Bildirim
OLD WOLVES (61. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yan çevirmekle kalmadım önüne şekerleri de koydum kanka
Tamamen başka bir logo bakayım bir de o zaman.
Bir de "Snake is back" özledik zaten, bir an önce dönsün artık... -
quote:
Orijinalden alıntı: BaARBAaR
psx.ps2.ps3 çıktığında disk yuvasına giren ilk oyunumdur.
gelsin artık.....
birde drive club cıkarsa tadından yenmez bu kış
destiny ne zaman çıkıcak tarih bilgisi olan varmıdır.
Barbar aklıma geldikçe elim ayağım titriyor heycandan. snake eski genç günlerine geri dönüyor be :)
her konsola çıktığında grafikleriyle hayrete düşürmüştü beni yeni nesilde kojima harika bir oyunla karşılayacak bizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 22 Ocak 2014; 17:15:13 >
-
Yanılmıyorsam Us Psn de destiny cikis tarihi 09.09.2014
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alp o çubuk biraz sakıncalı duruyor -
Offf cok varmıs daha
Herkese günaydın.
Airsoft denen bir oyun var. Paintball gibi ama boyalı kapsül değil 6mm plastik kapsül atılarak oynanıyor.
Oynayan varmı aranızda? -
kırmızı butona basınca gör bi de -
quote:
Orijinalden alıntı: Raskol
Herkese günaydın.
Airsoft denen bir oyun var. Paintball gibi ama boyalı kapsül değil 6mm plastik kapsül atılarak oynanıyor.
Oynayan varmı aranızda?
hüso geçen biriyle tanışmıştım adam o bahsettiğin silahtan bahsetti. yurt dışından bi arkadaşı getirmiş baya kalabalık bi toplulukları var
ve silahın isabet ettiği yer direk morartıyormuş oyüzden kalın kıyafetler ve özel gözlük eldiven filan tam tekbir çıkıyorlarmış çatışmaya :) -
Herkese Selamlar Yoğun tadsız tuzsuz bir gün ardından...
Beyler Önemlidir. Akşamları en durgun günümüzde bile 13-14 kişi oluyoruz ve partileri 2 ye bölmek zorunda kalıyoruz. ve açıkçası buda aldığımız keyifi bölüyor. ps4 sisteminde online oldu offline oldu bildirimide olmadığı için partilerde dolu olduğu için dışarda kalan arkadaşlarımızı geç farkediyoruz..
bunun önüne geçmek için team speak kullanalım dedik ama bir türlü olmadı bu akşamdan itibaren skypee kullanmayı deniycez her platforma var lütfen herkes skypee yuklerse sevinirim. -
Hemen yukluyorum barbarim
quote:
Orijinalden alıntı: BaARBAaR
Herkese Selamlar Yoğun tadsız tuzsuz bir gün ardından...
Beyler Önemlidir. Akşamları en durgun günümüzde bile 13-14 kişi oluyoruz ve partileri 2 ye bölmek zorunda kalıyoruz. ve açıkçası buda aldığımız keyifi bölüyor. ps4 sisteminde online oldu offline oldu bildirimide olmadığı için partilerde dolu olduğu için dışarda kalan arkadaşlarımızı geç farkediyoruz..
bunun önüne geçmek için team speak kullanalım dedik ama bir türlü olmadı bu akşamdan itibaren skypee kullanmayı deniycez her platforma var lütfen herkes skypee yuklerse sevinirim.
Abi teamspeak denedik biz geçen fifa ekibiyle 8 kişi,sıkıntısız sorunsuz kullanabildik,teamspeak kesinlikle düşünülebilir. -
@SeZo Yukarda yazdım sebebini sezgin malesef kullanamıyoruz team speak şimdilik skypee deniycez mecbur
skype işi nasıl oldu, denedinizmi. -
quote:
Orijinalden alıntı: GKMDGN
skype işi nasıl oldu, denedinizmi.
olmadı. telefondan grup konuşması başlatılamıyor. birilerinin pc'den girerek herkesi toplaması gerekiyor. -
Malesef olmadı
elektrik tam zamanında kesildi yalnız -
Günaydin beyler.
oyun kitliginda ps3 exclusive oyunlara sardim yine. MGS4 ve Heavy Rain beni bekler. yeni MGS çıkana kadar güzel bir hareket olur MGS 4 bitirmek .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X