Şimdi Ara

OLD WOLVES (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alper illa bu olucak diye bi kaide yok ama fikir olarak bunu ister arkadaşlar.
    @ALP 3R

THE CREW Adlı bir oyunu yeni gördüm
    tanıtım videosu

open world olması süper yalnız oynanış bana pek cazip gelmemesine rağmen yinede çok güzel gözüküyor.
    [DHTUBE=]

• yan çevirmekle kalmadım önüne şekerleri de koydum kanka

Tamamen başka bir logo bakayım bir de o zaman.

Bir de "Snake is back" özledik zaten, bir an önce dönsün artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

psx.ps2.ps3 çıktığında disk yuvasına giren ilk oyunumdur.
    gelsin artık.....
    birde drive club cıkarsa tadından yenmez bu kış
    destiny ne zaman çıkıcak tarih bilgisi olan varmıdır.

Barbar aklıma geldikçe elim ayağım titriyor heycandan. snake eski genç günlerine geri dönüyor be :)
    her konsola çıktığında grafikleriyle hayrete düşürmüştü beni yeni nesilde kojima harika bir oyunla karşılayacak bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 22 Ocak 2014; 17:15:13 >

• Yanılmıyorsam Us Psn de destiny cikis tarihi 09.09.2014

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi de bu var

OLD WOLVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 22 Ocak 2014; 17:28:10 >
  • ALP 3R A kullanıcısına yanıt
    Alp o çubuk biraz sakıncalı duruyor
  • Offf cok varmıs daha

• Herkese günaydın.

Airsoft denen bir oyun var. Paintball gibi ama boyalı kapsül değil 6mm plastik kapsül atılarak oynanıyor.
    Oynayan varmı aranızda?
  • garrote kullanıcısına yanıt
    kırmızı butona basınca gör bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

Herkese günaydın.

Airsoft denen bir oyun var. Paintball gibi ama boyalı kapsül değil 6mm plastik kapsül atılarak oynanıyor.
    Oynayan varmı aranızda?

hüso geçen biriyle tanışmıştım adam o bahsettiğin silahtan bahsetti. yurt dışından bi arkadaşı getirmiş baya kalabalık bi toplulukları var
    ve silahın isabet ettiği yer direk morartıyormuş oyüzden kalın kıyafetler ve özel gözlük eldiven filan tam tekbir çıkıyorlarmış çatışmaya :)
  • Herkese Selamlar Yoğun tadsız tuzsuz bir gün ardından...

Beyler Önemlidir. Akşamları en durgun günümüzde bile 13-14 kişi oluyoruz ve partileri 2 ye bölmek zorunda kalıyoruz. ve açıkçası buda aldığımız keyifi bölüyor. ps4 sisteminde online oldu offline oldu bildirimide olmadığı için partilerde dolu olduğu için dışarda kalan arkadaşlarımızı geç farkediyoruz..
    bunun önüne geçmek için team speak kullanalım dedik ama bir türlü olmadı bu akşamdan itibaren skypee kullanmayı deniycez her platforma var lütfen herkes skypee yuklerse sevinirim.
  • Hemen yukluyorum barbarim

• quote:

Orijinalden alıntı: BaARBAaR

Herkese Selamlar Yoğun tadsız tuzsuz bir gün ardından...

Beyler Önemlidir. Akşamları en durgun günümüzde bile 13-14 kişi oluyoruz ve partileri 2 ye bölmek zorunda kalıyoruz. ve açıkçası buda aldığımız keyifi bölüyor. ps4 sisteminde online oldu offline oldu bildirimide olmadığı için partilerde dolu olduğu için dışarda kalan arkadaşlarımızı geç farkediyoruz..
    bunun önüne geçmek için team speak kullanalım dedik ama bir türlü olmadı bu akşamdan itibaren skypee kullanmayı deniycez her platforma var lütfen herkes skypee yuklerse sevinirim.

• Abi teamspeak denedik biz geçen fifa ekibiyle 8 kişi,sıkıntısız sorunsuz kullanabildik,teamspeak kesinlikle düşünülebilir.
  • SeZo kullanıcısına yanıt
    @SeZo Yukarda yazdım sebebini sezgin malesef kullanamıyoruz team speak şimdilik skypee deniycez mecbur

• skype işi nasıl oldu, denedinizmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKMDGN

skype işi nasıl oldu, denedinizmi.

olmadı. telefondan grup konuşması başlatılamıyor. birilerinin pc'den girerek herkesi toplaması gerekiyor.
  • Malesef olmadı
    elektrik tam zamanında kesildi yalnız
  • Günaydin beyler.

oyun kitliginda ps3 exclusive oyunlara sardim yine. MGS4 ve Heavy Rain beni bekler. yeni MGS çıkana kadar güzel bir hareket olur MGS 4 bitirmek .

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.