Şimdi Ara

OLD WOLVES (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.607
Cevap
6
Favori
29.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar. Dün Psn tarihi günlerinden birini yaşadı.5-6 kişi vardı anca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Ps4 de BF4 de sorun yaşayınca Ps3 de BF3 oynadım. Atak helikopterin o akıcılığını özlemişim.
    Bir de kontrolleri BF4 deki gibi yaptım ve gerçekten büyük keyif aldım.
  • Selamlar arkadaşlar ya bana fut hakkında bılgı verebılecek bırı varmı nadıl ılerlemelı en ıyı yontemlerı sıyah kartları nadıl elde ederız gıbı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.aleykum arkadaşlar.

Dün uçak anamizi ağlattı yahu.adamlar sırf uçak için özel joystick alıp gelip bf4 oynuyorlar. Bi gidip Ace conmbat falan oynayın lan anasını satayım.egolarini tatmin ediyor adamlar.uçakla kral olan adam yerde İki kez karşıma cikti gördü neyin ne olduğunu.

• 1 kere denemedim o ucagi almayi. benim asil helikoptercileri dovesim geliyor. bir de simdi helikopterlerin etkisini arttiriyorlar yeni yama ile, yandik. sinir olacagim geceler yakindir

• Nintendo başkanı Satoru Iwata tekrar ilginç bir karara imza atmak üzere. Wii U'nun satışlarının düşük olması sebebiyle Satoru Iwata maaşının yarıya indirilmesine karar verdi. Diğer yöneticilerin maaşlarında da %20 ila %30 arasında kesinti yapılacak.

Aslında bu durum Nintendo'nun maddi güçlükler içinde boğuşmasıyla ilgili değil. Aksine Nintendo hala çok zengin bir firma ve çalışanlarının maaşlarını rahatlıkla ödeyebilir. Satoru Iwata, 3DS'in yavaş bir başlangıç yapması sebebiyle daha önce de maaşını %50 oranında azaltmıştı. Bu kararın alınmasının sebebi tamamen ahlaki diyebiliriz.

BSC
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Nintendo Game Boy ile yıllar önce yakaladığı başarıyı devam ettirmeliydi, portable oyun cihazı olarak şimdi kral olurdu, konsol işine girelim derken psp ve vita gibi iki sağlam cihazın arka arkaya çıkmazsıyla portable oyun işini kaptırdılar. Tamamen arcade ve party game işine de yönelebilirlerdi konsolda wii ile onu da kaptırdılar playstation ve xbox'a.

Kısaca konsolda da, portable cihazlarda da tükenmeye devam ediyolar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

1 kere denemedim o ucagi almayi. benim asil helikoptercileri dovesim geliyor. bir de simdi helikopterlerin etkisini arttiriyorlar yeni yama ile, yandik. sinir olacagim geceler yakindir

Arttırsınlar arttırsınlar...
  • @gamerasi :):):)
    @Buyukbaba ucmaması aslında bızım elımızde ayrı ayrı squadlarda bırer kısı sıksa ımkan yok uçamaz.

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Sen uç, sende sorun yok :)

Doğru Barbar ama koordine olmak lazım. Daha koordineli atış hiç yapılmadı.
  • Çıktığı her platformlarda bir takım problemlere sahip olan Battlefield 4, serinin oyuncularını gerçekten üzmüştü. Önümüzdeki ayın hemen başı için bir güncellemenin sözünü veren DICE, Şubat ayında Battlefield'a küsen bütün oyuncuların gönlünü almaya hazırlanıyor.

DICE'ın genel yöneticisi Karl Magnus Troedsson, oyunun resmi sitesinde bir yazı paylaştı ve 1 Şubat tarihinden 6 Mart'a kadar sürecek olan etkinliklerden söz etti. Multiplayerdaki sorunların çözüleceği bir yamanın haberini veren yetkili isim, oyunculardan da özür diledi. Peki, gelelim DICE'ın özrüne...

Her gün bir Battlepack: Bildiğiniz gibi Battlefield 4'le birlikte oyuna Battlepack adında bir sistem eklendi. DICE, 'özür ayı' boyunca her gün, her Battlefield 4 oyuncusuna Battlepack dağıtacak. Oyuna hafta içi girdiğinizde Bronze, haftasonu girdiğinizde ise Silver Battlepack kazanacaksınız. Şubat ayı boyunca, normalde 30 saatte kazanabileceğiniz kadar Battlepack kazanacaksınız.

Kısa yoldan silah erişimi: DICE, normalde belli bir ücretle satışa çıkacak olan Shortcut Bundle'ların ikisini, özür ayı boyunca ücretsiz olarak dağıtacak. Şubat ayı boyunca oyuna giren oyuncular, bütün bomba ve tabanca türlerini açmaya yarayan Shortcut Bundle'ı ücretsiz olarak edinebilecek. Premium üyelerine ise bu iki paketin haricinde DMR ve pompalı silahlarını açmaya yarayan paketler de verilecek.

İki kat XP etkinlikleri ve görevler: DICE, özür ayı boyunca her haftasonu iki kat XP etkinliği düzenleyecek. Bu etkinlik sadece Premium üyelerine değil, normal üyelere de sunulacak. Ayrıca DICE, ay boyunca Battlelog üzerinden oyunculara belli görevler sunacak. Eğer bu görevlerde başarılı olunursa oyuncular Gold Battlepack kazanacaklar.

Bu üç ana maddenin haricinde DICE, Şubat ayı boyunca Battlefield 4 oyuncularına daha yakın ilgi gösterecek. Battlelog'da özel röportajlar yayınlanacak, oyuncuların soruları cevaplanacak

BSC

• Zala_ kullanıcısına yanıt
    Şubatta Bf4 başkadır
  • Davet?
    Lobby?
    Server kiralama?
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Among the announcements you’ll find the introduction of Platoons, and further enhancements to the multiplayer experience in Battlefield 4.

Ana sayfada sadece şöyle bir cümle geçiyor battlelog da. platoons u okuyunca acaba dedim squad geliyor mu?
  • Bf4 update gelmiş arkadaşlar yaklaşık 1 gb civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaARBAaR -- 30 Ocak 2014; 19:00:12 >
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    eyvallah Barbarım yapam hemen
  • garrote kullanıcısına yanıt
    Harun cum team speak ve party chat e gırdıgın zaman senden ses ınanılmaz bor yankı yapıyor ve senin sesını hıc duymuyoruz

• Şimdi şirketteyim ama cihazı bekleme modunda bırakmıştım umarım yapmıştır update'i. Gece 2 gibi online olurum artık...
  • BaARBAaR kullanıcısına yanıt
    Abi sizi duydum ve çıktım rahatsız etmemek için. sanırım kulaklığı laptop'a bağladığımda ses ayarlarıyla oynadım ondan yankı yapıyor olabilir yoksa nasıl çözecem bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 30 Ocak 2014; 19:20:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Şimdi şirketteyim ama cihazı bekleme modunda bırakmıştım umarım yapmıştır update'i. Gece 2 gibi online olurum artık...

Commander online desene :-)

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.