Şimdi Ara

OLD WOLVES (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim, hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamerasi kullanıcısına yanıt
    Tamam dır ruhi dun gördük seni a bayrağı defans uyarılarını dikkat ile takıp ettik
    Herkese keyifli hafta sonları...
    Team speak almayan kaldımı?

• beyler kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir model varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrote

beyler kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir model varmı.

sharkoon x-tatic tavsiyemdir.
    Ps3, Ps4 ve Xbox 360 uyumludur. Mikrofon özelliğin dışında oyun seslerini 5+1 dijital olarak alırsın.
    Tek dezavantajı kablolu olmasıdır.
  • team speak bende yok, paralımıdır kendisi ?
  • ben indirdimde server şifre isimleri nedir
  • Şu team speak 3 ün android versiyonun indirdim hiç bir şey anlamadım.
  • günaydın arkadaşlar.

Ruhi ilk girdiğimde yaptım, senin için bakayım dedim, iyice karıştı. :) bilen biri anlatacaktır. :/

akşam rakipler dişimize göreydi, bunu da ekleyeyim şuracığa.
  • Selam arkadaşlar.Hayırlı haftalar dilerim.

YENİ RED DEAD OYUNU BU SENE ÇIKABİLİR.

Analiz firmasının açıklamalarına göre Red Dead serisinin 3. oyunu 2014 yılında piyasaya çıkabilir. Bildiğiniz gibi serinin ilk oyunu Red Dead Revolver'da, seri asıl patlamayı ise Red Dead Redemption ile yaptı.

Bunun yanında Grand Theft Auto V'in PC, Xbox One ve Playstation 4 sürümlerinin de 2014 yılı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyormuş. Eğer gerçekten de Rockstar Games bu yıl bir Red Dead oyunu çıkarırsa ve GTA V'in yeni nesil sürümlerini hazırlarsa oyuncuların tekrar takdirini kazanacaktır.

***********************************************************************************************

MINECRAFT'TA UZAK DIYARLARA YOLCULUK

Minecraft'da Far Lands isminde bir yer var. Tıpkı ismi gibi gerçekten uzak bir diyar olan bu bölgede, dünyayı yaratan oyun kodu sonunda göçmeye başlıyor. Dünya parçalanıyor ve hatalar ortaya çıkmaya başlıyor.

Kurt J. Mac isimli bir oyuncu kendisini bu mücadele için uygun bulmuş. Oyunun yapımcısı Notch tarafından söylenen "Bence bu diyara kimse gitmedi ve kimse gidemeyecek. Yürümek için çok uzak bir yol." sözlerini kendine bir iddia olarak kabul eden Mac, Mart 2011 yılından beri yürüyor. Bu 3 yıllık süre içerisinde sadece 700 km ilerleyebilmiş.

"Başlarda cahilliğim yüzünden bu yolculuğun 1 yılda biteceğine inanıyordum. Eğer bu kadar uzakta olduğunu bilseydim biraz daha düşünürdüm." diyen Mac yoluna hala devam etmekte. Olayın sadece yolculuk olmadığını, yolda karşılaştığı diyarları ve ilginç hikayeleri olduğunu söylüyor. Ayrıca bu macerasını Youtube kanalında paylaşıyor.

Oyunun yeni versiyonlarında çözülen bu hatalı diyara ulaşmak artık mümkün değil. Fakat eski versiyonlardan birinde oynuyorsanız, ulaşmak için yürümeniz gereken mesafe, haritaya ilk başladığınız bölgeden itibaren, tam 12.000 km. Henüz 700 km gidebildiğini düşünürsek, Kurt J. Mac için daha uzun bir yol var.

****************************************************************************************************

SKYRIM SATIŞLARI 20 MILYONU AŞTI

Çıkan her oyunuyla oyun dünyasına damgasını vuran The Elder Scrolls serisinin 2011'de çıkan oyunu Skyrim, sadece o senenin değil, bütün bir neslin en iyi oyunları arasında gösteriliyor. Oldukça başarılı bir çıkış yapan Skyrim'in satışlarındaki son durum açıklandı.

