 ay sonra birlikte gireriz artık. Benim durum daha vahim, PS3 bozuk. BF4 oynayamadım daha hiç.
    Krizlerdeyim, bulamadık bir makine.
  • ps4 te bf4 anlatılmaz yaşanır :)

günaydin millet

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Yaw napsam karar veremedim ben hala.

Bir yanım 25 aralık 399$ lık mis gibi fiyata getirt şu aleti diyor. Hatta oyunlarıda döşetirim yanına.

Ama PS3 ve Xbox360 ta oynamadığım ve mutlaka oynamam gereken birikmiş bir sürü oyun var. 3-4 ay bi onları haklayıp sonra alayım diyorum. BF4 te multi zevkinden mahrum kalmak var ama kimse de bir yere kaçmayacak sonuçta. 4-5 yıl gidecek bu alet

Aynen kardeşim...399$ getirtmek iyi de nerde bulacaksın? Hala 600-800$ arasından gidiyor :(
  • Dün akşam ne güzel @gkhn06 ile cenk edecektik velhasıl benim ps3 ün ethernet kartı bu durumdan pek memnun kalmadı ve oyunu oynatmadı bana....Gerçekten bir ara makinayı balkondan aşağı atmak istedim. Çok ciddi istedim...Hata havaya kaldırıp dizimde ikiye kırmak istedim. Bane ' nin Batmanin belini kırışı gibi kırmak istedim...
  • Valla cod tan sonra super oldu bf4 , @mortonte nin Atv surus yetenegi ile benim nisan alma yeteneksizligime ps3 dayanamadi :) yinede cok keyifliydi

• Elımde fıfa 14 ps4 var ıstıyen varsa sıze ozel fıyat tan verebılırım

• gkhn06 G kullanıcısına yanıt
    Gkhn06 internetten Battlelog hesabını aktif etmeni ve birde apple yada android cihazın varsa uygulamasını da download etmeni tavsiye ederim. Zira Ps3 ünü açtığın anda telefonlardada sistem otomatik olarak seni görüyor. Oyun esnasında yada pc başından silah ve diğer değişiklikleri yaptığın anda online olarak PS3 te değişiyor. Ben bazen server arama işini telefondan yapıp telefondan oyuna gir komutunu veriyorum. Ps3 te anında giriyor =)
  • Gençler bana bi akıl verin bakalım ilk gelen partiyle ps4 alabilmek için napayım? Gene baya alıcaklar var alamayanlar var bu seferde cihazsız kalmayalım.
  • Ya bende bu zımbırtıdan var ama hiç kullanmıyorum, eğer akşam oynarsam direkt Operation Locker haritasına girip ortada oyunun kitlendiği yere kurucam, bakalım dedikleri kadar varmıymış.

• Beyaz bu alet direk senin veya takımının üzerine gelen RPG yada Tank mermilerini durduruyor bilgine. Karşı saldırı yapan bir alet değil yani.
  • mortonte kullanıcısına yanıt
    Yapma ya :)

Edit: Locker haritasını biliyorsun, hani ortada tünelin orda 32vs32 kişi birbirine el bombası atıyor o yüzden orada deneyeceğim demiştim yoksa taarruz aparatı olmadığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 17 Aralık 2013; 11:55:38 >
  • Yaw koyduğun görsel bende foto gibi duruyor meğersem youtube videosuymuş. Ben saftirik saftirik anlatıyordum sana =) Bu arada geçenlerde şöyle bir şey gördüm. Bu aletten bir tane değil aynı takımdan iki kişi de bu makinadan kurdu. Sanırım makinanın atış yaptıktan sonra 4 sn lik deaktif olma süresinden dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortonte -- 17 Aralık 2013; 11:58:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.