Bethesda'nın yaptığı duyuruya göre Skyrim, çıktığı dönemden bu yana 20 milyondan fazla sattı. Her ne kadar bu hem tek kişilik, hem de herkese hitap etmeyen bir türün oyunu adına büyük bir başarı olsa da, elde edilen sonuçlar RPG türünün geleceği için soru işaretleri doğurabilir.

Bir yanda ilk günde 10 milyondan fazla satan Grand Theft Auto V, her çıkan oyunu kapış kapış giden Call of Duty serisi. Diğer yanda ise çıkış çeyreğinde 1.5 milyon satan Mass Effect 2, bir seneden fazla süre içerisinde 2.3 milyon satan Dark Souls ve Skyrim. Kısacası RPG türü hem yoğun uğraş isteyen, hem de diğerlerine göre fazla getiriye sahip olmayan bir tür haline gelmiş görünüyor.

*****************************************************************************************************

• @gamerasi ilk once karsına boyle bır ekran gelicek.
    Bookmark a tıkladıktan sonra
    ayarlar aynen boyle olucak
    baglantı ismini kafana göre nasıl yazarsan yaz
    eger senın telefonda port dıye ayrı bir bölüm yoksa server ip adresini yazdıktan sonra : yazıp devam ediceksin
    kulanıcı adınıda kendine göre belirledinmi tamamdır.

@Zala_
    Skyrim e tekrar pc de başladım nexus mode yukledim ve oyun çevirinin türkçe dil dosyasını yükledim gerçekten kocaman tebrik etmek lazım yapanları %100 türkçe olmuş

OLD WOLVES OLD WOLVES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 27 Ocak 2014; 16:20:04 >

• Bende yükleyeyim teamspeak telefona.
    Server kim oluyor? Nasıl öğreniyoruz vs.
    @BaARBAaR
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Açılan odaya ulaştım. Teşekkürler...
  • ben pc ye kurdum tel ve pc farkediyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Selam arkadaşlar.Hayırlı haftalar dilerim.

YENİ RED DEAD OYUNU BU SENE ÇIKABİLİR.

Analiz firmasının açıklamalarına göre Red Dead serisinin 3. oyunu 2014 yılında piyasaya çıkabilir. Bildiğiniz gibi serinin ilk oyunu Red Dead Revolver'da, seri asıl patlamayı ise Red Dead Redemption ile yaptı.

Bunun yanında Grand Theft Auto V'in PC, Xbox One ve Playstation 4 sürümlerinin de 2014 yılı içinde piyasaya sürülmesi bekleniyormuş. Eğer gerçekten de Rockstar Games bu yıl bir Red Dead oyunu çıkarırsa ve GTA V'in yeni nesil sürümlerini hazırlarsa oyuncuların tekrar takdirini kazanacaktır.

Red Dead in 3. sü çok çok güzel olur. Ne güzel oyundu bu yaw. Bu oyunda gece karanlığında ormanda, ıssız bayırlarda gezmek her babayiğidin harcı değildi.

GTA 5 i de PS4 hayaliyle hala oynamadım. Ki oynayınca en favori oyunum olacak gelmiş geçmiş ona eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 27 Ocak 2014; 17:27:00 >

• BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    acılan odayı nasıl buluyoruz, sunucu ip adresi ne giricez?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

Orijinalden alıntı: garrote

beyler kulaklık olarak ne kullanıyorsunuz tavsiye edeceğiniz bir model varmı.

sharkoon x-tatic tavsiyemdir.
    Ps3, Ps4 ve Xbox 360 uyumludur. Mikrofon özelliğin dışında oyun seslerini 5+1 dijital olarak alırsın.
    Tek dezavantajı kablolu olmasıdır.

eyvallah hocam baktımda biraz tuzlu geldi şimdilik idarelik birşey aldım ilerde kaliteli bi kulaklık alırım.http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/TRUST-18533-URBAN-REVOLT-HEADSET-BAZZ,103452,465909,854793.html?langId=-14 bunu aldım tecnosa da indirime girmişti tek kalmış çok ucuza geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 27 Ocak 2014; 19:03:36 >

• @Raskol @GKMDGN server bılhıletını pm attım
    @garrote harun.pc tel farketmıyor

• Barbar banada atarmisin?

• hallettim barbar, sagolasın :)
  • benim indirdiğim eski versiyonmuş ondan bağlanamadım server'a şimdi günceli indirince girdim odaya şükür :)
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.